Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmandaRose

minus 10 kilo do wkacji-kto ze mna???

Polecane posty

oolalalaaaa masz ten sam problem co ja tez mam masywne nogi a szczególnie łydki na szczescie kupie spodnie na siebie ale nie zawsze moge nosic to co chce - nie nosze rurek i spudniczek czy sukienek ktore nie zakrywaja mi łydek :( a czasami tak fajnie chcialabym sie ubrac moc np załozyc spudniczke do kolan a tu du.. blada

ja mam na szczescie proporcjonalna figure z tym ze troche za duzo tluszczyku wszedzie. ostatnio mialam takie obawy ze mimo tego odchudzania waga mi nie spadnie :( nie wiem ale boje sie jakos tego

ja mam tyko jedne rurki kupione 3 lata temu w jednej sieci sklepów. od tamtej pory nie mogę kupić rurek bo żadne na mnie nie pasują. a co do spódniczek - noszę zawsze do kolan. czasem wyższy but do tego i jakoś to sie wyrównuje...ale chcę schudnąć razem z Wami

Gość panikarolinka92
moge sie przylkączyć? ale ja 5 kg chce zrzucic z 45 do 40 XD ^^

Gość panikarolinka92
to tak . jaką dietą idziemy? glodówka czy ograniczenie kalorii? :P ja moge nie jeść ale jestem od coca coli uzależniona jeden minus ^^

Gość panikarolinka92
narazie do czwartku głodówka albo 300 . (marze by dojsć do 40 kg) potem cztery dni 1000. i dwa tyg głodówka. :) chce 36 kg!! xD ^^

To ja się dopiszę:) nick.............wiek........wzrost.........wg s.......wg t.......cel traumanka......27...........168..............70,5.......?. ..........60 cukrowa........17...........169...............70.......... ?...........60 oolalalaaaa......23..........164...............61..........? (co to?).....55 (ale tak 53 byłoby dobrze) Zoe..............23..........164................67..........?.............60 Lady of Chaos 21...........175...............65..........61...........55-58 Ja na szczęście mam proporcjonalną figurę ale miałam problem z boczkami i brzuszkiem które na szczęście już zmalały o połowę:) Witaj panikarolinko92:)

nick.............wiek........wzrost.........wg s.......wg t.......cel traumanka......27...........168..............70,5....... ?. ..........60 cukrowa........17...........169...............70........ .. ?...........60 oolalalaaaa......23..........164...............61....... ...? (co to?).....55 (ale tak 53 byłoby dobrze) Zoe..............23..........164................67...... ....?.............60 Lady of Chaos 21...........175...............65..........61...........55-5 8 aksamitka90...19..........168................72..........?.............62 rowniez sie dopisuje

kurcze no zalamuja mnie te boczki, jakie cwiczenia na to? bo nie chce eksperymentowac zeby za miesiac sie okazalo ze nie dzialaja. potrzebuje jakichs wyprobowanych i skutecznych.

nick.............wiek........wzrost.........wg s.......wg t.......cel traumanka......27...........168..............70,5....... ?. ..........60 cukrowa........17...........169...............70........ .. ?...........60 oolalalaaaa......23..........164...............61....... ...? (co to?).....55 (ale tak 53 byłoby dobrze) Zoe..............23..........164................67...... ....?.............60 Lady of Chaos 21...........175...............65..........61...........55-5 8 aksamitka90...19..........168................72......... .?.............62 kubkowa.....17.............162................67.........60..........54

Mi stokrotka poradziła to\"na boczki i uda dobre jest leżenie na boku i podnoszenie nogi jak wysoko możesz i opuszczanie na każda nogę tyle ile możesz to nie jest takie męczące a daje efekty tylko trzeba regularnie ćwiczyć..\" Nie wiem co by jeszcze ale czytałam na różnych forach i w sumie też to polecają. Podobno dobry jest też na to obrotowy twister ale z kolei boczne mięśnie brzuszka się na tym rozrastają ponoć. I oczywiście rożnego rodzaju aeroby. Wydaje mi się że rowerek czy szybki marsz lub biegi albo rolki też wiele dadzą.

dzieki. no wlasnie cwicze to podnoszenie nog ale mam nadzieje ze po tym boczki mi zejda a nie jeszcze bardziej sie rozrosna?

Gość panikarolinka92
nick.............wiek........wzrost.........wg s.......wg t.......cel traumanka......27...........168..............70,5....... ?. ..........60 cukrowa........17...........169...............70........ .. ?...........60 oolalalaaaa......23..........164...............61....... ...? (co to?).....55 (ale tak 53 byłoby dobrze) Zoe..............23..........164................67...... ....?.............60 Lady of Chaos 21...........175...............65..........61...........55-5 8 aksamitka90...19..........168................72......... .?.............62 kubkowa.....17.............162................67........ .60..........54 panikarolinka92....16......166..............45..o co chodzi? :P....36

Panikarolinka92 czy to jakiś żart z Twojej strony? Wzrost 166 i chcesz ważyć 36 kg? Czy Ty oszalałaś dziewczyno?

