Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktore lepsze

Małe cycuszki czy wielkie balony? Jakie wolicie? Zdjecia

Polecane posty

Gość larousse
Są faceci którym podobają się też maleńkie piersi i widać to choćby po komentarzach pod tymi zdjęciami.Sama dałam zdjęcie moich maleństw ,takich ja te z pierwszego linku i się podobały;)

Gość beyby
własnie członek miedzy cycki powienien wejsc i na hiszpana ..

Gość Ktore lepsze
Ale to jest Twoim zdaniem, niekoniecznie one musza sie podobac innym. A ja chcialem zapytac na przykladach dosyc mocnych jakie lepsze: bardzo duze czy bardzo male.

Gość Chyba zartujesz
Nie zgadzam sie z opinia ze male lubia tylko geje lub pedofile. Ja mam piersiatka takie jak ta pani na fotce i bardzo podobam sie mojemu mezczyznie a ona na pewno nie jest gejem.

Gość albatros456
oczywiscie ze te duze :classic_cool: objol bym je i zaczol jechac z panna do rana :classic_cool:

Wiadomo, duze cycki o niebo lepsze. I dlaczego mniejsze zostały okreslone slodkim mianem malych cycuszkow, a te wieksze - wielkich balonow? :o

Gość duze
piersi sa lepsze mozna przytulic , zlapac , pomacac , i na hiszpana .... wielki plus dla duzych piersiulek

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość pabllo
te malutkie są piękne! nie ma nic brzydszego jak te wielkie brodawki rozciągnięte na tych balonach!!!

Zawsze jest tak, że jednemu podoba się to, innemu tamto- dzięki temu mamy urozmaicenie Np. wszyscy faceci z którymi się spotykałam woleli/ten jedyny też woli duże piersi, a np moj brat mówił mi, że on zdecydowanie woli małe, a ja jako osoba biseksualna wolę i małe i duże ;)