Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Snopp Dogg - milioner z ulicy

Polecane posty

w weekendy w włocławku,w tygodniu do połudnai w pracy;) po południu zcasem jestem w Rypinie taka mała zabita dechami miescina w kujawsko - pomorskim;) zcasem też zajrze do Torunia:)

Gość vampire ale
bredzisz :D ze mozna cie w tych miastach spotkac :D JAKIM CUDEM ? jak ty 24/h jestes na kaffeteri :P łzesz :P

bo ja jestem zjawa -;) wiec jestem wszedzie;) niom latika cos w tym jest a ten film jak i dzisiejszy mały przypadek z ta piosenką humora mi poprawiły:D

Gość Vampire to Ty jesteś
ale szkoda ze nie mieszkam w tym samym województwie co ty:( jak już mi się wreszcie od roku jakis facet spodobał to jest nieosiągalny, ale może kiedyś cie zobacze na żywo:P

kto wie wszystko moze się zdarzyć, jesli wierzyc fizyce kwantowej to jest to prawdopodobne, a podobno to właśnie na niej stoi cały świat;)

cieszę się, że poprawiłam Ci humor :) mi też rano ktoś niezwykle pozytywnie nastroił więc tym bardziej mi miło, że ja komuś też mogłam :) miłego dnia życzę i być może do pogadania ;)

wzajemnie latika:) heh czasem wystarczy mały gest aby poprawić humor komuś:)

gdyby ktoś tu zajrzał to przypominam piszemy swoje pzremyślenai na temat filmu slumdog:) tytuł topiku moze zmylic - moja gafa;P:P:P zachęcam równiez do wstawiania muzyki która by pasowała do tego filmu - ja zostałem miło zaskoczony przez latikę;)