Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenkaaa12345

I co z NIM zrobić??

Polecane posty

Witajcie. Otóz mam pewien problem. Okazało sie ze mój chłopak mnie okłamał w następującej kwestii. Jesteśmy razem już rok,a kiedy zapytałam czy pousuwał zdjęcia ze swoją była stwierdził że tak. Jednak wczoraj miałam okazje to sprawdzić, a zdjęcia dalej są. Oczywiście zaplanowałam zemste za to kłamstwo. Jutro je usune. One są na dysku D zapisane, gdzie jest pełno innych plików. Co wy byście zrobiły na moim miejscu, usunęły zawartość dysku czy cały dysk?

i zabije jego matke, babke, psa, kota....:D ajk to boguś mawiał - Nie chce mis ię z Toba gadac....

Gość kochanie herbata stygnie...
hehehehe :) ojjjjj kobietki :D Ale ja to bym jakos tak zrobila zeby on zobaczyl moje fotki z kolesiami jakimis z ex itp. a jakby zaczal robic mi o to afere.. :D to wiesz...

Gość gośkaggdddg
nie mozesz tegozrobic to sa jego wspomnienia...jesli usuniesz mu te fotki to zobaczysz...ze mozesz go stracic...

taa... najlepiej każ mu wymazać z pamięci wszystkie dziewczyny które kiedykolwiek go kręciły... facet po protsu chce mieć jakieś wspomnienia... opanuj się zazdrośnico.

Gość IlyOlvia
Moim zdaniem nic nie rób. Okłamał cię dlatego, ponieważ nie chce ani stracić ciebie ani wspomniej :) Zdjęcia to pamiatka. A grzebanie w cudzych rzeczach i w dodatku niszczenie ich doprowadzi do rozpadniecia sie waszego zwiaku. Nie radze usuwac tych zdjec...

Nie masz prawa usuwac niczego z jego komputera. Moze Cie to bolec, obrazac Twoje biedne ego :), powodowac zawisc , chec zemsty i zazdrosc ale i tak nie masz prawa usuwac niczego z jego komputera poniewaz te zdjecia stanowia jego wlasnosc. Nie potrafisz poradzic sobie z zazdroscia o jego przeszlosc i tu tkwi problem, w Tobie. Osoby z niska samoocena sa zazdrosne i nigdy nie tworza udanych zwiazkow. Byc moze lepiej dla Was bedzie jak sie rozstaniecie. Ty, popracujesz nad swoja samoocena, sprobujesz pokochac siebie, a on - odpocznie od kobiety-bluszcza, ktora go bez przerwy przydusza i nie pozwala normalnie oddychac. 🖐️

Już go pytałam o te zdjęcia milion razy a on za każdym razem twierdzi że je usunął. Mówi że ma wyj*bane na tą laske, POza tym ona go zdradziła więc po ch*j te zdjęcia nie uważacie?

muszka muszka Ja nie mam pamiatek po moich byłych. Zdjęć również ( w moim przypadku spier*olił mi się komputer więc automatycznie cały system został wykasowany) On pamiątki po niej wyrzucił, robił to nawet przy mnie, ale tylko te jeb*ne zdjęcia dalej są..

facet Cię okłamuje dla Twojego dobra. żebyś już nie była zazdrosna i sie nie meczyla a Ty chamsko szperasz mu w kompie. ah, no i co z tego że go zdradziła ? zanim go zdradziła pewnie przeżyli wiele pięknych chwil i to wlaśnie te chwile są uwiecznione na tych zdjęciach ..

On nie musi niczego usuwac, to Ty masz problem. Kiedy to dotrze do Ciebie, biedna kobieto ? :(

nie masz prawa tego robic, skoro jesteś juz z nim rok to chyba masz do niego zaufanie. zdjęcia nic nie znaczą, zwłaszcza że tak jak mówi ta dziewczyna tez nic dla niego nie znaczy. Tak jak wyżej wszyscy przyznali to sa jego wspomnienia, było by gorzej jakby ta laskę umieścił na pulpicie albo jej zdjęcie w ramce na biurku trzymał. Spytaj czy nie ma żadnych prezentów od byłych bo może trzeba by było pół jego rzeczy powyrzucać :/

jakim prawem będziesz kasować jego zdjęcia?? :/ myślisz, że coś tym załatwisz - wpłyniesz na to, co myśli, jakie ma wspomnienia? Jak sądzisz, co pomyśli o Tobie? Głupota nie zna granic...

ja tam wszystko co było związane z ex usunełem albo jej oddałem i gdyby istniał sposób an kasowanie pamięci to bym był pierwszyw kolejce aby mi ja wymazali:P:P:P

maleńka ale to jest każdego indywidualna sprawa, jedni odrazu się wszystkiego pozbywają a inni trzymają takie rzeczy chociaz tak naprawdę to nic dla nich nie znaczy. Ty nie masz zdjęć bo same Ci się skasowały, ale nie miałabyś nic przeciwko jakby facet Ci grzebał w Twoim kompie i sam wszystko pokasował :/ ja bym się wkurzyła i to bardzo.

Vamp: lepiej nie kasować. Jeszcze raz trafisz na taki koszmar. wymazywanie to zapominanie lekcji życia. To nierozsądne.

Gość a myślałam że to ja jestem
zazdrosna