Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowa24

czy warto założyć profil na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość nietypowa24
w sumie i tak szukam bolca , to zboczeńcy są mile widziani :classic_cool:

Gość nietypowa24
jak zaczepiaja, to mi nie odpowiadaja:o poza tym podobno zawsze sprawiam wrażenie niezainteresowanej i wyniosłej. co wcale nie jest prawdą:O kiedyś weszłam pare razy na czata, to poziom rozmowy mnie załamał... choć może to nie byli imbecyle, tylko robili niezbyt przyjemne wrażenia, a ja się od razu zniechęcałam:O

Gość tylko top chips
To jak to jest z facetami w Twoim otoczeniu , zdematerializowali się ? pracujesz w typowo "kobiecej firmie " ?

Gość gorylus
Moim zdaniem wstawienie foty to żaden wstyd. Mój kolega, który poznał fajną dziewczynę na sympatii powiedział fajną uwagę - obściskiwać się z kimś w klubie o 2 w nocy po alkoholu to normalne, a umówić się z kimś przez internet i pójść normalnie na kawę o 18tej to wielki wstyd..

Gość nietypowa24
nie pracuje, konczę w tym roku studia dzienne, pisze mgr. a ludzie na studiach przez 5 lat Ci sami...

Gość tylko top chips
> jak zaczepiaja, to mi nie odpowiadaja To masz zupełnie tak samo jak ja , zaczepiam babki ale nie mogę żadnej utrafić a to ona mnie nie chce a to mi się przestaje podobać po 2h rozmowy i tak ciągle. :O

Gość nietypowa24
gorylus, ja żyje w otoczeniu gdzie to i to jest wstydem:O

Gość nietypowa24
tak.. bo do tanga trzeba dwojga.. a nie łatwo się zgrać, tymbardziej, że już nie ma się 17 lat...

Gość tylko top chips
bo przez internet to jest jednak trochę siara :classic_cool:. A jak Ci nie odpowiada kawa o 18:00 to może flaszka o 15:00.

Gość gorylus
rozumiem.. nie mniej, ja jestem generalnie przeciwnikiem takiego zakłamania - chcesz po prostu poznać kogoś i nawiązać fajną normalną znajomość. ja też nie byłem przekonany do tych portali, ale jak mój kolega w końcu znalazł dziewczynę (po kilku latach poszukiwań) to uwierzyłem w ich moc :)

Gość pewnie ze zakladaj ale wiedz
ze duzo tam ktorzy moze nei tyle szukają samego seksu co zwiazkow bez zobowiazan czyli w sumie wychodzi na to samo

Gość nietypowa24
co by nie mówić to wlasnie jest siara:classic_cool: kuzynka wyszla za maz za faceta poznanego przez net, ale nigdy sama tego nei powiedziala. wiem to od jej siostry. moja siostra tez faceta poznanego przez net, ale tez nigdy sama tego nie powiedziala. ciekawe dlaczego.. czyżby się wstydziła?:P

Gość tylko top chips
> po kilku latach poszukiwań uwierzyłem w ich moc Oj to ma moc rażenia jak niewybuch z II wś.

Gość wiosenny powiew
ja miałam założony profil na o2 i byłam zadowolona i wcale fotki nie umieszczałam .....wiadomo że wszędzie się trafią świry i tacy co szukają szybkiego seksu ale można trafić też na normalnych fajnych ludzi .... ja na Twoim miejscu bym założyła w końcu za to do więzienia nie wsadzają :)...a kto nie próbuje ten nie ma powodzenia i pamiętaj o dystansie to podstawa

Gość nietypowa24
przeboleje nawet tych zboczencow i wolnych strzelców, byle się określali od początku. kawa na ławę. wszystko utrudnia mi tez to, ze z reguly na poczatku jestem niufna, naprawde musze kogos poznac, ze on mogl poznac prawdziwą mnie... głupia jestem:P

