Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamrtwiona001

co moze byc przyczyna powiekszonych żył na piersiach?

Polecane posty

Gość zamrtwiona001

moze któras z Was tam miała?

Gość tylko skąd pewność
ciaża lub zblizajacy sie okres

Gość zartwiona001
nigdy tak nie miałam nawet przed okresem wiec dlatego sie martwie.

Gość tylko skąd pewność
a który to dzień cyklu?

Gość zartwiona001
25 dc.

Pewnie miałaś raz na jakiś czas tylko nie zwracałaś na to uwagi.niech zgadnę - boisz się, że wpadłaś? To nic dziwnego, że wyszukujesz. A stare przysłowie mówi: \"szukajcie a znajdziecie\" :) Paradoks polega na tym, że sama sobie wówczas wkręcisz objawy i nawet, jeśli czegoś wcześniej nie zauważałaś to nie znaczy, że nie istniało.i nawet zakładając, że faktycznie nie występowało tak intensywnie - w każdym cyklu jest inne stężenie hormonów i każdy cykl ma prawo być inny.

Gość zmartwiona001
nie boje sie sie ze wpadłam bo staram sie o dziecko,jednakze ostatnio sobie odpuścilismy i jestem pewna ze do tej pory nie miałam takich żył

No, efekt ten sam. czy boisz się, że wpadłaś, czy oczekujesz = wypatrujesz objawów.Niestety nie ma tak łatwo ;) Najwięcej objawów ciążowych miałam w cyklach, w których do ciąży - mimo starań - nie dochodziło.Gdy zaszłam - pierwszy realny objaw miałam w 10 dniu wyższych temperatur, kiedy to z impetem wystrzeliłam na trawnik treścią z poprzednio-wieczornej kolacji :)

Gość zmartwiona001
cos w tym jest wiem ale ja ich nie zauwazyłam tylko mój mąż.Mowiłam ze oduscilismy sobie narazie wiec nie wypatruje objawów. Maż zworocił na to uwage i ja jestem tego samego zdania jeszcze takich piersi nie miałam,te żyły pojawiły sie pierwszy raz