Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sirkowa

ZARECZYLAM SIE I TO JAK!!!

Polecane posty

tak wiec 4 dni temu sie zareczylam i pstanowilam napisac co i jak. zupelnie sie tego nie spodziewalam bo nie rozmawialismy nawet o slubie choc jestesmy ze soba 3 lata teraz. a wszystko odbylo sie tak. bylam w pracy a dodam ze pracuje w hipermarkecie i slysze wezwanie do obslugi klienta. podchodze tam i widze mojego kochanego ktory kiedys tez tu pracowal i tu sie poznalismy. i on tak przy wszystkich mowi do mnie- hej, przepraszam, ze ci przeszkadzam ale musimy pogadac i to raczej nie moze czekac. chcialem Ci to powiedziec wlasnie tu bo tu wszystko sie zaczelo a teraz jakis etap sie konczy. dostalem prace w krakowie( a wszystko to mowi ze strasznie powazna mina, w dodatku nawet nie wiedzialam, ze on sie o prace w krakowie staral wiec od razu pomyslalam, ze powie, ze musimy sie rozstac, nie wiem czemu ale taka mysl mi przebiegla po glowie). patrze na niego zszokowana co i jak a on kleka przedemna wyjmuje pudeleczko otwiera i mowi- i chcialbym, zebys tak ze mna pojechala jako moja narzeczona. czy uczynisz mi ten zaszczyt?! no normalnie mnie z now zwalilo! powiedzialm tak iodstalam reszte dnia wolnego w prezencie zareczynowym od menagera:D jeeeeeee

Gość Nel0205
wow...

Gość fajnieeeeee taaaaak
fajnie tak :) z zaskoczenia najlepiej, gratki :)

dziekuje:) bylam tak zaskoczona, ze prawie zemdlalam bylam pewna, ze chce mnie rzucic:P w dodatku zrobil to przy tylu ludziach!

Gość super...
romantycznie :)

teraz planujemy przeprowadzke, w tym tygodniu jedziemy ogladac mieszkania! mam pierscionek na reku! a dodam, ze nie sadzilam, ze do tego kiedys dojdzie jestem raczej z tych malo atrakcyjnyc:P

Gość z jednej strony się cieszę
i gratuluję Ci :) z drugiej zazdroszczę i jestem załamana :( ładne mieszkanko wybierz ;)

dziekuje za gratulacje:) mam swietnego faceta! az dziw, ze chce byc z takiem kaszalotem jak ja:) chyba wszyscybyli zdziwieni:P

Gość Luśka W.
Zygmunt (btw, ileż dostojeństwa kryje się w tym imieniu, doprawdy, zobowiązujące :P ), a jaka jest twoja wizja idealnych oświadczyn? :D

Gość Luśka W.
Sirkowa, piszesz o sobie kaszalot? A co to znaczy?

to znaczy, ze jestem nieatrakcyjna. mam problemy z nadmiernym owlosieniem, z cera. gruba nie jestem choc tu i owdzie przydaloby sie zrzucic ale figury nie bede sie czepiac. za to skore am w fatalnej kondycji. ale jemu to nie przeszkadza a dodam, ze jest naprawde atrakcyjny. zawsze gdy lapie dola z powodu tych wlochow na ciele mowi- kociak, kocham Cie i mi to nie przeszkadza, jesli szukasz akceptacji w oczach innych to spojrz w moje:) i od razu mam lepszy humor!

Gość bghyyyyhh
wow, facet dostal prace w innym miescie a ty bez wahania rzucasz wszystko i lecisz za nim , gratuluje facetowi poslusznej zoneczki i sluzacej zarazem

>> a jaka jest twoja wizja idealnych oświadczyn? Po dobrym sexie zakonczonym połknieciem ejakulatu patrzę mojej Pani prosto w oczy i oznajmiam "jesteś moja, za pół roku ślub". Ona uśmiechnięta przytakuje :)

Gość bghyyyyhh
no ale jak masz tak niska samoocene to nie dziwi mnie to, polecisz za nim nawet na Antarktyde bylby cie nie rzucil :P :P

jesli probujesz mi zepsuc nastroj to tracisz czas. tak mam niska samoocene i tak polecialabym za nim na antarktyde a tym bardziej do krakowa bo go kocham. ze niby co rzucam? prace? i tak jest do dupy.

