Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sirkowa

ZARECZYLAM SIE I TO JAK!!!

Polecane posty

Gość o mggg
rany, a nie zamierzasz czegoś zrobić z tymi włosami? jak układa wam się w łóżku?

a czego ja z tymi wlosami nie probowalam! od lat jezdzilam po endokrynologach, stosowalam kazda napotkana terapie i nic jak bylo tak jest. z seksem bylo roznie. wiadomo na poczatku dlugo nic bo balam sie jego reakcji na moj wyglad, zreszta nawet teraz gdy uprawiamy seks nie lubie pozycji od tylu bo plecy mam najgorsze ale on caly powtarza mi, ze najpiekniejsze jest to co jest miedzy nami. coc nie bede ukrywala, wiem, ze czasem mam mnie dosc:) gdy jestesmy na spacerze i on czasem podnosi mi bluzeczke lekko do gory zeby mnie poglakac po brzuchu albo plecach ja reaguje jak szalona bo boje sie ze ktos obcy zobaczy jak wygladam. on mowi, ze czasem brak mu sil by tlumaczyc mi, ze dla niego nie ma znaczenia jak wygladam i ze musze sie nauczyc akceptowac to kim jestem. kiedys wyprowadzil sie na 4 dni stwierdzajac, ze on stara sie pomoc ale pewne rzeczy musze uporzadkowac sama! ale po 4 dniach nie wytrzymalam, poprosilam zeby wrocil i wrocil.

Sirkowa gratuluje:) Wiem co czujesz bo tez zostalam zaskoczona.Nawet o tym nigdy nie rozmawialisny:P Wtedy taka chwile sie pamieta i cieszy podwojnie,ze facet sie postaral:) A nie jak kobiety opisuja polroczne wybieranie pierscionka przez siebie:(

Brzydula to fakt! takie z zaskoczenia ciesza chyba bardziej i dluzej nawet teraz jak sobie o tym pomysle to az mnie szczescie rozpiera i ciesze sie sama do siebie:D bylam tez bardzo zdzwiona bo pierscionek dobral idealny rozmiarowo ale nie chce mi powiedziec skad wiedzial jaki rozmiar, nie mogl wziasc zadnego innego mojego pierscionka zeby pokazac i dobrac rozmiar bo nie mam zadnych innych:P

moj podebral mi stary pierscionek i taki rozmair kupil:P coz troche byl za duzy:P W wolne w pracy mi zalatwil u szefowej.A ja glupia myslalam co jej sie takiego stalo,ze mi dala wolne:P maja swoje metody:)

super:D no mi starego podebrac nie mogl bo nie mam i nigdy nie mialam zadnego pierscionka:) on sie tylko smieje, ze gdy zobaczyl pierscionek wiedzial, ze jest dla mnie idealny nawet nie zastanawial sie nad rozmiarem:) dlugo juz jestes po slubie?

wow! jest w tym cos romantycznego:) a moge spytac czemu nie chcecie wziasc slubu?

Ja wiem czy to jest romantyczne:P jestesmy 11lat i nie widzimy potrzeby,zeby podpierac sie jakim urzedem,papierkiem:) rodzina coraz mniej sie dziwi jestesmy zgodni co do tej kwestii wiem,ze to dziwne ale ja jakos nie wyobrazam siebie jako zony to tak jakbym do kogos nalezala:P takie mamy podejscie moze kiedys sie to zmieni? A Ty kiedy bys chciala?

Gość anette1234
Gratuluję Ci. Ja też tak mam. Co prawda na mojego byłego męża urodę nie mogę narzekać ale jak się rozwiodłam to pomyślałam że już nikt fajny sie nie trafi a tu taskie ciacho... mniam. też się zaręczyliśmy tylko że w październiku zeszłego roku

a dla mnie jest w tym cos romantycznego:) milosc dla milosci... to fajne. bez pokazowek pod publiczke tylko dla Was:) nie wiem kiedy bym chciala, sam fakt wesela nie jest dla mnie pociagajacy. typowa piekna panna mloda to ja na pewno nie bede:P moj narzeczony:D Kuba spytal sie czymam czas w maju przyzlego roku:P ale powiedzialam ze wolalabym w jakims zimowymmiesiacu, zeby ludzie niedziwili sie ze nie mam odkrytych ramion tylko golf i dlugie rekawy;)

na szczescie nie ogranicza nas kwestia finansowa wiec tak naprawde jesli sie zdecydujemy to beda to tylko kwestie formalne typu ustawienie sie z ksiedzem zamowienie lokalu. ale poki co nie mysle o tym jeszcze:) jestem szczesliwa z zareczyn!

Sirkowa na pewno dla niego bedziesz najpiekniejsza panna mloda:) bo tak naprawde to czy to wazne czy zyje sie z paierkiem czy bez?:) wazne,zeby byc szczesliwym:) dla kazdego to szczescie inaczej wyglada

koteczek tak jak napisalam kazdy inaczej wyobraza sobie szczescie:0 ja nie wyobrazam sobie bycia zona:P a ktos o tym marzy:)

zbanowany koteczku ja tak naprawde nigdy sobie tego nie wyobrazalm ciesze sie tym co mam :D ale Tobie oczywiscie zycze wymarzonych oswiadczyn:) jak o tym mysle mnie slub tez nie jest potrzebny:P

Gość anette1234
alez oczywiście. myślę że autorka nie ma się co przejmować urodą skoro jej ukochny zaakceptował ją taką jaka jest(pewno też przesadza:-)Napewno jest miłą dziewczyną i za to ją kocha

dziekuje dziewczyny:) staram sie juz nie przejmowac tak bardzo, patrze na niego gdy widzi mnie naga i nie widze obrzydzenia wiec chyba nie mam sie co martwic:P wlasnie rozmawialam z jego mama mowi, ze bardzo sie cieszy bo on to planowal juz od kilku miesiecy:) mowila, ze poczatkowy plan byl taki, ze zrobi to gdy bedziemy na urlopie w gorach ale ostatecznie zmienil zdanie:) mysle, ze to ze zrobil to publicznie bylo zamierzone. chyba chcial w ten sposob troche mnie podbudowac. w hipermarkecie w ktorym teraz pracuje on kiedy pracowal jako menager i panny sie w nim tam podkochiwaly:) a teraz on na ich oczach oswiadczyl sie mi:) moze sie myle, ale mam takie wrazenie:)