Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozart

sauna na drogi oddechowe

Polecane posty

Gość gość
Zdaje egzamin Pro tak samo dobrze inhaluje jak oczyszcza, nie jest tak że jedna funkcja jest kosztem drugiej, a często jak widzę że jakieś urządzenie ma 2 w 1 to trochę zaczynają się we mnie obawy rodzić, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, ale akurat ten model rzeczywiście dobrze ihaluje i tez dokładnie udrożnia ;) Polecam!

Gość gość
Mi dużo osób polecało ciśnieniomierz Senior i faktycznie nie był to zły wybór, urządzenie atestowane medyczne także wyniki ma obiektywne, nie wyczarowuje mi ciśnienia 160/120 przykładowo z kapelusza...tak jak mój poprzedni automat.

Gość gość
Mamy Pro Sanity od paru miesięcy, profesjonalny inhalator z zestawem do oczyszczania także mamy dwie funkcje w jednym urządzeniu de facto, jest wydajny, mocny, lek dociera w całości nie tracąc się gdzieś po drodze.

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Podpowiem nasz Baby, inhalator zrobiony od początku do końca z myślą o dzieciach i to widać już po samym designie :) Lekki delikatny dla dziecka.

Gość gość
Świetny jest ten Baby moje córki to się od razu zainteresowały zajączkiem nie trzeba było specjalnie przekonywać, namawiać czy jakiś stosować jakieś sztuczki żeby chciały się inhalować.

Gość gość

Inhalacja w przypadku dzieci w wieku przedszkolnym to świetna rzecz. Można szybko pozbyć się infekcji, ale też takie płukanki profilaktycznie robią super robotę zabezpieczając przed przeziębieniem. W kwestii sprzętowej to ja akurat zamówiłam włoski Familino Pro i jestem happy. Szybki wydajny, ze specjalnym systemem blokującym uciekanie aerozolu i tym samym marnowanie leku.