Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProVitamina

maluch przestal jesc. POMOCY

Polecane posty

moj polroczny synek niewiadomo dlaczego przestał jesc stale posilki. do tej pory na sam widok marchewki z kurczaczkiem lub innego dania otwieral szeroko buzie a teraz karmienie jego jest jednym wielkim nieporozuminiem :( czasami udaje mi sie dac mu 3-4 lyzki ale zaraz wpada w placz i wszystko wypluwa. jedyne co je to mleko modyfikowane. co moze byc tego przyczynal i jak sobie z tym poradzic? to trwa juz tydzien.

U nas takie etapy braku apetytu następowały bardzo często. Wychodziłam założenia ze nie ma co zmuszać a skoro wypluwa to znak że nie jest głodny.Inaczej bałam się że zniechęcę dziecko. Najczęściej taki stan pojawiał się przy ząbkowaniu oraz jak było na dworze bardzo ciepło. Byłam nawet u pediatry ale twierdziła babeczka ze jeśli dziecku nie spada waga,nie ma wymiotów,biegunki,nie ejst senny to nie ma co wpadać w panikę.Obserwuj swojego malucha lub zawsze mozesz pójśc po poradę do pediatry dzięki czemu na pewno będziesz spokojniejsza :)

Gość a moze zabki wychodzą
jak u mojego wychodzily to tez nie jadl nic a nic pil mleko i herbate tylko. teraz znów sie mleka nie chce tknac. moja corka tez miala takie napady przez tydzien pila tylko mleko (miala juz 1,5 roku) wypijala okolo 20 butelek na dzień i nic pozatym nie brala do ust. trzeba przeczekać.