Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany facet 26

Jak przeprosić narzeczoną? Bardzo się na mnie obraziła.

Polecane posty

Gość czaka laka smak Afryki
aniołek aniołek, a do japy brać nie chce, co? :P

Gość slodkamigotka
dlatego poczekaj az emocje opadna...potem bez zapwiedzi odwiedz ja z ogromnym bukietem roz (jakas prezencik dodatkowy tez jest wskazany) gdy otworzy drzwi klecz na kolanach i przepros i powiedz co czujesz

Gość ale to juz było 100 razy
-0/10 :-P

ciekawa jestem, czy ja bym wybaczyła :)

Gość kill bill
wiem ze faceci to lubia ale zrobiłes to na siłe a to było dla niej ponizajace i zabolało ja takie twoje zachowanie bo zamiast sie z nia liczyc wolałes swoje przyjemnosci. moja rada bukiet róz oczywiscie wieeeeeeeeeeelllllkkkkkiiiiii i przepraszac na kolanACH i wyjasnij jej to przepros i obiecaj ze to był ostatni taki raz.pokaz jej ze tego załujesz

Gość slodkamigotka
skoro sa narzeczenswtwem to nie jest powod do rozstan i wybaczyc wybaczy na pewno bo go kocha prawda? a czy to nastapi za dwa dni czy za 2 tyg to juz nie ma znaczenia

no jasne że nie jest to powód do rozstania, zwłaszcza że jak autor mówi obiecuje że tego więcej nie zrobi.

Gość Zakochany facet 26
Boje się że ona może mi tego nie wybaczyć:( Kiedyś już raz mi coś wybaczyła, ale powiedziała że jak zrobię jej podobny numer po raz drugi to z nami koniec:( Chociaż tamta sytuacja była zupełnie inna. Ale boje się. A bardzo mi na niej zależy.

Gość Zakochany facet 26
Wiem że mnie kocha. Wiec mam nadzieje że tak jak piszecie, wybaczy. Kupie jej wielki bukiet róż. Pojadę do niej dzisiaj wieczorem.

zakochana kobieta wybaczy wszystko, masz szczęście, że nie ma padaczki i ze zdenorwowania ataku nie do stała. Na HCfor są zdjęcia jak facetowi mało nie odgryzła fiuta.

Gość kill bill
powinna wybaczyc a ty sie popraw skoro ja tak kochasz okazuj jej to na kazdym kroku niech ona to czuje

Gość Zakochany facet 26
Jeśli wybaczy, obiecuje że się poprawię. Ale boje się że ona po tamtej sytuacji wcześniejszej może mieć poważne wątpliwości żeby mi wybaczyć:( Sama to powiedziała, że będzie koniec jak jej jakiś numer wywinę. Po tamtym się gniewała z parę dni, ale odbierała tel . i rozmawialiśmy. Teraz nie chce odbierać. Chociaż tamta sytuacja była zupełnie inna.