Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowa24

czy warto założyć profil na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość nietypowa24

jesli nie chce zamieszczac swojego zdjęcia? oczywiscie moge przeslac na maila czy sie z kims spotkac, ale nie chce zeby bylo ogolnie dostepne... jestem niedzisiejsza chyba:P co o tym myślicie? i na jakim najlepiej? czy jest jakis portal, ktory umozliwia pelne korzystanie bez platności? bo wiem, ze na sympatii to trzeba cos tam wykupic.

Gość nietypowa24
up

Gość top chips
niestety ale tam raczej grasują panowie szukający "fajnego cyca" jak będzie pełno konkurentek reklamujących bieliznę to kto do Ciebie zagada ? najwyżej taki chłop co siedzi na kafeterii np ja :classic_cool:

Gość nietypowa24
no wlasnie tego sie obawiam.. czyli bez fotki nie warto?:( a ja sie boje, ze mnie ktos znajomy tam zobaczy i wyjde na jakas desperatke:O

Gość nietypowa24
że co?:o

Gość nietypowa24
a może ktoś kiedyś próbował tak bez zdjęcia? no pomóżta :classic_cool:

Gość lubitel2
jak nie zamiescisz fotki to nikt do ciebie nie napisze:o mało kto w ogóle przegląda profile bez zdjęc. tak profil miałby sens tylko wtedy gdybys to ty pisala do facetów i od razu wysyłała im fotki🖐️

Gość tylko top chips
wiesz , i tak wyjdziesz na desperatkę albo pannę z dzieckiem Tak źle i tak nie dobrze , faceci też są tam różni nie koniecznie jest to to czego szukasz. Często dziewczyny dostają tam oferty ale nie spotkania a sponsoringu albo płatnego seksu .

Gość jam siem pytam
a co myślisz ,że ryjem ich odstraszysz ? :classic_cool:

Gość nietypowa24
no to moze doradzcie jakis portal... moze sie zmusze do jakiejs fotki.. niewyraznej:P

Gość nietypowa24
no przeciez pisalam, ze nie o ryja chodzi a o znajomych:o tym bardziej, ze uchodze za osobe zadowoloną z obecnego stanu rzeczy..

Gość nietypowa24
tam to szukaj se panny na płatny seks, zresztą tylko taki znasz:P

Gość lubitel2
może spróbuj na randki.o2.pl bo jest darmowy🖐️

Gość jam siem pytam
ale to nie ja chce wystawiać swój ryj na portalach randkowych :classic_cool:

Gość KamaONA
A ja sadze, że warto. Sama miałam profil na takim portalu. Poznałam tam mojego obecnego faceta...i jestem bardzo szczęsliwa:) Polecam jednak płatne portale.Ja osobiscie polecam.np sympatie...tam oprócz tych szukających "fajnego cyca" trafiaja się normalni faceci szukający normalnych kobiet:) Pozdrawiam i głowa do góry:)

Gość tylko top chips
a i nie zdziw się jak Twoje zdjęcie pojawi się na kafeterii :classic_cool:

Gość a co jest z twoim wygladem nie
tak ze wstydzisz sie zamiesic zdjecia?

Gość nietypowa24
jam sie pytam, ja tez przecie nie chce:P troche mi sie odechcialo:o no bo jednak takie portale to jak katalog, przebierasz i przebierasz... a w zyciu jakos inaczej to wygląda.. chyba pozostanie mi liczyc na cud:O

Gość nietypowa24
kurwa mać przecież pisze, ze nie chodzi o ryja a o to, ze mnie rodzina albo znajomi tam zobaczą:O takie historie jak KamaONA sprawily, ze zaczelam myslec o tym... w mojej rodzinie sa 2 pary poznane przez net i na plecami czasami padją zarty na ten temat:o

Gość lubitel2
a w życiu to sie niby nie wybiera i nie przebiera?;) nie wybieraja tylko ci ktorzy z jakiegos powodu nie maja takiej możliwosci

Gość nietypowa24
poza tym jak sie ma nawet niewyjsciowa facjate, to zdjecie mozna tak udoskonalic ze bedzie piknie:o wiec nie w tym sęk, ludzie..

Gość KamaONA
Żarty, znajomi, rodzina.....oni za Ciebie zycia nie przeżyją:)a głupie uwagi...to albo zazdrośc...bo im wyszło..albo bo mieli odwagę:) MNie tez widzieli znajomi...nawet z pracy....ale miałam to gdzies i znalazłam szczęście:) Tobie tez tego zycze:)

Gość nietypowa24
to wybieranie w życiu wygląda zupełnie inaczej.. bo jak z kimś już się znasz to pewne niedobory zewnętrzne mogą być niezauważane poprzez kompensowanie innymi cechami. a tak... fota nie rzuca na kolana i ktos odlatuje. a moze tylko ujecie bylo niestaranne.

Gość tylko top chips
tak na poważnie to może ktoś normalny tam zagada do Ciebie ale licz się z obecnością znaczniej konkurencji , napaleńców , zboczeńców itd.

Gość nietypowa24
przynaje sie, jestem nadwrazliwa na tym punkcie, chyba bym sie spalila ze wstydu:o ja taka harda, ze niby nie nie i nie, a teraz na portalu randkowym siedzi:O zalosne:P

Gość lubitel2
moze i mozna udoskonalic zdjecie ale jesli sie planuje spotkac pozniej z osoba poznana przez internet to wyjdzie sie na oszusta:o jak nie zamiescisz zdjecia to nikt do ciebie nie napisze:o no moze trafi sie jakis raz na miesiac (oczywiscie tez bez zdjecia) ale jak nie wierzysz to nie zamieszczaj fot i zobaczysz jak bedzi

Gość DSADFFDDSF
JA POZNAŁAM SWOJEGO CHŁOPAKA NA SYMPATII, JESTESMY JUŻ PRAWIE TRZY LATA ZE SOBĄ, TO NIE PRAWDA, ŻE NA PORTALACH SĄ SAMI SKRZYWIENI LUDZIE, ZBOCZEŃCY ITP. JESTEŚMY ZUPEŁNIE NORMALNI POPROSTU ZBYT ZABIEGANI BY MIEC CZAS NA IMPREZY ŻYCIE TOWARZYSKO IMPREZOWE I POZNAWANIE LUDZI

Gość tylko top chips
a w pracy czy w Twoim miejscu zamieszkania to chłopy Cie nie zaczepiają ?

Gość nietypowa24
zdaje sobie sprawe z tych zboczencow, takie cos bym zostawiala bez komentarza. zreszta bez foty, to by sie nie mieli na co napalac.