Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

812

Ile macie kosmetyków..?

Polecane posty

Chodzi mi przykładowo o cienie do powiek, kredki do oczu, błyszczyki, lakiery do paznokci.. Bo mój mi ciągle mówi, że mi powyrzuca to wszystko:P mam swoją półeczkę na kosmetyki no i w łazience mam też troszkę.. on mówi, że przesadzam;/ a moja półeczka jest skromniutka:D

Gość ja mam duuuuzo
mam w lazience 6 polek, takuch duzych i wszedzie sa moje kosmetyki. dodatkowo mam w sypialni toalteke i tam tez pelno kosmetykow :p Moj ma tylko zel po prysznic, szampon, pianke do golenia, wode po goleniu i 3 perfumy a ja mam cale polki kosmetykow. Mam manie na ich punkcie :o Co jestem w sklepie czyli 2-3 razy w tygodniu to zawsze kupie jakis balsam, zel pod prysznic czy dezodorant :o Mialam oszczedzac ale mi nie wychodzi :o

Gość ja mam duuuuzo
sorki za bledy ale szybko pisalam :D

no ja mam 3 półki w łazience moje:D jedna nawet nie cała mojego faceta:P

wydaje mi sie, ze jak na kobiete nie mam tego AZ TAK duzo... 2 podklady (w sztyfcie i w plynie), puder w kamieniu, puder sypki, 2 blushe, 2 maskary, jakies 10 cieni do powiek (niektore maja kilka kolorow w jednym, ale licze to jako jeden cien), baze matujaca pod podklad, 1 szminke, 4 blyszczyki, 2 kredki do oczu, 6 lakierow do paznokci (2 czerwone, 1 bezbarwny, 1 odzywka, 2 do frenchu), 1 korektor... i to chyba wszystko z tych \"kolorowych\" oczywiscie nie uzywam wszystkiego naraz ;) pozniej juz leca te wszystkie balsamy, sera, ampulki, kremy, lotiony, mgielki do ciala, kule do kapieli, mleczka, plyny do demakijazu... w sumie zajmuje 1 polke na regale, troche parapetu i 2 polki w lazience.

Gość lucrezia
812 biedniutko, jeśli chodzi o kolorowe kosmetyki to mam tego w cholerę, po całym mieszkaniu pałętają mi się lakiery do paznokci i cienie do powiek bo to są moje fetysze :)

Gość Nightsky
Mam jeden tusz do rzęs :P a czy pomadka nawilżająca się liczy? :P

Gość 16-nastka
Malutko, naprawde malutko. Czepia się nie wiadomo o co, wszystkie moje koleżanki mają dwa, trzy razy więcej. Zazdroszczę, że umiesz być taka oszczędna :) Pozdrawiam

Gość ja mam duuuuzo
Zazdroszcze Ci 😭 Ja mam mase kosmetykow, niektore nieużywane wyrzucam bo termin waznosci minal :( Kolorowki to tez mam duzo, kilka palet cieni, chyba z 15 tuszy, 20 roznych kredek, 8 lakierow do paznokci i z 15 podkladow a nawet tego nie uzywam.

ja liczylam ostatnio moje cienie:O 84:D no ale to też wiadomo, że w paletach mam większość.. błyszczyków mam 6 i 2 pomadki z nivei ochronne.. 3 tusze do rzęs, 7 kredek...:D no ale to konturówki do ust i powiek, 14 lakierów do paznokci.. tylko, że ja to wszystko mieszczę a półeczce.. i łazience a on, że na każdym kroku spotyka coś mojego:P

zaraz pokażę mu ten temat :classic_cool::D może zacznie doceniać, że nie mam ich tak dużo..

Gość ameliie
Tusz, podklad i roz do policzkow. To tyle i jestem z tego dumna ! :)

Gość jestem zakupoholiczką
kosmetyczną hahaha , mam 2 duże półki pod zlewem w jednej łazience, w drugiej jedna , pod prysznicem i przy wannie , oddzielny kufer na kosmertyki niemodne , do oddania , albo czekają na lepsze czasy... Mąż nic mi nie mówi , ale zapowiedział , że nie zniesie mojej ekspansji na drugą półkę :) . AAAAAA i kremy w lodówce (w specjalnym plastikowym,zamykanym pojemniku)

Gość pigs
poważnie? no co Ty? co to za chłop w ogóle?! ja bym go za drzwi wyrypała, a nie będzie mi marudził! będę się malować ile chcę, ino trzeba jakoś zakryć te wulkanowe pryszcze i wąsy. a mojej psiapsióly bojfrend to naprzykład pożycza od niej maskarę! jaaa masakra co nie ?

4 podklady ( i tak uzywam tylko jednego) 2 pudry (to co wyzej) 2 roze (to co wyzej) 4 kredki (to samo) 2 tusze (to samo) 2 toniki 4-5 maseczek, peelingi balsamy kremy do rak odzywki do rzes perfumy (sporo:P z 10 roznych) i jakies bzdety ;p

no ale moje kosmetyki nie zajmują wiele miejsca.. więc tym bardziej się dziwię, że mówi \"jak jeszcze raz gdzieś spotkam te Twoje malowidła to Ci wyrzuce wszystkie\":P a te cienie to tylko okazyjnie się nimi maluję:D po prostu lubię mieć duży wybór..

cieni tez mam strasznie duzo ale uwaga xd zwykle uzywam podkladu, pudru i tuszu do rzes:P niesamowite, co nie? :p nie wiem po co to kupuje :O

lilly - dokładnie mam tak samo:D też używam 3 na codzien:D podkład tusz i kredka:D

z tymi wszystkimi kosmetykami bym wygrala z bazarową babcią :classic_cool: co prawda mam lepszej jakosci kosmetyki;p ale ilosciowo xd wiem, jestem straszna :classic_cool: