Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettik

Dla rodziców też wręczacie zaproszenia?

Polecane posty

Gość chyba niee
nie wiem,nie myślałam jeszcze o tym

Gość chyba niee
a są jakieś specjalne dla rodziców?

Ja dla swoich nie planowałam, jakoś dziwnie bym się czuła zwłaszcza że oni to organizują razem z nami, ale rodzina sobie zażyczyła :) Może chcieli pamiątkę mieć? W każdym razie dostali takie jak wszyscy goście :)

Gość kokolinkaa_mia
My dajemy rodzicom ale wiadomo rodzicom i rodzenstwu to tak ok 2 tyg przed Dla gosci kupilismy takie po 1,5/szt dla rodziców juz takie naprawde przesliczne za 5zł/szt

Nasi nam współorganizują wesele więc pomyśleliśmy że nie będziemy Im dawać zaproszen skoro są współgospodarzami wesela.... :) ale ja robiłam zaproszenia własnoręcznie i obu stronom tak sie spodobały że poprosili o jeden egzemplarz na pamiątkę, wiec będę musiała pomyśleć nad treścią jakąś wyjatkową specjalnie dla Rodziców... :)

Ja robiłam, bo po pierwsze sami organizujemy wesele, po drugie tak jak już tu dziewczyny wspominały rodzice też chcą miec na pamiątkę zaproszenie. U nas jeszcze doszła jedna dosć ważna kwestia nasi ojcowie juz nie żyją, a mamy mają swoich przyjaciół z ktorymi same jeszcze nie wiedzą czy chcą przyjsć czy nie, wiec dostały zaproszenie z os. towarzyszącą z czego bardzo sie ucieszyły (chodzilo o to, że takie zaproszenie jest niezobowiazujące dla tej drugiej zapraszanej osoby). Na zaproszeniu dla mamy napisaliśmy po prostu \"zapraszamy Kochaną Mamę Zosię Kowalską z osobą towarzyszącą na nasz ślub ...\"

no oczywiście że dałam zaproszenie rodzicom. jako pierwszym. pomagaja mi w organizacji ślubu i wesela ale myslę że było by im przykro gdyby nie zostali oficjalnie zaproszeni.

Gość my nie daliśmy nikomu
zaprosiliśmy słownie/mailem

Gość czarna koala
oczywiście że wręczamy rodzicom zaproszenia. rodzeństwu także.

Ja na zaproszeniach mam wstawiony podpis: rodzice i narzeczeni, co oznacza kto prosi gosci-wiec rozumie sie samo przez sie,ze rodzice sami siebie prosic nie beda? Wiec ja nie przewidywalam zaproszen dla rodzicow...moze gdybysmy sami robili wesele byloby inaczej,ale u nas jest tak,ze to rodzice nam organizuja wesele (a przynajmniej sponsoruja-w większosci).

u nas podobnie jak u Agi i my tez rodzicom zaproszen nie dalismy ale niedawno tesciowa zapytala sie takim dziwnym tonem : a gdzie zaproszenia dla rodziców?? heheh a ja mowie że u nas sie tego nie praktykuje.

my dla rodziców kupiliśmy specjalne zaproszenia bez tekstu \"rodzice zapraszają\". myślę, że warto im wręczyć chociażby jako pamiątkę :)

my wreczalismy zaproszenia rodzicom.nie mielismy wydrukowanego tekstu,ze zapraszaja rodzice z narzeczonymi,poniewaz sami organizujemy sobie przyjecie.

Gość Panna Mądralińska
Nam wesele w większości sponsorują Rodzice, więc nie damy Im zaproszenia na imprezę, którą razem z nami organizują. Zresztą My (tzn. my i rodzice) wychodzimy z założenia, że jest to Nasze wspólne Święto i NASI goście, więc bez sensu z tym zaproszeniem.... A na ślub też zapraszać nie będziemy bo to tak jak gdybyśmy to wogóle poddawali pod jakąkolwiek wątpliwość. Jest to rzecz oczywista i uważam, że żadna kartka papieru wypieszczona elegancko i dana dla zasady nie jest tu potrzebna.

Gość jatak
My daliśmy zaproszenia dlaczego mają się czuć nieswojo, rodzina dostaje a oni przede wszystkim należą do rodziny, mimo, że w 80% finansują nam wesele. Poza tym na pewno chca mieć pamiątkę. Z drugiej strony starsi zapominają więc nasi rodzice postawili sobie na półce te zaproszenie jak coś zawsze zerkają na datę i godzinę:)

Gość Panna Mądralińska
No to wystarczy dać Im czyste zaproszenia jeżeli chcą na pamiątkę.... no ja będąc w jednym domu z Mężem na Naszą imprezę też nie będę Go zapraszać, ani On mnie. Zerkać na zaproszenia... no nie wiem, ja nie widziałam jeszcze żeby ktoś sobie w domu zaproszeniami półki obstawiał.

My mieliśmy takie zaproszenia dla rodziców i mimo że razem organizujemy nasz ślub i wesele to w naszych rejonach przyjęte jest że rodzicom wręczamy zaproszenie no ale oczywiste jest że bez dopisku \"rodzice i narzeczeni\" miło było zobaczyć wzruszenie na Ich twarzach :) Kochani Rodzice Dzięki Waszej miłości narodziliśmy się. Dzięki Waszej miłości niczego nam nie brakowało. Dzięki Waszej miłości staliśmy się dorosłymi, odpowiedzialnymi ludźmi. Dzięki Waszej miłości nauczyliśmy się kochać. Dlatego będziemy bardzo szczęśliwi, że 1czerwca 2000 roku o godzinie 17.00 w Sanktuarium Św. Józefa gdy wobec Boga i bliskich ślubować będziemy wzajemną miłość, wierność i uczciwość małżeńską będziecie przy nas... A po ceremonii Zaślubin uświetnicie nasze weselne przyjęcie w Sali Bankietowej ,,,,,,,,,,, Marta i Radek