Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fizelina

Przymykanie oczu

Polecane posty

Gość Lenka ...
La Firynda "Zbig, ale nie mówimy tylko o Tobie Oprócz Ciebie sa inni mężczyźni i inne kobiety, które flirt po za związkiem mogą odebrać, jako wyrządzaną im krzywdę. A krzywdy nie mierzy się miarą krzywdzącego, tylko krzywdzonego" Jeśli ktoś jest "mało" inteligentny to faktycznie odczuje to jako krzywdę ... Dla mnie najzupełniej normalne jest, że mojemu facetowi podobają się inne kobiety ... Martwiłabym się, gdyby tak nie było .... Współczuję tym które uważają, że dla ich faceta ONE są tylko kobietami ... a wszystkie inne nie istnieją ... Śmieszą mnie te wszystkie parki .. Idą ulicą, on obraca się za mną .. a ta ma mord w oczach, bo oczywiście ja jestem winna, choć ja nawet jej "faceta nie flirtującego" nie zauważyłam ... Żenada! :O Ja sama nieraz pokazuje swojemu facetowi ładne dziewczyny ... i fajnego faceta także ... nie mamy z tym żadnych problemów ... bo wiemy, dokąd możemy dojść, a czego przekraczać nie można ... Wiem ile kobiet za nim szaleje i czuję się wybrana.

Gość Lenka ...
odpowiedź na pytanie Słuchajcie - to już chyba koniec Lenka pewnie poszła do domu, bo pracuje do 16" Nie ukochany porwał mnie na obiad ... i kawę ... :)

Gość Pewnie flirtowałaś
z kelnerem :D

Gość Lenka ...
Jakoś się nie złożyło ... :D tym razem ... Flirtowałam tylko z ukochanym ... :D