Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fizelina

Przymykanie oczu

Polecane posty

Gość Lenka...
La Firynda - kuszenie, to nie jest romans!

Czy TY także chcesz podważyć badania prof. Wojciszke? a to jeden z naszych prawiczków forumowych ???:P :D wystarczy, że ty chcesz najwyraźniej podważyć doświadczenie życiowe wielu osób bo widzisz teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką MS- to sobie idź :P 👄

Lenka, jeśli wolisz myśleć, że jesteś jedną z wielu, które Twój partner rżnie codziennie w myslach a może i na jawie to tak sobie myśl! Wolę swoja prostotę umysłową niż Twoje kompleksy :D 🖐️

Lenka, jeśli wolisz myśleć, że jesteś jedną z wielu, które Twój partner rżnie codziennie w myslach a może i na jawie to tak sobie myśl! oj tam zaraz kompleksy:P a może to ją podnieca:P ??

Gość Lenka...
odpowiedź na pytanie - chcesz powiedzieć, że jak powiem swojemu mechanikowi: "Ja wiedziałam, że to, to tylko Pan może mi naprawić. Bo pan najlepiej dba o mój samochód. Pan jest wyjątkowy w swoim fachu" - to obiecuję mu seks??????????? :O

nie- to jest wchodzenie mechanikowi w dupę bez wazeliny no chyba, że się przy okazji nachylasz a dekolt masz do pasa- to owszem jest już kurewska odmiana flirtu

Gość odpowiedź na pytanie
Chce powiedzieć, że nie zauważyłam w tym gry słów, niedopowiedzeń oraz niezwykłej inteligencji ;-)

Gość Lenka...
La Firynda - przeczytaj jeszcze raz! tam nic takiego nie ma, że jest, tylko:" Na flirt składają się specyficzne gesty, język, mowa ciała i pozy, niektóre z nich stanowią również część gry wstępnej." - STANOWIĄ RÓWNIEŻ ...

Gość Nienawidze takich kobiet
Lenka sory

Zdanie: "Ja wiedziałam, że to, to tylko Pan może mi naprawić. Bo pan najlepiej dba o mój samochód. Pan jest wyjątkowy w swoim fachu" to włażenie w dupę i robienie z siebie idiotki (czyli: rozumu brak)

Gość Glupie gadanie
Lenka jest rozbrajająca, idealna kobieta dla idealnego faceta. Lenka ile masz lat?

La firynda widzę lubisz zadawać pytania retoryczne :D

La Firynda: przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi Lenki, przestaniesz się łudzić ;-)

la firynda podziwiam twoją wiarę w człowieka :D

Słuchajcie - to już chyba koniec :-D Lenka pewnie poszła do domu, bo pracuje do 16 :-)

hmm... wydaje mi sie, ze troszke wyolbrzymiacie... prawda jest taka, ze wszystko zalezy od tego jak rozumiemy flirt. dla jednych jest to ciekawa, intelektualna, czasami dwuznaczna rozmowa, a dla innych flirtem jest tzw \"gestykulacja godowa\" np. odgarnianie wlosow, dotykanie mimochodem ust, prawienie komplementow itd. niektorzy ludzie zwyczajnie maja wpisane w charakter takie \"zaczepkowe\" zachowanie, co jest fajne, bo w momencie gdy spotykaja sie osoby umiejace ze soba flirtowac- naprawde czasami mozna zauwazyc iskry :) dla mnie flirtowanie jest ekscytujace. dodaje smaczku rozmowie i niekoniecznie musi rozwijac sie w kierunku romansu. flirt to gra slow, ale rowniez w tej grze trzeba postawic granice- zwlaszcza jesli mamy kogos, kogo mozemy urazic tym, co nam sprawia jakas przyjemnosc i uznajemy to za naturalne i w jakis sposob nieszkodliwe. gruntem jest dogadanie sie z partnerem odnosnie samego pojecia \"flirt\" i tyle. pozdrawiam ;)

Bez wnikania w poglądy antropologów zgadzam się z Lenką i madelaine. Flirt kończy się w głowie a nie musi w d..e. To zależy od poziomu flirtujących.   flirtowanie na zewnątrz służy partnerowi, bo dowarościowuje i podkręca flirtującego. Potem owocuje to w tzw \"łóżku\". Flirtowanie spuszcza nieco \"napięcie poligamiczne\". Facet trzymany za mordę na 100% sobie spuści (nomen omen je na boku. chyba że gej. Flirtowanie uprzyjemnia czas.

Partnerowi flirtującej (czyli np. mnie) również. Nie mam obsesji na punkcie gacha w szafie.

Gość Glupie gadanie
Madeline_Oh to ciekawe, ja tak moge na zawolanie jak chce albo jak nie chce. Moge przerwac w kazdym momenciealbo nie przerywac. jakos niebardzo wierze w towja teorie ze to takie naturalne i spontaniczne

La firynda-> dokładnie to mam na myśli. Flirt to nie zdrada i nie jestem chorobliwie zazdrosny.

Zbig, ale nie mówimy tylko o Tobie :) Oprócz Ciebie sa inni mężczyźni i inne kobiety, które flirt po za związkiem mogą odebrać, jako wyrządzaną im krzywdę. A krzywdy nie mierzy się miarą krzywdzącego, tylko krzywdzonego :)

Aha. Tak "ogólnie" to ja nie wiem. Przedstawiam mój prywatny punkt widzenia. Prawdą jest że do flirtu trzeba się dobrze dobrać. I nie chodzi tylko o stałego partnera ale też o obiekt flirtu ( łoj co za nazwa). Jeśli oboje flirtujący nie nadają na tej samej fali może się zrobić naprawdę przykro.