Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmandaRose

minus 10 kilo do wkacji-kto ze mna???

Polecane posty

ja wlasnie po cwiczeniach : a6w (dzien 5), 200 brzuszkow, cwiczenia na boczki i uda oraz talie. zaraz zaczynam tanczyc ;) czuje sie swietnie, motywacja nie maleje

A ja właśnie wróciłam z biegów(jakoś się zmusiłam:)). A co się tyczy brzuszków... Jak to właściwie z nimi jest? Bo słyszałam,że tylko rozbudowują mięśnie a nie wyszczuplają:/

witam dzis zjadłam dwiek kromki ciemnego z slata twarozkiem rzodkiewka i ogorkiem platki teraz robie sobie ryz brazowy z warzywami nie moge doczekac sie poniedzialku bo to moj dzien wazenia :) dzis tez za wiele mnie nie bedzie na forum bo zaraz przyjezdza do mnie kolezanka i bede jej robic sesje zdjeciowa w plenerze - pewnie napije sie po wszystkim piwka ale co tam przeciez juz weekend jest

Ja dzisiaj zjadłam duży jogurt naturalny na śniadanko, na obiadek wypiłam pół litra maślanki, drugie pól mam na podwieczorek a na kolację chudy biały serek z rzodkiewką i zieloną cebulką i do tego kromka lub dwie wazy

ehhhhhh niby nie. Ja po prostu póki co wszamam to co lubię najbardziej i staram się mieścić w granicach 1000kcal. A jadłospis muszę zmienić powoli bo troszkę mi się przejadło już:)

hej :) ja dzisiaj troche zjadłam ale spaliłam sporo:) a wiec; śnaidanie 2 kanapki z serkiem i rzodkiewką 2śniadanie bułka z papryką obiad- na miescie hmm malutka zapiekanka .. i mały lód waniliowy kolacja - bedzie jabłko kurcze kupiłam sobie takie spodenki ale są przyciasne na mnie w biodrach wuec musze schudnac bo są piekne:)))

a z aktywnosci fizycznych dzisiaj ; spacer dość intensywny 3,5godz niedługo ide pobiegac i poskakac na skakance wieczorem sie wybiore na rower.. a wy znacie moze jakies cwiczenia na boczki??

stokrotka ---> słyszałam ze na boczki najlepsze jest hula hop :) ja jeszcze sie za cwiczenie nie wziełam jakos nie chce mi sie narazie ale faktycznie duzo czasu spędzam poza domem na spacerkach :) mysle ze to tez cos mi da. w kazdy dzien staram sie na jakis dłuższy spacerek sie wybrac :)

no wlasnie, wiecie moze co na te boczki i talie? zeby wyszczuplic bo a6w rozbudowuje miesnie a ja chce zeby bylo mnie jw pasie

Ja słyszałam,że na wyszczuplenie brzuszka najlepszy jest rower i szybki marsz. Ale jak rower to na niskich przerzutkach. Poza tym fajnie kształtuje to pupę i uda i w dodatku znika cellulit.

no u mnie super, trzymam sie zasad caly czas, nie zjadlam nic slodkiego od 4 dni i cwicze codziennie to co mam cwiczyc. niestety rowera nie mam ani rolek wiec sporty poza domem odpadaja.

Witam mogę się dołączyć jestem niecałe 2 miesiące na diecie i schudłam 17 kg z chęciom z wami schudnę jeszcze parę kilo:)

Gość Zoe_222
Witam serdecznie! Czy i ja mogę dołączyć? W grupie zawsze raźniej a w dodatku zawsze wstyd przyznać się,. że się zawaliło co dodatkowo motywuje. Strat: 164 cm 67kg + złe samopoczucie + perspektywa zakopywania się w piasku na plaży lub chowania do wody Cel: 60 kg Będę się starać jeść mądrze. Niestety z racji zajęcia nie mogę się nawet lekko przegłodzić, bo moja koncentracja by zniknęła, a muszę być sprawna umysłowo;) Jedzonko na dziś: (5 posiłków) 1. dwie kanapeczki z szyneczka 2. pomarańcza 3. dwa jajka na miękko + plasterek szynki + 4 rzodkiewki + kawałek pasztetu świątecznego ;) 4. garść orzechów włoskich 5. duży ogórek konserwowy + 5 rzodkiewek + znów kawałek pasztetu Zastanawiam się ile tam może być kalorii?

Hej kobietki:) dariaandzia na jakiej diecie tyle schudłaś? Nie za szybko? Nie boisz się jo-jo? Zoe 7 kg to malutko:) Na pewno ci się uda:) Trzymam kciuki:)

moje drogie, zazdroszczę Wam ograniczania jedzenia. ja jak jestem głodna, przy wysiłku psychicznym muszę jeść. organizm to przecież spala...,prawda? ja dzisiaj nie biegałam, ale może jutro, jeśli tylko nie będzie padać ;) skąd jesteście? ps. Rozpieszczona Suczko - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, nie tylko w tym dniu :*

do dariaandzia: jakim cudem schudłaś tak dużo tak szybko? podziel się z nami. zwłaszcza, że w temacie jest -10 kg do wakacji. niejednej z nas Twój post pomoże :-)

Do 1000 kalorii sama sobie ustalam co mam jesc, efektu jojo sie nie boje bo gdy skończę tą dietę to zacznę stabilizacyjna przez jakiś miesiąc

Ja jestem z woj śląskiego. Z okolic zarówno Cieszyna jak i Bielska. Dokładnie ze Zbytkowa. Może któraś była kiedyś w restauracji samolocie takim brzydkim niebieskim:) To właśnie tu...

Po pierwsze nie jem słodyczy ani pieczywa mięso z kurczaka pierś ryby filety jak coś smażę a rzadko to na oliwie,zupy bez śmietan i żadnych zasmażek

Gość Zoe_222
Między Rozpuszczoną a Rozpieszczoną aż takiej różnicy nie ma ;) Ja również dołączam się do życzeń urodzinowych. A tak w ogóle przeczytanie tego tematu poprawiło mi znacznie samopoczucie :)