Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zolzowata malpa

Jak odmowic jemu spotkania.Troche mi glupio.

Polecane posty

Gość zolzowata malpa

Weszlam jakis miesiac temu na czat.Nie szukalam faceta, bylam zdolowana, zmeczona totalnie wszystkim, mialam ochote tylko z kims pogadac ,nawet o glupotach bo leb rozsadzaly mi wspomnienia o nieudanych zwiazkach a przede wszystkim o ostatnim,w ktorym moj idealny, wysniony facet jednak nie poczul tego samego co ja. Zalogowalam sie na czacie, oczywiscie zaczepilo mnie z 20 malolatow .W koncu mialam dosc i poszlam do kuchni napic sie kawy. Zapomnialam juz o tym czacie, troche sobie poplakalam i mialam zamiar isc spac kiedy zauwazylam ze ktos ladnie sie do mnie dobija na czacie...i tak poznalam faceta w moim wieku, lat 26, inteligentnego, z ktorym szybko przeszlam na inny komunikator. Swietnie mi sie z nim gadalo ale w zyciu nie pomyslalalm aby sie z kimkolwiek umowic, poflirtowac, zwlaszcza teraz kiedy mam totalnie dosc zwiazkow. Totalnie! Problem w tym, ze on bardzo chcialby ze mna sie spotkac. Nie prosi mnie natretnie a wrecz przeciwnie jest tak cierpliwy ze az zaczelam siebie obwiniac, ze zachowuje sie jak swinia a nie czlowiek.. Chcialabym mu delikatnie powiedziec, ze swietnie mi sie z nim gada...bo to prawda ale nie chcialabym przenosic znajomosci do reala .Jak mam to mu powiedziec? Po prostu nie wierze w takie przyjaznie ,ani spotkania, ani zwiazki.Chce z nim byc w kontakcie ale tylko internetowym i boje sie ze mu sie przykro zrobi eh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować