Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyglada orgazm u kobiety

jak wyglada orgazm u kobiety??

Polecane posty

Gość taka jedna malaaaa
tylko sie nie smiejcie teraz prosze z mojego pytania < wstydliwa > ale moja przyjaciolka jak opowiada, to gdy mowi o orgazmie to gdy go ma to az z niej wylewa sie ten sluz, po udach plynie tak ZAWSZE wyglada jej orgazm a ze mnie nigdy sie nic nie wylewalo :O to ze mna jest ok wszystko? przepraszam jesli to glupie ale nie mam kogo zapytac, tzn wstydliwe to dla mnie bardzo jest

Gość smells like 90
moze masz suchoty :P coś tam kapie, ale nie żeby wiadrami.....to też zalezy od tego jak długo sę bzykasz. proste im dłuze tym wiecej sluzu zdarzysz naprodukować. kobiety nie mają wytrysku sluzu jak faceci...

Gość jak wyglada orgazm u kobiety
___________________________ a gdy pojawia sie ból lechtaczki (okolic) w ulamku sekundy PO momencie najwyzszego napiecia seksualnego? *** gdy jest ból łechtaczki to już jej nie powinno się dotykać Niektóre kobiety tak mają Niektórzy faceci tez maja ból jak po wytrysku ich sie stymuluje dalej ____________________________ zgodzicie się z tą odpowiedzia? chce skonfrontowac

Gość smells like 90
moze nie tyle co bol, tylko dyskomfort.

Gość anulllkaaa25
zgadzam sie ze smells w 80 procentach.

Gość serduszko23
Hejka. Mam pytanko.Jestem z lepkiem od 6 lat i nie mialam jeszcze orgazmu, czy to cosc oznacz? Musiala bym cos zmieniac?

Gość hfdkjf
może jeszcze jakaś koieta sie wypowie??

Gość khgdjh
?/

Gość ona38
wlasnie mialam kilka minut temu orgazm sama do niego doprowadzilam obejzalam sobie filmik i bawilam sie myszka jak zaczynalo mi sie robic dobrze wszystko odplywalo wtedy palcami masturbowalam lechtaczke w boki coraz szybciej i szybciej az zaczal chlustac ze mnie bezbarwny plyn a bylo tego chyba z litr teraz czuje sie rozluzniona i zaraz pojde po tej roskoszy spac czuje sie lekko zaznacze ze z zadnym partnerem nigdy nie mialam orgazmu i zylam z tym przez ok 35 lat bylam ciekawa jak to jest i dlaczego ja nie moge sie tez czuc rozkosznie bylam u sexuologa i powiedzial mi ze juz taka moja uroda za te slowa zaplacilam 60 zl i chcial mi przepisac vamea tabl ktore juz wycofano dawno z obiegu od 2 lat zaczelam sie mastrurbowac poznawac siebie i zaczelam miec coraz przyjemniejsze orgazmy wierzcie mi wylewa sie ze mnie za kazdym razem wiecej mysle ze bedzie coraz lepiej wam tez moje drogie tego zycze buzka

Gość jaszka22
Więc ja również nigdy nie doznałam orgazmu z żadnym mężczyzną. Nie wiedziałam jakie to uczucie, dopóki nie zaczęłam się masturbować - totalny kosmos ;)

Gość OOO matko
Ile ty masz lat kobieto ????