Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safire

czy taka kobieta moze facetow krecic?

Polecane posty

Gość safire

hej;) jestem 20-letnia dziewczyna, ktora lubi dobrze wygladac, ale nie lubi sie stroic, nie nosze obcasow, jak cos to adidasy, balerinki, czy jakies ladnijesze buty na korku, ale bez zadnych szpilek itp. jestem raczej typem minimalistki, nie lubie sie swiecic, dodatki lubie, ale nie cyrkonie itp. dodatkowo lubie sport, jazde na rowerze,konna,plywanie, lubie poznawac nowe rzeczy, chce duzo podrozowac i ciagle poszerzac swoja wiedze. lubie sie ubrudzic, chodzic na ogniska i ogolnie takie zycie troche malego harcerza:D ale zaznaczam, z gdy zabawa sie konczy, i trzeba isc na zajecia, czy normanie na miasto wygladam schludnie i chyba mam jakis tam swoj styl. czy w dzisijeszych czasach taka kobieta moze pociagac, podobac sie?

Gość MOOODDOO
TO ZALEŻY CZY JESTES ŁADNA ZGRABNA I SZCZUPŁA???

Gość safire
acha i mam wzrost 167 i waze 68 kg? czy wiec jestem szczupla?

Gość safire
wiedzialam, ze odbierzecie mnie jako chlopczyce, a wlasnie tak nie jest. jestem kobieca, nie poruszam sie jak facet i nie zachowuje tak, ale jadac np do obcego miasta mam ochote je zwiedzic, a nie chodzic po centrach handlowych, to nie wyroznica od przecietnej dziewczyny.

Gość safire
czyli jestem nudziara? tak myslalam niepotrzebnie sama sie przekonuje....masakra ale lody dobrze robie z polykiem chlopaki z polykiem!

Gość safire
podszywaczu, jesli masz taka wage przy tym wzroscie i szukasz tu pocieszenia to idz moze od razu do paczkow i "zagryz" w nich swoje smutki.

Gość safire
nie skarbku ja mam 170 i waze 56 kg ale mowa tu o tobie a ja sobie ciebie tak widze i co taka szkolna nudziara z ktorej kazdy sie podsmiewal taka kumpelka nudna a nosisz okulary jak ten z trzynastego posterunku

na pewno taka kobieta może kręcić, moim zdaniem nawet to lepsza partia dla faceta niż taka, która spędza całe dnie na pindrzeniu się czy zakupach :P Ale we wszystkim trzeba znaleźć umiar, ja też należę do dziewczyn, które uwielbiają spacery, aktywne spędzanie czasu i wtedy wiadomo, że ubieram się bardziej na sportowo, ale poza tym to jestem maniaczką wysokich obcasow i szpilek, uwielbiam też dziewczęcy styl- sukienki, spódnice itp. Myślę, ze każda dziewczyna powinna znaleźć złoty środek ;) Swoją drogą znam dziewczynę, która jest totalną chłopczycą, ubiera się tak samo jak jej facet, często pożycza od niego ciuchy, nigdy się nie maluje, a mimo to jej facet ją bardzo kocha i są ze sobą już dłuuuugo :)

Gość safire
a to z ze szkolna nudziara i okularach jak z 13 posterunku to znasz z autopsji, tak? wiem,ze dzieci potrafia byc okruutne, mam nadzieje, ze sie jakos posbierasz... to ja spadam, mow do reki;)🖐️

Gość safire
nie nie, w zyciu nie chce byc chlopczyca, tez lubie wygladac kobieco i ladnie, ale wlasnie nie lubie swiecic sie od nadmiaru bizuterii, co nie znaczy, ze wygladam byle jak, bo albo to fany pasek, albo bluzka badziej fikusna, zegarek bla bla bla.:) masz jak najbardziej racje, zloty srodek jest najlepszy i chyba najwaznijeszy.

Gość MOOODDOO
Waga przy twoim wzroscie jest przeciętna ! No możesz być szczupła fajna miła i przebojowa ale jak jestes brzydka z twarzy to juz nic sie zrobić nie da!!

Gość safire
tamta z tym 170 to podszyw jest, ktos z porblemmai to pisal:D

Gość safire
Jestem brzydka z charakteru :classic_cool:

Gość
ale jakie to ma znaczenie czy balerinki czy szpilki? jak jesteś ładna i zgrabna to masz szanse nawet jeżeli rozpalasz ognisko za pomocą krzesiwa :)

Gość jest tu ktos z Wroclawia
nie przeczytałem opisu całego, ale mialem kiefdys znajomą tez harcerką była, niesamowita byla :)

Jestem brzydka z charakteru } Na fotkach nie ma to żadnego znaczenia. :P

Myślę, że każda kobieta może podobać się facetom. Męskie gusta są bardziej skomplikowane, niż mogłoby się wydawać. Myślę, że można znaleźć faceta, który szuka kobiety skromniejszej w wyglądzie, ale za to z innymi cechami... uszy do góry ;-)