Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczysczęśliwa24

Czy to znaczy że ja kocham mocniej? Pomóżcie...

Polecane posty

jak się nie widzimy tydzień albo dwa to mnie skręca,ryczę i nie potarfie przestac o nim myśleć,martwię się cały czas o nasz związek o to czy po studiach bedzie chciał ze mną zamieszkac czy bedzie chciał związku na odległość,a on przyjmuje nasze rozłąki chyba ze spokojem bo nic nie mówi,tzn mówi ze kocha i jest cudownie jak sie widzimy,powiedział ostatnio że zauważył że jest nam coraz lepiej ze nasz związek zmienił sie przez te 2 lata a ja sie martwię, podobno to facet powinien kochac bardziej a ja nie wiem czy to ja nie szaleje za bardzo:( a i to nie jest tak że mu zawracam mu głowe swoimi chorymi myslami bo nie ale tłumię to w sobie ...

Gość ajaniewiem
dlaczego facet powinien kochać mocniej?

Gość etammmmmmmm
ktos cię kiedys zle potraktowal /zostawił/olał i teraz się boisz

bo się cał czas o nas martwię to jest chore:o marwtię się o to że jest za barzo przywiązany do rodziny i po studiach najzwyczajeniej sie rozstaniemy bo każde wróci do swojego domu martwię się że się skusi na koelżanke z którą zna sie od poczatku studiów czyli dłużej niż ze mną a ona ostatnio zerwała z chłipakiem i ciągle go zaprasza żeby mu się zalić i to samo na gg:o ne moge mu o wszystkim powiedziec bo pomysli że jestem chora ze to tak wszystko przeżywam, jest super ale skąd mam wiedzxieć cz mysli o nas powaznie?

ktoś mnie kiedyś okłamywał to prawda,ale ja tez kiedyś źle kogos potraktowała i zostawiłam i chyba boje się ze ze mną bedzie to samo...

Ty wcale nie 'kochasz mocniej' tylko jesteś rozchwiana emocjonalnie i histeryzujesz. W jaki niby sposób twoje znerwicowanie, obsesyjne czarne myśli, niedojrzały egocentryzm i płaczliwość miałyby świadczyć o tym, że w ogóle 'kochasz'? :O

to może znasz na to sposób chciałabym znac odpowiedzi na te pytania a nie znam i nie jest łatwo spytać żeby nie uznał tego jako inwigilację czy marudzenie

Jesteście razem dwa lata i ani razu nie pojawił się w rozmowie temat ewentualnej wspólnej przyszłości, pracy, miejsca zamieszkania? Nie masz pojęcia, jak on widzi swoje dalsze życie?

nie wiem nie mam pojęcia rozmawialiśmy o tym co ewentualnie chcielibysmy robic po studiach a,on kiedys nawet spytał czy z nim zamieszkam,ja wtedy się troche wystraszyłam bo nie wiedziałam czy mówi powazne i ominelam temat a teraz strasnzie żałuję bo minęły z 3 miesiący i od tamtej pory do tego nie wrócił,nie wiem jak go o to spytac dskretnie albo zeby zachęcić do tematu

to nie tak,mocniej w tym sensie że mi zależy do tego stopnie że się zastanawiam nad naszym związkiem i jego przyszłością,ciągle o tym mmyśle a on to jakby wszystko na spokojnie nie martwi sie o nic nic nie mówi albo mu to zwisa i dlatego napisałam że moze tylko ja kocham tak mocno że sie przejmuje takimi rzezcami a on nic na ten temat

to samo przechodziłam :O rozumiem Cie doskonale bo sama tak robiłam, mimo że jednoczensnie wiedziałam, ze to chore jednak :(

jak to się skończło? jakieś rady? bo nie wiem czy rozmawiac czy jednak przeczekać i nie zawracac mu głowy