Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugarbush

13.04 Kopenahska czas zaczac 12 kg nadwagi, dam rade do wakacji

Polecane posty

Moze to nie bedzie dla was moywujace, ale mam dzis powazny problem. Jestem tak slaba, ze po schodach nie moglam zejsc. Jak sie ubieralam to tak sie zmeczylam i serce tak mi walilo jak nie wiem. Sprobuje przetrzymac. Do ego mam dzis dodatkowe prace zwiazane z wysilkiem fizycznym. Postanowilam ze jesli bedzie mi naprawde zle zjem jablko, czy co tam innego, ale nie poddam sie. Trzymajcie za mnie kciuki. Boje sie ze padne :O

Gość groszeczek
Sugarbush jak wlasnie wczoraj tak mialam myslalam ze padne bylo mi slabo paskudnie sie czulam :(tylko zastanawiam sie czy przez ograniczanie papu czy cos z cisnieniem bylo ?

Gość groszeczek
ja wczoraj zowu zasowalam na rowerku treningowym tylko cosik zaczol napierdykalac chyba bedzie smarowanko musze pieknie poprosic mezulka:) i 250 kalori spalonych juz trzeci dzien jak sie tak mecze dzis sobie chyba odpuszcze bo strasznie tylek mnie boli od tego siodelka llleelllleee...

Gość Laurka23
Sugarbush uwazaj na siebie, moze robisz zbyt gwaltowne ruchy. Ja np. jak sie budze, to chwilke poleze, potem siadam i po pol minuty wstaje, zeby nie miec zawrotow glowy. Moze zrobilas przed wejsciem na schody jakies gwaltowne ruchy, np. schylalas sie do dziecka, albo je podnioslas, itd. UWAZAJCIE NA SIEBIE!! Jak Wam faktycznie tak slabo, to proponuje diete DSB, tam mozna jesc do syta (ale bez przesady), a naprawde sie na niej chudnie i to bez efektu jo-jo. Moze nie tyle co na kopenhaskiej, ale DSB wydaje mi sie tez zdrowsza. Przede mna 4 dzien diety:)

sugarbush ja mam tak czesto rowniez przy mojej diecie czasem silne zawory glowy az czarno przed oczami mnie konsultant doradzil w takie dni zjesc 100 gram gotowanej piersi z kurczaka albo tuny 100 gram z wody ma pomoc bede testowac.Uwaaj na siebie http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=1417&cat=nb Prosze o glosik na moja coreczke :) dziekuje zostaly ostatnie 2 dni i macie spokoj :p

Gość Laurka23
Patinka nie boisz sie jo-jo po Twojej diecie? jak z niej trzeba wychodzic? Ja slyszalam, ze strasznie niekorzystnie wplywa na przemiane materii?

boje sie i to bardzo. jest 12 tygodniowy dlugi jak dla mnie program wprowadzania jedzenia jezeli po zakonczeniu diety zuce sie na jedzenie i wroce do swoich nawykow efekt jojo mam na bank. w szym tygodniu bede mogla np pic juz tylko 2 zupki a nie 3 i zjesc cos co mi wyznacza i potem co tydzien wiecej aby organizm sie przyzwyczail.Jesli bede sie tego trzymala :) to jojo nie bedzie

Gość Laurka23
to trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo, bo szkoda by bylo, jakby wszystkie kg wrocily z nadwyzka. Ale Ty schudlas bardzo duzo, takze powinnas dluzej wychodzic z diety. Ja gdziesz czytalam, ze najlepiej dodawac do menu 100kcal tygodniowo. czytalam tez ze kazdemu kg powinno sie poswiecic 10 dni wychodzenia z diety.

Dzieki Kochane :D Wasza troska poskutkowala !!! Jestem po obiadku. Dotrzymalam bez jablka, choc przyznam ze bylo w pogotowiu ;) Czuje sie juz swietnie !!! Spodnie juz nie upinaja, dziurka w pasku juz nastepna i na brzuchu juz nie tyle faldek ;) Oby tak dalej !!! Jak u Was???

Gość Laurka23
to dobrze, ze juz Ci lepiej:) rano zawsze jest najgorzej, przynajmniej u mnie... Ja tez juz po obiadku i tez mi lepiej:) Jedyne co mnie od wczoraj trapi to to, ze od poczatku diety jeszcze sie nie wyproznialam! ;O Tez macie z tym problem?

Gość Laurka23
u mnie jutro rybka, wiec nastawiam sie pozytywnie;)

Gość groszeczek
ja wyprozniam sie jak zawsze nawet teraz jest lepiej przedtem mialam problem normalnie chcialam a nie moglam do tego gazy,zgaga wzdety brzuch masakra:(teraz zawsze rano no i popoludniu jak mnie cos zlapie hehee..:D Sugarbush super ze juz ok.

Gość groszeczek
Dziewczyny ile kalori ma drozdzowka bardzo duzo:(przed chwila zjadlam bo bylam masakrycznie glodna!narobilam sie w ogrudku ze padalam na twarz:)takze troche przy okazji spalilam kalori :)nie jadlam obiadu bo jakos nie mialam natchnienia na sniadanie zjadlam kanapke z serkiem potem jablko,zielona herbata popoludniu trzy kanapki z chudziutka wedlina i jablko no i teraz ta drozdzowka poradzcie plizz..:(byla z nadzieniem jagodowym troszeczke polukrowana????helpp..

