Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 okr膮glutka Magda

Cwicz臋 i jem mniej a mimo to waga nie spada.dlaczego???

Polecane posty

Go艣膰 okr膮glutka Magda

Witam,zacz臋艂am od tygodnia diet臋 m偶 nie jadam prawi wcale s艂odyczy(czasem odrobink臋 skubne ciasta) nie pije nic gazowanego tylko woda i troche sok贸w owocowych ,wicze codziennie jog臋 odchodzaj膮ca przez 30 min i 15 min stepper.A mi o to waga nie spada a czasem wr臋cz przybywa 200-300g.Dlaczego???Dodam ze nie daje rady d艂uzej cwiczyc na stepperze bo nie mam regulacji obci膮zenia i po 10-15 minutach padam....czy robie cos nie tak??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 camember
nie powinnas jesc tych slocyczy i sokow, juz lepiej pij warzywne niz owocowe, pozatym twoj organizm zanim zacznie spalac to troche czasu minie, musisz byc cierpliwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okr膮glutka Magda
ladaco-nie by艂am zawsze gruba-urodzi艂am dwoje dzieci i po ci膮zach 20 kg mi zosta艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka.ot.tak
Ja tam 偶ywie si臋 w McDonaldzie, bo gotowa膰 nie mam czasu, nie 膰wicze nic bo non stop (no prawie non stop) siedze nad ksi膮偶kami a schud艂am ju偶 2 kg ;] To chyba przez stres bo mam teraz troch臋 na g艂owie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 salamandra plamista
bo joga to bardzo slaba jest na chudniecie bardziej relaksuje rozciaga i nadaje gibkosci ale odchudzanie to nie to.cwiczylam kiedys przez 2 miesiace po godzienie dziennie i nic nie schudlam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂olataaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anka ot tak tez przez chyba 3 miesiace zywilam sie w macu i schudlam paradoks normalnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo waga zaczyna spada膰
zazwyczaj po oko艂o 3 tygodniach diety! ...a t艂uszcz zaczyna si臋 spalac dopiero po 30 minutach 膰wicze艅, wcze艣niej organizm korzysta z tego co na bie偶膮co mu dostarczasz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okr膮glutka Magda
a sk膮d od razu taki os膮d ze o siebie nie dbam???Jesli Twoja zona jest szczup艂a to gratuluje ale chce zauwa偶yc ze nie kazdyjest taki sam i nie kazdy ma taka przemiane materii...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo waga zaczyna spada膰
poza tym samo ograniczenie produkt贸w, mo偶e nie wystarczy膰- zalezy co jesz! teraz - na wiosn臋, jest idealny moment na zmian臋 nawyk贸w, pe艂no nowalijek.... staraj si臋 nie je艣膰 t艂uszcz贸w zwierz臋cych.... kup oliw臋 z oliwek ekstra vergine, olej lniany, polewaj tym sa艂at臋, rzodkiewki, pomidory, og贸rki... nie jedz sma偶onych w t艂uszczu mi臋s- lepiej ugotuj je na porze lub usma偶 na grilu.... jedz 5 ma艂ych posi艂k贸w dziennie, tak, aby艣 nie chodzi艂a g艂odna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okr膮glutka Magda
tak w艂asnie sie staram jesc kiedys mia艂am diet臋 opracowana przez dietetyka i mniej wiecej pamietam co w niej by艂o,mniej jem tzn jem prawie wszystko ale unikam bia艂ego pieczywa,t艂ustych mies,majonez贸w,sos贸w,fast food贸w,makaron贸w itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 salamandra plamista
ale to i tak za wczesnie na efekty przy m偶.a joga to moglby byc dodoatek do bardziej meczacych cwiczen bo sama to raczej malo co daje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 camember
je艣li masz dzieci to mo偶esz z nimi duzo spacerowac, jezdzic rowerem itp. wiele pomyslow:) cwiczyc powinnas conajmniej 40min, wtedy dopiero zaczynasz spalac. no i jedz duzo warzyw i owocow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja 膰wicze juz kilka m-cy
srednio 3 razy w tyg po 40 min albo stepper albo aerobik i powiem ci ze tez na wadze nic,co strasznie mnie wkurza,ale wreszcie widze ze uda mi zmala艂y o 2 cm i w pasie ok 3cm, i nie mam boczkow a juz zaczyna艂y sie pojawiac,podobno na wadze nie ubywa bo miesnie waza wiecej niz t艂uszcz, a ludzie i tak mi mowia ze schudlam bo optycznie wygladam lepiej, a powiem ci ze marze o 6 kg mniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 camember
no ja tez cwicze na sali aerobowej, plywam, chodze an uczelnie nia piechote(2km w jedna strone) i stosuje diete i ubylo mi troche kg, ale malo:O ale wlasnei sylewetke mam szczulpesza tylko te miesnie waza tyle:O niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okr膮glutka Magda
a jak dajesz rade na stepperze 40 minut???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 camember
40min na steperze nei jest takie trudne, tez czasmi cwicze:) a wyobraz sobie 2h na silowni, to dopiero wycisk:O twoje miesnie pewnie nie sa jeszcze przyzwyczajone do tak dlugiego wysilku, powinnan as stopniowo zwiekszac czas cwiczen, dolaczyc jeszcze jakies brzuszki itp a najlepiej zapisz sie na basen bo daje najlepsze efekty

Udost臋pnij ten post