nick.............wiek........wzrost.........wg s.......wg t.......cel traumanka......27...........168..............70,5....... ?. ..........60 cukrowa........17...........169...............70........ .. ?...........60 oolalalaaaa......23..........164...............61....... ...? (co to?).....55 (ale tak 53 byłoby dobrze) Zoe..............23..........164................67...... ....?.............60 Lady of Chaos 21...........175...............65..........61...........55-5 8 aksamitka90...19..........168................72......... .?.............62 kubkowa.....17.............162................67........ .60..........54 suzie.........23..............176...............72...........?.............66 (to na początek :) ) witam ponownie. dopisałam się do tabelki. dziękuję za miłe przyjęcie i rady co do stresu i zajadania itd. postaram się je wdrożyć. jak mija Wam dzień? ja byłam na długim spacerze z koleżanką, aż mnie nogi bolą :P ale taki ból to może być ;) co do boczków - wiem, że na 100% działa hula hop, przetestowałam to kiedyś! mam skłonności do odkładania się tłuszczyku na brzuchu, w talii, boczków, a kręcenie hula hop poprawiło moją sylwetkę w zaledwie miesiąc! kręciłam codziennie, około 10 minut w każdą stronę. ale to było daaaawno, muszę do tego wrócić! uważam, że warto. aha, i nie zniechęcajcie się, bo praktycznie każdemu na samym początku szybko kółko spada, ale można dojść do wprawy :D miłego popołudnia, buziaki ps. ja jestem z poznania

widziałam, że pisałyście też o rozmiarach i figurach, więc i ja coś o tym wspomnę. ja noszę głównie M, innymi słowy 38 (chociaż mam w szafie i L-ki i 40-stki) mam też czasem taki problem, że niektóre rękawy czy nogawki są na mnie za krótkie, bo jestem wysoka... ogólnie jestem dość proporcjonalna, ale tłuszczyk to u mnie głównie brzuch, talia, boczki, ramiona, no i twarz - księżyc w pełni albo bułeczka :D nogi jak założę obcasy mogą być ;) chodzę głównie w spodniach albo spódnicach do kolan, najczęściej kloszowanych, w kształcie litery A. no i przez brzuszek muszę nosić raczej luźniejszą górę :(

aaaa ratunku! mama kupila specjalnie dla mnie taki maly torcik truskawkowy i nie wiem co mam robic :( szczerze to najchetniej bym go nie jadla ale nie moge zrobic mamie przykrosci, za pozno jej powiedzialam ze jestem na diiecie no i kupila. i co teraz? musze go zjesc. niby nie jest duzy, jak sie pokroi na 4 czesci to wychodza takie malenkie trojkaciki, mysliscie ze moge sobie pozwolic powiedzmy na kolacje i juz nic wiecej oprocz tego? co mam robic?

cześć Dziewczynki;* troszkę zaniedbałam forum, ale postanawiam poprawę;) Dziś zjadłam: kromka razowca z pasztetem kromka razowca z jajkiem (i niestety z majonezem..;/) czarka barszczyku ukraińskiego, ale wybrałam ziemniaki, wiec była głownie ta woda;) dopisuję się do tabelki: nick.............wiek........wzrost.........wg s.......wg t.......cel traumanka......27...........168..............70,5....... ?. ..........60 cukrowa........17...........169...............70........ .. ?...........60 oolalalaaaa......23..........164...............61....... ...? (co to?).....55 (ale tak 53 byłoby dobrze) Zoe..............23..........164................67...... ....?.............60 Lady of Chaos 21...........175...............65..........61...........55-5 8 aksamitka90...19..........168................72......... .?.............62 kubkowa.....17.............162................67........ .60..........54 suzie.........23..............176...............72...... .....?.............66 (to na początek ) little_miss_sunshine.............17........166.........58.......55.......zobaczymy;)

ja porzuciłam dziś odchudzanie. bo jest jeden taki dzień w miesiącu, kiedy wszystko zjem...no wiecie sprawy kobiece . idę szykować się na nie swój ślub - do jutra!

co do tego cwiczenia co wam polecałam to naprawde jest dobre bo działa i na boczki i na wewnetrzna strone ud .. nie mogą sie rozrosnąc bo im wiecej cwiczycie i regularnie to tam ubywa tłuszczu przynnaajmniej ja tak zauwazyłam cwiczyłam kiedys to codziennie wieczorem po 200 razy na kazda noge i juz po tygodniu zauwazyłam rezultaty spore;) i radze wam w te miejsca wcierac balsam ujedrniajacy ja musze sobie kupic bo wczoraj mi sie skonczyl ja teraz znowu zaczełam robic te ćwiczenia zrobie dzisiaj zdj i po tygodniu i porównacie same czy pomaga .. ja jeszcze robie 3 ćwiczenia z a6w

nick.............wiek........wzrost.........wg s.......wg t.......cel traumanka......27...........168..............70,5....... ?. ..........60 cukrowa........17...........169...............70........ .. ?...........60 oolalalaaaa......23..........164...............61....... ...? (co to?).....55 (ale tak 53 byłoby dobrze) Zoe..............23..........164................67...... ....?.............60 Lady of Chaos 21...........175...............65..........61...........55-5 8 aksamitka90...19..........168................72......... .?.............62 kubkowa.....17.............162................67........ .60..........54 suzie.........23..............176...............72...... .....?.............66 (to na początek ) little_miss_sunshine.............17........166.........58.......55.......zobaczymy stokrotka.17..................177........ .......69.......69..........60

no zjadlam polowe tego torciku. te 2 kawalki to tyle co 2 kostki placka tyle ze w trojkacie. i teraz mi powiedzcie jak mam to nadrobic? tzn co powinnam zrobic zeby to niejako usunac? nie jesc juz kolacji i powiedzmy jutro sniadania?

Zjedz kochana trochę suszonych śliwek to na setę się tego pozbędziesz;) Ja bym na twoim miejscu jutro więcej się poruszała lub zrezygnowała z kolacji

ok. ten torcik to jest taki suchy spod cienki, na tym z 2 cm takiego jakby serka (ale nie wiem co to dokladnie jest) i na tym truskawki wiec mam nadzieje ze nie ma az tak wiele kalorii.

Dziewczyno no jasne:) Niczym się nie przejmuj:) Zjedz sobie normalne śniadanko żebyś nie chodziła później słaba i troszkę więcej się poruszaj:) Na pewno ci to nie zaszkodzi.