Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fizelina

Przymykanie oczu

Polecane posty

Mam pytanie z ciekawości: po kiego wam facet, którego musicie krótko trzymać za mordę albo grać w króliczka ?

nie da sie nikogo kontrolowac.faceci moga zachowywac sie zupelnie inaczej, kiedy wiedza, ze sa obserwowani, a inaczej kiedy sa sami.jezeli naprawde chcesz wiedziec jak on sie zachowuje w towarzystwie atrakcyjnej kobiety to musisz postarac sie o \'\'czapke niewitke\'\'.

Gość Glupie gadanie
Lenka, przykro mi naprawdę mi przykro że twoje ulubione łechtanie próżności określam w tak bezkompromisowy sposób. Zastanów się tylko czy chcesz być z kimś i być wewnętrznie szczęśliwa czy uganiać się całe życie i oszukiwać się, jedne rzeczy dopuszczać do siebie innych nie. Możesz tak żyć, przecież nikt ci tego nie zabrania, ani prawnie (tu to juz w ogóle panuje zasada "Róbta co chceta") i żadne słowa nie są w stanie tego zmienić jak ty sama. Ja tylko ci mówię że kiedy trafi kosa na kamień to będzie dupa zbita. Rosyjska ruletka to dopiero musi być flirt... z zyciem. Spróbuj.

Chodzi o to... facet nie wychodzi nie wiadomo gdzie z domu, wraca na noc, pod tym względem wszystko jest ok. Chodzi mi o to, że czasami jak on to tłumaczy ze to są rozmowy tylko z koleżankami i nie są na poważnie, a to że czasami z nimi poflirtuje to nie znaczy że mnie zgradza lub nie traktuje mnie poważnie. Jego zdaniem to niby taka zabawa i nie mam powodu czuć się zagrożona. Ale ja nic na to nie poradze ze czyje sie zagrożona i boli to przeokropnie. Nie wiem co mam robić ?

Gość Lenka...
"Flirt to intelektualna gra? Hahahaha Jeśli stać Cię tylko na taką stymulację intelektu, to gratuluję " - geniuszko skąd wiesz, jaki jest poziom tego? Przecież poziom trudności tej gry zależy tylko od uczestników... I na jakiej podstawie uznałaś, że tylko? Zacznij myśleć.. :O

Zbig, tylko kobieta zakompleksiona, zahukana i niepewna swojej kobiecości będzie trzymała "za mordę" swojego mężczyznę. I tak jeszcze przyszło mi do głowy... Jak można wiązać się z kimś, kto ma opinię niestałego w uczuciach flirciarza-kobieciarza? Nie uwierzę w to, że taka kobieta nie wiedziała (nie widziała), kogo sobie wybiera? Przecież zanim doszło do tego, że zostali "parą", musieli spędzać ze sobą sporo czasu. Nałogowy flirciarz nie opanuje swojego nałogu i będzie flirtował non stop. Jedynie głupiutka gąska tego nie zauważy.

Gość Glupie gadanie
Lenka, czy wiem więcej niż ci Antropolodzy? Którzy bo ja mówiłem o tych idiotach co np. upajali się rajem dzikusów gdzie nie ma wojen i zła tylko dlatego że nie ma żadnych zasad i dzikusy są lepsze niż cywilizowany człowek, podczas kiedy właśnie dzikusy wyżynały się w pień. A co do prawdziwych Antropologów to jasne że nie wiem tyle co oni, ale poza tym to się z nimi zgadzam a oni ze mną.

Gość Lenka...
1*2*3* - bingo! A te biedne niech myślą tak dalej ...Myślą, że mogą byc przy facecie 24 h na dobę ... żałosne ... :O

Gość Lenka...
Glupie gadanie - nie sądzę .. antropologia nie bada tylko dzikusów ... panie mądrzejszy ... :O

Gość Glupie gadanie
A gdzie ja napisaem ze bada? Czytaj ze zrozumieniem.

Z tym flirtowaniem to jest tak, że wsystko fajnie, jeśli obydwoje partnerzy podchodzą do tego w taki sam sposób. Jeśli - jak w przypadku Fizeliny - rani ją zachowanie partnera, który naprawdę może podchodzić do tego "na luzie" sytuacja nieco się komplikuje. Wtedy facet powinien powstrzymać się od swoich eee... flirtów. Dlaczego? Dlatego, że rezygnując z jednej przyjemności sprawia, że jego partnerka jest szczęśliwa. A jeśli coś sprawia przykrość to raczej trudno sobie wytłumaczyć, że nie sprawia.