Gość Laurka23
ok 300kcal. Nie chce krytykowac, ale moim zdaniem duzo weglowodanow masz w swojej diecie. Ja na Twoim miejscu zjadlabym obiad zamiast tych kanapek. 4 dzien i toaleta za mna:)

Laurka ja juz zaczynam kombinowac. Dzis zjadlam na obiad tylko kurczaka, a na kolacje 1 jajo i jablko zamiast marchewki. Wole tak niz przestac bo mi tak slabo jest :O Teraz sie trzymam jutro najgorszy dzien 7! zaplanowalismy juz grila, zjem obiadek poprostu pozniej... groszeczek no zgadzam sie ta drozdzowka ci na dobre nie wyjdzie, ma przeszlo 300 kal !!!

Gość Laurka23
Sugarbush dlaczego jesz mniej niz jest zalecone, mimo tego, ze jest Ci slabo? U mnie juz coraz lepiej, juz przywyklam do takiego jedzenia i nie jest trudno. Dla mnie najtrudniejsze byly sniadania, a raczej ich brak, bo staram sie nie wychodzic bez sniadania w domu, wiec jadlam jej bezposrednio po wstaniu, a teraz.... 5 dni za mna dni przede mna 6 dni przede mna (bo moge zrobic tylko 11) damy rade!:)

Gość groszeczek
no ja dzis cholercia zaliczylam troszeczke rosolku z makaronikiem domowym,a drugie danie ziemniaczki i miesko popdziele na polowe zeby sie nie objesc przesadnie tak jak mialam to w zwyczaju hehee ..pierwsze zjem troche ziemniaczkow, a miesko zostawie na wieczor mysle ze tak moze byc? wczoraj na kolacyje nie jadlam nic po tej drozdzowce tylko jabluszko:)

Gość Laurka23
someone_22, a Ty nadal trwasz na kopenhaskiej?

Gość groszeczek
moim problemem jest to ze nie ma wagi buu..:( tylko mierze sie metrem czy cos ubywa sadelka.. wczoraj obliczylam sobie bmi czyli wiek,wzrost i waga i wyszlo mi ze mam idealna wage a tluszczyk wisi dziwne??

Gość groszeczek
a ta nieszczesna drozdzowa sie tak nie przejmuje i tak nie zjadlam duzo przez dzien wiec chyba tak krytycznie nie jest ze mna ?

Gość Nokia19
Hej dziewczyny :D Można się dołączyć??

Laurka ja poprostu nie moge wsunac tego co jest w przepisie :O Zoladek tak mi sie skurczyl. Dzis tylko kawusia i zaraz grill :) Jupi !!! Najem sie i to wszystko na dzis ;) Dzis kompletnie cudownie. Nic a nic slabo i ogolnie zapielam sie znow na jedna dziurke dalej w miom pasku :) Laurka wazylas sie? Groszeczek nie laczymy kartofli z miesem :O Odpusc moze wogole te kartofle i zjedz na dwa razy miesko ;)

Gość Laurka23
Nokia 19 zapraszamy:) nie wazylam sie, bo dostalam dzisiaj okresu, takze nie ma sensu...;/

Gość Nokia19
Bardzo się cieszę ze zostałam przyjęta:) ja na kopenhaskiej jestem już 5 dzień...I czuje sie narazie ok:) mam 168 cm i waże 74 kg......tz ważyłąm bo teraz 72:) a mój cel to 60 kg:D do wakacji może sie uda:)

Gość Nokia19
A i jeszcze chciałam zapytac czy szpinak można czymś zastąpić?? Bo w 2 tygodniu juz nie bede dała rady go jeść... ;/ Już w 1 ledwo ledwo....wmuszałam w siebie ale potem mi było nie dobrze...

Gość groszeczek
zjadlam troszeczke ziemniakow na wieczor miesko jak bede miec natchnienie:)Sugarbush to zaczy ze ziemniakow nie bedziesz juz jesc do konca zycia?ja wole zjesc teraz troszeczke niz pozniej sie na nie przezucic i miec zaraz piekny efekt jo jo?ziemniaki mozna jesc oczywiscie z glowa male porcje i nie laczyc ich z miesem albo to albo to:)i do tego ruch,cwiczenia..:) Nokia witaj:D co do szpinaku to ja ci nie doradze moze dziewczyny ja tego nie lubie fuj.. moze brokuly itp.?

Gość groszeczek
u mnie tez dzis grill ale nie tkne ani kesa..Sugarbush a ty ile masz wzrostu bo twoje wymiary nie sa az tak niepokojace w normie?

Gość Laurka23
szpinak mozna zamieniac brokulami:) Sugarbush ma 170cm, co widac pod kazdm jej postem;P nie moglam zjesc ryby, byla okropna! zjadlam jablko >grzesznica>

Gość groszeczek
a, fakt:P ja jestem 3 cm wyzsza Sugabush to przeciez twoje wymiary sa ok.do wzrostu?? ja ma troszeczke wiecej o 3-4cm z kazdego co tam bylo udo,tylek,talia:Pno teraz mniej po 1,5 cm!jupi!