Gość tylko top chips
ej widzę że ktoś ma taki sam sarkastyczny stosunek do życia : >pewnie ze zakladaj ale wiedz >ze duzo tam ktorzy moze nei tyle szukają samego seksu co zwiazkow bez zobowiazan >czyli w sumie wychodzi na to samo :classic_cool:

Gość nietypowa24
moze sprobuje na poczatku bez zdjecia... ale te opisy też mnie smiesza:D co bym nie napisala to przeciez bedzie zupelnie subiektywne i dla kogos moze sie okazac stekiem bzdur i kłamstw:D w ogole nie lubie tak od razu odkrywac wszystkich kart, a gdzie wtedy wzajemne poznawanie się? :O

Gość tylko top chips
Jak będzie bardzo chciał poznać to przeboleje Twoje fochy. Chyba że jesteś taka nieufna że się z nim spotkasz po 5 miesiącach pisania przez internet .

Gość nietypowa24
spotkać to ja się mogę, ale z zastrzeżeniem że to neutralne spotkanie, a nie randka:o

Gość wiosenny powiew
a kto Ci każe w profilu opisywać historię całego życia napisz jakiś slogan że szukasz przyjaźni a może czegoś więcej na stałe i już ....

Gość nietypowa24
dzięki za rady:) tymczasem spadam się trochę ogarnąć 🖐️

Gość pewnie ze zakladaj ale wiedz
bo tak jest, duzo jest facetow ktorzy piszą ze szukają zwizku, i mozna sie z nimi pospotykac i moze wcale im nie chodzi o jednorazowy seks, ale za jakis czas moze sie okazac ze oni chcą tak sie spotykac i spotykac, o wspolnym zyciu nie ma mowy

Gość tylko top chips
Tu nie chodzi o terminologie bo co to za różnica randka kawa czy co tam chcesz . Gorzej jak na spotkania zabierasz swoje pięć koleżanek oraz psa :classic_cool:

Gość nietypowa24
no wiesz.. znam takiego dla którego randka kończy się seksem, natomiast spotkanie nie, więc nie będe ryzykować i będe unikać słowa randka:classic_cool: a na spotkanie wezmę akwarium z rybką :classic_cool: :P

Gość tylko top chips
dobra to ja wezmę wędkę :classic_cool:

Gość oleeee
kiedys mialm konto na portalu z fotkami opisami itd. Fotki byly normalne , nie jakies reklamy bielizny czy cos w tym stylu ale i tak dostawalam wiadomosci od zboków. Po 2 latach posiadania profilu stwierdzam ze hmmm może niektórym udaje sie kogoś poznac ale to sa tylko wyjątki. Portale to targowisko próżności , pelno sexi suczek rozneglizowanych i napalonych erotomanów. Jak nie chcesz fotki wstawiac to masz marne szanse ze ktoś zagada a jak ty zagadasz to ci nie odpowie. Poznalam pare noramlnych osób ale to odsetek tych pocemonów.Z 3 chlopakami lączylo mnie coś wiecej . Jeden do tej pory jest obecny w moim zyciu chociaz nie jestesmy razem . A dwaj pozostali to szkoda gadac , jeden okazal się kims zupelnie innym niż byl

Gość oleeee
w ogóle o tym portalu i moch perypetiach to można napisac ksiązke hehhe

Gość tylko top chips
w miłości trzeba mieć i trochę szczęścia . Są i faceci którzy nie oczekują seksu za posiłek w McDonalds , poważnie :classic_cool:

Gość nietypowa24
to jestesmy umowieni :classic_cool: tak, targowisko proznosi i te rozneglizowane suczki to zdecydowanie trafne określenia:O ale jesli komus te suczki imponują, to dobrze, ze do mnie nie napisze.

Gość tylko top chips
Kobieta powinna jakoś wyglądać , przecież to płeć piękna , co nie znaczy że ma pokazywać tyłek . :classic_cool: