Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

molla

czy zagnieżdzeniu sie komórki w macicy towarzyszy /.....

Polecane posty

lekki ból jak przy okresie, pobolewanie podbrzusza i jajników na zmianę....staramy sie o dziecko od kilku dobrych dni test owulacyjny dodatni

Gość mamadwojeczki
moga to byc objawy owulacji jak i zagniezzdania, nie ma co sie stresowac i myslec o tym za duzo, skoro sie staracie o dziecko to nie mysl o tym na okraglo bo to nie wplywa dobrze na plodnosc... Swoja droga powodzenia zycze ;)

Gość mamadwojeczki
ja jak zaszlam w ciaze i jedna i druga to objawy na samym poczatku byly tak jak na miesiaczke, wrecz codziennie mówilamz e chyba dostane @ bo brzuch mnie bolal, upławy sie nasiliły, piersi napuchły, itd

Owulację czujesz właśnie jako ból podbrzusza, jajnika. U mnie było to zawsze bardzo silne uczucie; kłucie jednego z jajnkików i ból jak przy okresie ale większość kobiet nie odczuwa w tym czasie nic. Natomiast zagnieżdzajace się jajeczko poczułam w nocy (aż mnie to obudziło), jako kłucie w jednym miejscu w podbrzuszu, żadne bóle jajników czy podbrzusza tylko jednostajne kłucie w jednym punkciku. Tak jakby ktoś cienką igłą nakłuwał jeden punkcik macicy:) I było to dokładnie 4 dni po owulacji.

wlasnie pytalam o to samo na innym topiku a tu mam odpowiedz :-) Dzieki dziewczyny. Tez mam podobny bol i zastanawialam sie czy to moze byc owulacja. Fajnie ze sa duze szanse ze to wlasnie to.

apsika masz córeczkę ? tak wnioskuje skoro czułas zagniezdzenie po owulacji w 4 dniu, wiec do skutku musiało dojsc przed owulacja 1-2 . :)