Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa_łąka

od dzis nosze ponczoszki

Polecane posty

Gość majowa _łąka
czasem sie ukryc nie da :D ale bywają kierownicy co to lubią to tu to tam oko zapuiscic ;)

Majowa ja tym kierownikom się nie dziwię :D zapuszczać oko a który by nie zapuszczał ;)

Gość majowa _łąka
kiedys miałam niezły tłum w gabinecie jak miałam na sobie bluzeczkę której zapięciem był przepleciony rzemyk :D

cd... Nie...W tym momencie Nicoss poczuł tak ogromne podniecenie jakiego chyba w życiu nie zaznał ! Bo , jak miał zaznać skoro tłumiony przez lata , skryty w najgłębszym miejscu duszy ogień pożądania Anny w końcu wybuchł !!! Boszeeee ! Tak nie miało być ! Nie teraz , nie tak ! Stało się . Zdał sobie z tego sprawę . Już rano... Mrożny poranek rozświetlony blaskiem myśli . Oczy szeroko otwarte . Sprawdził . Tak , szorty w paski wypełnione jego nasieniem . Eksplozja była tak ogromna , że sperma wyciekła z nogawki . Podciągnął silnie boxerki jak by się czegoś wstydził . Czego , skrytości uczuć ? Pożądania ? To był tylko sen. Tak realistyczny , przecież czuł jej obecność , zapach , oddech . Cicho, cicho,cichutko , co to dalej mu się śni ? To dalej sen ? Skrzyp , skrzyp . Cień . Cień postaci . Oddech ten znajomy oddech . Delikatny , aksamitny szmerek zasysanego powietrza w pełnych słodyczy , purpurowych ustach . Światło z korytarza oświetliło znajomą postać . Czuł penetrujące jego ciało spojrzenie . Stała nie ruchomo , wyprostowana dumna ze swojego wyglądu , eksponująca swoje atrybuty . Jest piękną kobietą . Pomyślał . W ciąż jedno pytanie szeptane w myślach . Jawa , sen ? Oszaleję , oszaleję ! Cichy krzyk przez zamknięte usta myśli ! Postać nieruchoma. Teraz dostrzegł , te jej cudowne nogi Bogini , zgrabne w delikatnych szpileczkach okryte najpiękniejszymi pończoszkami świata w kolorze czarnych pereł . Najrzadsze na świecie ...cdn,

Oj Tomku, przyzwyczajaj delikatne Panie stopniowo do swojego kwiecistego stylu... :P Odpowiem: ja podobno też tak mam :) I witam szanowne towarzystwo.

Gość majowa_łąka
Olenka czy twój facet wie że lubisz flirowac?:)

Majowa... nie wie... po co mam mu psuć wątrobę ;-) jak jesteśmy gdzieś razem to jestem grzeczną żonką ze spuszczona głową. Przyjaciel... e już nic, tak jakoś mi się pomyślało...

Gość majowa_łąka
Mój mi ostatnio wyjechał że wie że lubie flirtowac aby przekonac się ze to własnie on jest najlepszy :) Zaskoczenie moje było megawielkie :D za tą pewnosc siebie go kocham ;)

Gość anusia24
oj widze, że u Was strasznie gorąco......

Gość anusia24
a co do pończoszek ...... dziś jest -10, kurcze kobietki piczka zamarza....... :D

Gość afi10
anusia zamarza ci rozmasuj ją

Anusia są sposoby na zziębniecia: - nasiadówki - mężowskie chuchania - kochankowe chuchania (mnie to juz nie dotyczy, bo jako kochanka jestem singielką od jakiegoś czasu) - majtusie grubsze, jak majowa z nogaweczkami, spodenki... - ogrzewanie w samochodzie - włoski ;-) terz utrzymują ciepło ciała.

Przyjacielu!!! ja pitolę!!! Ale super... niestety nie ale może pokuszę sie o współpracę jako akwizytor w tej firmie?

No to by było dzisiaj na tyle. Żegnam sie z państwem do poniedziałku. Miłego i stosunkowo udanego weekendu, Wam i sobie, zyczę. Pa 🌻

Gość anusia24
przyjaciel widze, że "lejące" się piczki to dla Ciebie wyjątkowy afrodyzjak, chwali się to chwali :P

Jeśli zakładasz je na głowę i tak śpisz, to luzik, nie masz się czego wstydzić, wszyscy normalni faceci to praktykują :) Zaspokuj mię tylko w jednej kwestii: wyciągasz je z szuflady czy z kosza? :P

Tego się spodziewałam :) Rzadko mam okazję wejść w bezpośredni kontakt z jego gaciami, bo po zdjęciu zwykle od razu zanosi je do łazienki, ale jeśli już uda mi się zanurzyć nos pod jajca, kiedy ma je jeszcze na sobie, eeeh...

Nie mędź, raz na rok przeżyjesz. Ale nie zazdroszczę, bo mam dzisiaj odsmażane pyzy z mięsem :P Idę do gina, jeśli wreszcie się zlituje, to wypierdzielę z chałupy wszystkie gumki i do roboty :)

Gość Maciej Psykot-Płaski

Widzę na starość ktoś tutaj spać nie może :) A tak przy okazji - ile to już wiosen i czy strach przed midlife crisis zagląda już w oczy? :P Mała oprócz tych szortów miała na sobie norki do ziemi, jak przypuszczam :O