Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złamane coś czy zawał

Złamane cos czy zawał??

Polecane posty

Przed wczoraj byłem na weselu popiłem dosyć mocno straciłem film obudziłem sie dopiero w domu nastepnego dnia. Kaca mialem niesamowitego z ktorego sie wyleczyłem. Natomiast dzisiaj mam dziwną dolegliwośc przy oddychaniu przy wdechu i przy uzyciu jakiejs sily co obciaza barki mam ból klatki piersiowej przy obojczykach. Mówie kilka h mojego życia niepamietam wiec niewiem czy upadłem czy co na dodatek mam niedomykalnośc zastawek i teraz niewiem czy to coś złamane czy z sercem prosze pomóżcie

Gość mhngggggggggggggggggggggg
stawiam na serce, Ty chyba w ogóle nie powinieneś pić, prawda?

wiem ze przesadzilem ale teraz neiwiem co robic z tym. Był czas za myslalem ze to zawal ale z zawalem bym chyba nieprzetrzymal caly dzien.

Mógłbyś przetrzymać, są ludzie którzy nawet nie wiedzą, że przeszli zawał! Idź jak najprędzej do lekarza! Złamać raczej niczego nie mogłeś, złamania w obrębie klatki piersiowej byś mógł mieć, jakby ktoś Cię pobił, albo podeptał...

to jutro pujde bo gdybym dzis zadzownil po pogotowie a tu okazalo by sie ze tylko panikuje to byla by lipa jeszcze zaplacic bym musialAle dziwne bo zazwyczaj jak cos z sercem to chyba boli mostek szczególnie

Jak uważasz, ale ja bym pojechała natychmiast, zdrowie jest ważniejsze od pieniędzy.

Ale serio takie calodzienne pobolewanie moze byc zawalem. Przecierz piłem przedwczoraj wczoraj nic mi niebylo cały dzien przeleżałem i dziś rano wstałem i tak się zaczełem się czuć. Mam 18 lat i w tym wieku juz zawał. A tak pozatym co sie moze stac jak zostane z tym do jutra

pozatym niejestem otyły a z sercem to mam tyle ze trójdzielna i mitralna sie niedomykaja i płatek w trójdzielnej się ugią

pozatym niejestem otyły a z sercem to mam tyle ze trójdzielna i mitralna sie niedomykaja i płatek w trójdzielnej się ugią

gdyby zawal w wieku 18 lat byl rzecza powszechna to co by sie dzialo.... jesli boli cie przy nabieraniu powietrza, przy podnoszeniu rak to masz normalny nerwobol miedzyzebrowy a nie zawal; tabletka przeciwbolowa i po klopocie...