Gość Lenka...
La Firynda - wypraszam sobie ... lafiryndo! Nie wmawiaj mi, że mam romanse ... bo nic takiego nie powiedziałam! A głodnemu chleb na myśli ... nick zawsze ma swoje odbicie w podświadomości ... :O

Gość Lenka...
Glupie gadanie - ja zostanę jednak przy badaczach ... mnie swoich mądrości nie sprzedaż ... :O

Gość Lenka...
"czy wiem więcej niż ci Antropolodzy? Którzy bo ja mówiłem o tych idiotach co np. upajali się rajem dzikusów gdzie nie ma wojen i zła tylko dlatego że nie ma żadnych zasad i dzikusy są lepsze niż cywilizowany człowek, podczas kiedy właśnie dzikusy wyżynały się w pień. A co do prawdziwych Antropologów to jasne że nie wiem tyle co oni, ale poza tym to się z nimi zgadzam a oni ze mną." Jeśli mam Cię zrozumieć, to przetłumacz to na polski!

Lenka, przystopuj dziewczynko :) Gdzie napisałam, że masz romanse? Nie bierz wszystkiego do siebie i czytaj uważnie. UWAŻNIE. Unikniesz zrobienia z siebie pośmiewiska. A, i jeszcze jedno. Tak wyglądają Twoje rozgrywki intelektualne? Może nie równam się poziomem inteligencji z Twoim, ale Twój właśnie sięgnął dna :-o

Gość Glupie gadanie
Lenka, ale mi to zwisa mowiac krotko czy ci je sprzedam, wiem ze ludzie sklonni sa raczej nakupowac szmelcu i tandety niz poczekac podjac kilka wyrzeczzen i kupic cos wartosciowego, kazdy wybiera podlug swojej inteigencji.

"mnie swoich mądrości nie sprzedaż" - proponowałabym słownik poprawnej polszczyzny i poprawnej pisowni :)

Gość Glupie gadanie
Lenka rzeczywiscie twoje intelektualne mozliwosci sa porazajace, winszuje tych flirtow, tutaj powinienem powiedziec Typowa Damska Glupota, ale bylbym tak samo naiwny jak ty.

Lenka, a plaskacza po tyłku to dawno dostałaś? :classic_cool: Jeszcze kilka minut temu wydawało mi się, że trochę się przekomarzasz, momentami Twoje wyjaśnienia były - z trudem co prawda - do przyjęcia. Ale jak zaczynasz bawić się w filozofa to już przeginasz. Twoje "zabawy intelektualne"... pozostawię bez komentarza. Każdy widzi to, co chce zobaczyć.

facet, ktory lubi flirtowac z tego nie zrezygnyje, zacznie sie jedynie bardziej zabezpieczac i kontrolowac w obecnosci swojej stalej partnerki.bedzie to kontynuowal za plecami.

Gość Lenka...
La Firynda - nie napisałaś dosłownie ... ale to niczego nie zmienia ... Bo w czasie flirtu tylko rusza się GŁOWĄ... a nie - jak sugerujesz! Niczym innym! I flirt kończy się, gdy przekracza się barierę fizyczną ... Wtedy to jest ROMANS! Flirtować można na tysiące sposobów ... i nic nie oznacza ...

Gość Lenka...
1*2*3* - dobrze, że chociaż ktoś myśli ....

Lenka - ruszając GŁOWĄ wystarczająco dobrze doprowadzasz do sytuacji, w której flirt się nie kończy. Szkoda, że tego nie wiesz. Nie ma romansu bez wcześniejszego flirtu. To też powinnaś mieć na uwadze.

Gość Lenka...
Rozumiem, że każdy będący tutaj w związku staje się dla innych obojniakiem? :O Rasowa kobieta zawsze kokietuje ... to leży w jej naturze ... zalotne spojrzenie ... uśmiech ... trzepotanie rzęsami ... komplement ... To naturalne!

potrzeba fliru rodzi sie w glowie, to bardziej kwestja nastawienia, dlatego moze zdarzyc sie wszedzie.praca,sklep, spacer z psem itp.,osoby, ktore flirtuja, lubia to i czerpia z flirtu przyjemnosc czesto jest sprawa '' sprawdzenia sie'', dowartosciowania. drogie panie, ich sie nie da upilnowac, tracicie tylko czas i nerwy.wasi faceci sa zupelnie inni jak ''spuszczaja sie ze smyczy''.

Gość Lenka...
Mało_stanowczy - ale co to ma do rzeczy? Mówimy o flircie, nie o romansie! Flirt może być zapowiedzią, ale wcale nie musi! Chcesz powiedzieć, że jak któraś spojrzy Ci w oczy, to chce seksu z Tobą? nie żartuj! Ja flirtuję nawet z ochroną w moim biurze .. a nawet nie pamiętam jak wyglądają ... Komu to przeszkadza? Oni mi powiedzą komplement, ja coś tam pochwalę .. i wszyscy są zadowoleni ...

lenka napisz wprost , że tyłek cię swędzi:P a tak na poważnie popieram przedmówców- od flirtu się zaczyna:P a kończy się różnie............coś o tym wiem:P mi osobiście przeszkadzałoby, gdyby mój mąż sobie flirtował- np na kafe:P ja sama zachowuję umiar na wypadek wypadku:P

Gość Lenka...
ike - najwyraźniej nie macie pojęcia co to jest flirt ... :O