Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowa24

czy warto założyć profil na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość nietypowa24
to też nie mówię, że jeśli się podoba, bo pewnie każdemu się spodoba, ale jeśli uważa że warto z nią zawrzeć znajomość z myślą o poważnym związku, to 'ja panu podziękuję' :classic_cool:

Gość tylko top chips
a tak mi coś wpadło do głowy : Ja konta na N-K nie posiadam ale to w sumie jak portal randkowy typu fotka.pl :classic_cool:

Gość nietypowa24
hmm... ja posiadam, ale mam mam ustawione, zeby nie mozna bylo mnie wyszukac, ale i tak pare ray ktos napisal. nigdy nie odpowiedzialam, w sumie nie dlatego, ze ktos mi sie nie spodobal, ale co ja niby mam odpisac, jesli ktos napisze jakis komplement i tyle. zreszta mam wrazenie, ze tam hurtowo te pochlebstwa wysylaja...

Gość tylko top chips
a na innych portalach 100% powagi i uczciwości :classic_cool: jasne

Gość tylko top chips
widzisz trzeba było odpowiedzieć :) może byś upolowała jakiegoś lepszego . Ja wolę jednak zwykły podryw . Nic tak nie cieszy jak chamski tekst usłyszany od kobiety :classic_cool: F: Mam na imię Piotr a Ty ? K: A ja ... nie :classic_cool:

Gość mariann453
swoją dziewczyne poznałem na https://ezeo.pl/ i właśnie zaczęlo się od chamskich tekstów :D a dziś już od roku jesteśmy razem

Gość Antek

Moja koleżanka znalazła męża www.zolyty.pl Fajna babka to prowadzi, ostatnio była w Pytaniu na Śniadanie.