Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niuniek16

NASTOLETNIA MIŁOŚĆ DO KOŃCA ŻYCIA

Polecane posty

Mam 16 lat i jestem z moim chłopakiem półtora roku... kocham go i wiem że on mnie też... chcemy założyć rodzinę (OCZYWIŚCIE JESZCZE NIE TERAZ) ja osobiście wierze,że nasza miłość przetrwa... wiem że będzie pare osób które mnie wyśmieją i pomyślą o mnie głupia gówniara.. no cóż...piszcie swoje opinie:) co myślicie o takiej miłości?

Gość trochęstarsza
Z perspektywy trochę większej ilości lat myśimy, że najprawdopodobniej Ty charakterologicznie zmienisz się jeszcze o 180 stopni nie raz, Twój boyfriend także i to będzie przyczyną waszej porażki. Ale oczywiście nie musi tak być. Jednak 99%, że tak właśnie się stanie. Za młoda jesteś na takie deklaracje.

Gość Ja mam prawie 17 lat
i jestem juz z moim chłopakiem 4 lata:) I zamierzamy byc do konca zycia;) Życze powodzenia

hehe;) wiem wiem... słyszę to nawet od moich kumpelek:) ale mi tak dobrze... będzie co będzie a ja wierze że będziemy razem:)

Ja mam prawie 17 lat a myślalam że tylko ja jestem taka zakochana;) WAM też życzę powodzenia:)

Gość Evelyn1990x19
ja mam 19 i z Moim Misiem jestesmy juz prawie 3 lata razem... i ja takze wierze ze Wam sie uda.. i ze Wasza milosc przetrwa, pomimo tego ze wiele bedzie jeszcze burzliwych tematow, klotni, ale powodzenia...! :)

Gość ATAZROGŁAMMMM
Witam! Mojego męża poznałam w przedszoklu:D Nasze narzeczeństwo zaczeło się w 7 kl podstawówki. Teraz jesteśmy szczęsliwą rodzina:)

My też jesteśmy parą z nastoletniej miłości, a teraz jestesmy małzeństwem i czekamy na pierworodnego, mamy 27 i 28 lat wiec powodzenia ;)

Gość Evelyn1990x19
No wlasnie, ale WIARA w zwiazek i uczucie moze wiele zdzialac. Wasze palny daja Wam nadzieje na dlugi zwiazek i zawsze jest szansa ze on przetrwa:) czego szczerze zycze... a jakies rozstanie macie juz za soba?

Gość Ja mam prawie 17 lat
Dzieki;) Trzymaj się i zawsze walcz o swoje:) Pa

Evelyn1990x19- tak... ja nawet z nim zerwałam po 2miesiącach ale to długa historia... ALE NAWET PRZEZ SEKUNDĘ NIE PRZESTAŁAM GO KOCHAĆ

Gość Evelyn1990x19
pewnie ze nie! kolezanki widocznie nie maja jeszcze chlopakow i nie wiedza jak bardzo mozna sie oddac drugiej osobie i trwac w milosci:)... jak bardzo mozna kochac kogosz kim sie jest:):):)

Gość Kocyk
Miłość nie trwa do końca zycia,ale bywa,że ludzie są ze sobą tak długo :P Ja z moim obecnym zaczełam być w wieku 16 lat,jesteśmy razem 4 lata i jest dobrze tak jak jest.Po co składać deklaracje bez pokrycia?

właśnie... wiele razy mi pomógł i myślę że ja też... Dużo razem przeszliśmy... chodz jesteśmy jeszcze młodzi to widzę że z tego co czytam to o wiele więcej niż nie jedna 30-latka:) na początku było dużo gorzkich słów,łez..

Gość Evelyn1990x19
no ja tez mam to za soba... ale to bylo dopiero po roku bycia razem... i ne wyobrazam sobie zycia bez mojego Miska:)..... wiesz co... musze cos pow. i pewnie kilka z Was przyzna mi racje... ale czy nie myslicie ze kazdy zwiazek po 2 latach przezywa kryzys?? i to juz jest wpisane na dobre- niestety:( po 2 latach jakos niektore rzeczy sie piepsza i jest bardzo ciezko... wiec musisz sie na to przygotowac:(

Gość Evelyn1990x19
pieprzą * zmeczenie daje o sobie znać:) za co przepraszam:)

Evelyn1990x19- ja to miałam przez ostatnie 4 miesiące... ciągłe kłutnie, wrzaski,płacz ..a do tego jego była która go "bardzo kocha" chodz nie widziała go co najmniej 2 lata i moja "dobra koleżanka"z klasy która POKOCHAŁA GO ZA... WYGLĄD:/

jest cos w tym, mija facynacja, zauroczenie, przychodzi rutyna, czasem zerwanie, ale jesli sie kochacie to nie ma takiej siły żebyście do siebie nie wrócili, a co póżniej, mijajalata,s tajecie sie najlepszymi przyjaciółmi, macie te same cele i pragnienia, stajecie sie do siebie podoni, znacie sie na wylot, moze i faktem jest że miłośc nie trwa do konca zycia, ale... moja babcia wyszła za maż w wieku 17 lat, dziedek umierał w wieku 75 lat, i kobieta od zmysłów odchodziła, bardzo długo nie mogła dojasc do siebie, zmarła wkrótce po dziadku mimo iz wydawało sie ze pododziła sie z jego odejsciem, wiec miłość? przywiązanie? a moze wsztsko na raz ;)

Evelyn, niestety musze Ci przyznac racje... pierwwszy maly kryzys (sprawdzilo sie przynajmniej w moim i kolezanek przypadku) - 3 miesiace, drugi ok 2 lat

Gość Kocyk
O,znawczynie życie... Na kryzysy nie ma reguły.My od 4 lat kłócimy się i bijemy i już raczej się to nie zmieni :D

trzeci ponoc koło 7 (nas nie dopadł)nkolejny jak zamieszkacie razem (tez nie mielismy), potem ślub (bez kryzysu), teraz dziecko (hehe zobaczymy ;) ) jak by człowiek tak chciał zyc od kryzysu do kryzysu to by sie zameczył ;)

Kiedyś mi moje kochanie powiedziało KOTUŚ JAK MAMY UMRZEĆ TO TYLKO TRZYMAJĄC SIĘ ZA RĘCE I PATRZĄC W OCZY i na następny dzień mieliśmy wypadek... oboje trafiliśmy do szpitala w ciężkim stanie... pamiętam jak pare sekund przed wypadkiem On złapał mnie za rękę a ja na Niego popatrzyłam i uśmiechnęłam się... a pózniej jego łzy szczęścia gdy otworzyłam czy