Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a niech wiosennie będzie ....

kolor torebki a reszta ?

Polecane posty

Mam pytanie odnośnie torebki. A więc do jakiego koloru ubrań może pasować ciemno-złota torebka ? Bo w zasadzie dostałam fajną w prezencie, a nie wiem z czym to połączyć, a raczej z czym połączyć żeby wyglądało dobrze ... z góry dziękuje za porady :-)

Gość cary
DOmyślam się, że buty w tym samym kolorze raczej nie wchodzą w grę, bo trdno by bylo je kupić? Bezpiecznie będzie zestawić ją z różnymi brązami, mogą byc one ożywione soczystą zielenią oraz żółtym. Jeśli jesteś odważna zestaw z filoetowym teopem, albo - jak mniej lubisz szalec - z oliwkowym. Ten otatni kolor powoli wraca ... Możesz też wybrać dominację bieli i dobrać np. pasek, branzoletkę, koraliki w tym samym kolorze co torebka i będize ciekawie. Z czarnym łaczyłabym tylko w ostatecnzej sytuacji, na wieczór, póki co: brązy, zielenie i źócie, olivki, albo w ramach szlaeństwa zimny fiolet.

Oj dziękuje bardzo Cary ... Masz rację z butami byłby problem, a jaki ewentualnie kolor butów zgrał by się z tymi kolorami ?

Gość cary
Wiesz, mieszkamy w Polsce, wiec nie możemy poszaleć jak np Włoszki przed kryzysem i co sezon kupować kilka prar róznych butów:((! Jak wybierzesz brązy to pewnie coś w tej tonacji znajdziesz w szafie albo w sklapach. One są najbezpieczniejsze, bo wtedy top-spodnie - dodtatki możesz dawać w innych odcieniach, rozjaśniać jakimś żółtym/zielonym. Możesz kupić jakkieś buty zilone/fioletowe/ żółte pod kolor jakiegoś topu/kutrki/ paska/ szala/apaszki czy nawet branzolety, ale czy warto? Jak bedizesz miałą tych rzeczy więcej w tym samym kolorze to oki, ale jak nie to zakrawa na ... budowanie nowej szafy:) Jak lubisz chodizć np w czarnych spodniach to buty mogą być przecież czarne! Wtedy moższe poszaleć z górą (fiolet, żółć,zieleń - ba nawet habrowy)- nie będzie to szaleństwo na maxa, ale na codizeń dlaczego nie? Mam nadizeję, że jakoś pomogłam i że dobrzrzsz coś z szafy a nie zaczniesz od torebki wielkich zakupów ubranowych:)

Oj baardzo mi pomogłaś ... teraz lepiej poprzeglądam co mam w szafie a już chciałam coś kupować żeby mieć coś do tej torebki bo naprawde fajna ;-) dziekuje za porady i dobrej nocy życzę

Gość cary
Pozdr. Serd.