Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fizelina

Przymykanie oczu

Polecane posty

Gość Lenka...
A flirt jest sztuką!

Może nie tyle obojnakiem co obiektem aseksualnym, i nie osoba w związku co wszyscy poza związkiem, ale tak, tak właśnie powinno być. Masz bardzo ciekawą interpretację kobiecej natury, jak dla mnie to opis wyposzczonej samicy z rozszalałymi hormonami:O Lenka, robisz pierwszy krok w kierunku romansu, nie wmawiaj mi, że tego nie dostrzegasz. Twoim zdaniem kontrolujesz sytuację ale to nieprawda. Tak Ci się tylko wydaje. Powiem tyle - każdą kobietę można uwieść. Taką, która lubi flirtować znacznie łatwiej niż inne.

Gość Lenka...
NIE ROMANSEM! :O

Gość Lenka...
Mało_stanowczy - możesz sobie w to wierzyć ... :O

nie przeczę nie zachowuj się tak jakbyś sama jedna posiadła wiedzę tajemną natomiast inną kwestią jest to czy to w porządku wobec partnera:P

Gość Glupie gadanie
Taaa. Zabijanie tez jest sztuka, oszukiwanie jest sztuka, nawet robienie kupy jest dla niektorych dzisiaj sztuka...

MS wcale:P zgodnie z tematem widząc jak flirtujesz na lewo i prawo wszelkie tęsknoty sobie darowałam:P

Gość Lenka...
Mało_stanowczy - tak wmów im tutaj wszystkim, że odkąd jesteś w związku - żadna wg Ciebie nie jest ładna, oprócz wybranki ... Chyba sam w to nie wierzysz ... :O

Gość odezwała sie
Ruda wydra,którą nic nie swędzi.Ike ty flirtujesz tu pasjami z każdym kto nosi portki,byle tylko okazał ci choćby cień zainteresowania:P

lenka to że ci coś się podoba- nie znaczy , że masz to mieć takie są zasady gry społeczeństwo wmawia nam , że jesteśmy monogamistami i lepiej niech tak zostanie zgodnie z twoją teorią równie dobrze można dać dupy każdemu- bo przecież nam się podoba

Lenka - wierzę w to, czego doświadczam empirycznie :D Obstawiam maksymalnie dwa - trzy tygodnie a nie wiedziałabyś jak to się stało że wylądowałaś w moim łóżku :D Od razu nadmieniam, że nie zamierzam Cię do niego zapraszać, nie jesteś w moim typie, poza tym zrobiłoby się ciasno. Profesjonalista potrzebowałby góra tydzień, żeby Cię mieć. To co piszesz wynika z faktu, że nie trafiłaś jeszcze na kogoś, kto chciałby Cię przelecieć i jednocześnie wiedział jak to zrobić. Obyś kiedyś nie miała takich doświadczeń.

Ruda wydra,którą nic nie swędzi.Ike ty flirtujesz tu pasjami z każdym kto nosi portki,byle tylko okazał ci choćby cień zainteresowania bo ja to jestem ja- mi wolno!

Gość Lenka...
ike - powiem więcej, związek może na tym zyskać ... bo kiedy czujesz się atrakcyjniesza, to się nią stajesz ... Kiedy facet zauważa, że jesteś atrakcyjna dla innych - czuje się wybrankiem ... Ja jestem przede wszystkim kobietą ... i nie zrezygnuje z kobiecości tylko dlatego, że jestem w związku ... I mój partner tego ode mnie nie wymaga! I nie mam także zamiaru tak jak Wy wierzyć w to, że mojemu wybrankowi oprócz mnie żadna kobieta na świecie nie może się podobać ... bo na pewno się podobają i to normalne!

Lenka - ależ jest cała masa ładnych kobiet, ba niektóre sa piękne. Nie zamierzam się tego wypierać. Ale to nie znaczy, że interesują mnie - już nie powiem, że nawet seksualnie - ale w jakimkolwiek innym aspekcie. Tylko co to ma do rzeczy? Ike dobrze napisała, nie będę powtarzał, bo pomyśli, że ja tęskniłem :P Ike - jak mogłas mnie wydać tak od razu na wstępie?! No jak?! :D A ty pomarańczowy ee... nie wiem co, zejdź z Ike albo stawaj na udeptanej ziemi :classic_cool:

lenka:D hahaha i tak sobie mów owszem związek może na tym zyskać:D- zaznaczam NOWY związek:D zresztą powiedz to partnerowi;) jak się z tobą zgodzi to flirtuj ile się da:P

Gość Lenka...
ike - co Wy tak się upieracie przy tym romansie? radzę przeczytać co to flirt ... Bo bierzecie udział w dyskusji nie mając pojęcia o czym mowa ... :O

Ike - jak mogłas mnie wydać tak od razu na wstępie?! No jak?! a czego ty się spodziewałeś po rudej wydrze??:P

Lenka, pożyjesz dłużej, zakochasz się i zobaczysz, jak to jest, kiedy osoba której ufasz i która jest dla Ciebie ważna, nagle zaczyna flirtować :) Oj, nie życzę Ci tych nerwów. Nie życzę bólu.

ike - co Wy tak się upieracie przy tym romansie? radzę przeczytać co to flirt ... tak masz rację życie najlepiej poznaje się na podstawie książek:D ile ty masz lat??

Gość Lenka...
Mało_stanowczy - w moim guście także nie jesteś ... bo uwielbiam intelektualistów ... :O

"ike - powiem więcej, związek może na tym zyskać ... bo kiedy czujesz się atrakcyjniesza, to się nią stajesz ... Kiedy facet zauważa, że jesteś atrakcyjna dla innych - czuje się wybrankiem ..." Szkoda, że Twoją atrakcyjność muszą Ci uświadamiać obcy faceci a Twój własny tego nie potrafi... :O

wedlug mnie firt - jest zdrada emocjonalna i za ktoryms razem doprpwadzi do romansu.zwiazek jest kompromisem, partnerzy rezygnuja z pewnych zachowan , ktore sa raniace dla partnera.to oznaka dojrzalosci.nie ranisz tego kogo kochasz.

Mało_stanowczy - w moim guście także nie jesteś ... bo uwielbiam intelektualistów ... czekaj lenka zaraz do ciebie napiszę tylko pójdę wysikam się ze śmiechu

Gość Glupie gadanie
Książki to trudna rzecz, za to poradniki różne mówiące jak należy żyć mają rację przecie. Dla każdego cos miłego, nie lubisz Faktu? To masz Życie na gorąco, nie pasują ci zasady z ŻNG to masz CLAUDIE, jak jesteś nastolatkiem i jeszce nie rozumiesz za wiele to masz inne gazetki jak BRAVO które skutecznie uformują papkę w twojej główce... a my już wiemy po co to robimy :)

Gość Lenka...
ike - nie kompromituj się ... Literatura jest symulacją życia .. I z badań wynika, że ludzie oczytani lepiej rozumieją świat ..

no więc......... powiedz uwielbiasz intelektualistów bo przeciwieństwa się przyciągają ?? i w złej książce zapewne czytałaś definicję intelektualisty;) popraw się !:D

Lenka, nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz :P Ike - Ty ruda wydro! :D Ale wiedziałem że tęskniłaś, miło mi :) A, niech tam - 🌼 dla Ciebie :)

Gość odezwała sie
A ty pomarańczowy ee... nie wiem co, zejdź z Ike albo stawaj na udeptanej ziemi Sam sobie"stawaj"mnie nie podniecają "rude wydry"

Gość Glupie gadanie
Lenak po prostu wymiata, ona uwielbia intelektualistów! Bezcenne.