Gość legalna kochanica
jak dla mojego faceta przeprowadzilam sie za granice a on potem dla mnie do innego miasta:))

Gość Luśka W.
Ech, Zygmunt, Ty to masz wyobraźnię :D :D Sirkowa, widać nie jest z Toba tak źle skoro, w Twoim mniemaniu, atrakcyjny facet Ci się oświadcza. Ludzie łączą się na zasadzie mniej więcej tego samego poziomu atrakcyjności, tak mamy zakodowane, ze wolimy nie ryzykować, bo wydaje nam się, ze atrakcyjniejszy partner może nas w przyszłości porzucić. :) Poza tym, kobiety mają spore tendencje do wyolbrzymiania swoich niedostatków, jakieś takie jesteśmy przesadnie samoświadome.

bo jak sie kocha to sie takie rzeczy robi:) my juz myslimy jak bedzie wygladalo nasze zycie tam, ja chodze i az mnie nosi! od 4 dni caly czas tylko sie tule i ciesze!

luska uwierz mi, ze ze swoja nieatrakcyjnocia nie przesadzam:) widzialas kiedys hirsutke? ja nia jestem. a on jest wysokim dobrze zbudowanym brunetem, naprawde przystojnym, zreszta widze jak ludzie patrza na nas na ulicy. te miny typu- co ten Ken robi z laleczka Chucky nie pozostawiaja raczej watliwosci co do ego kto w tym zwiazku jest plcia piekna.

Gość bghyyyyhh
jak facet sie przeprowadza dla kobiety to i ona moze dla niego to jasne, ale takie godzenie sie bez chwili wahania na powazne zmiany w zyciu to wlasnie kompleksy i niska samoocena :) sek w tym ze zwykle facet nigdy czegos takiego nie zrobi :)

ale tak szczerze nad czym ja mialam sie zastanawiac? mieszkamy ze soba 2 lata, chcemy byc ze soba. mialam powiedziec, ze nie pojade albo musze sie zastanowic nad tym bo praca kasjerki jest na tyle powazna, ze nie chce jej stracic? wole byc tam z nim.

Gość Luśka W.
Nie widziałam hirsutki, ale jeżeli nie przesadzasz to widac jakaś wyjątkowa sytuacja ten wasz związek, tym bardziej, że mężczyźni są wzrokowcami. Może np. Twoje niedostatki równoważy anielski charakter? ;-)

luska slodka jestes:) on powtarza, ze kocha mnie za to jaka jestem. ze budzac sie obok mnie rano nie patrzy na wlosy na plecach ale na mnie a ja to nie tylko cialo. mysle, ze charakteru nie mam zlego choc wiadomo jak kazda hirtsutka mam stany depresyjne ale on szybko mnie z tego wyciaga. no i jestem swietna kucharka:P

Gość masz farta
ja zawsze marzylam o takich orginalnych oswiadczynach a moj narzeczony powiedzial mi pewnego razu przy sniadaniu ze powinnismy sie pobrac bo bedzie nam lepiej rozliczas sie z podatku razem

Gość Luśka W.
W takim razie mamy wyjaśnienie - przez żołądek do serca ;-) A tak w ogóle, gratuluję faceta, bo wydaje się naprawdę w porządku i życzę Wam szczęścia! :)

dziekuje:D nigdy nie sadzilam, ze tak sie stanie! ja bylam kasjerka on menagerem, ja zarosnieta on przystojny. ale najwyrazniej tak mialo byc! on jest cudowny! wszystkim dziewczynom zycze takiego szczescia a tym ktore mysla, ze sa zabrzydkie, za grube czy zbyt owlosione mowie- glowa do gory! moze Twoj facet nie wiedzial jak Ci to powiedziec, jak to zaaranzowac wiec wypalil w ten sposob:)

Gość gratuluje
a swoja droga to wymaga duzo odwagi tak sie oswiadczyc publicznie:) gratuluje