Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdf

pomocy

Polecane posty

Gość dfdf

mam małe pytanie co kupić na 5-te urodzinki dziewczynce która ma wszytsko już prawie, nie no wszytsko ma, brak pomysłów

Gość dfdf
śmieszne bardzo śmieszne, pytam poważnie bo nie mam pomysłów

Gość anka1-1
jakas lalke dziewczynka zawsze sie ucieszy bo bedzie nowa i natepna do kolekcji:)

Gość bączek to taka zabawka
przecież

Gość 2 bilety do teatru dla dzieci
i idziesz z nią

Gość dfdf
no właśnie chodzi o to że nie chce żeby była następna lalka do kolekcji bo już kilkanaście leży w koszu na zabawki i kurzy się

Gość dfdf
wiem że bączek to zabawka, no chyba że nie bączek z pupy:)

Gość anka1-1
hmmm to rzeczywiscie problem:/ a jakas gadajaca zabawke albo wozek dla lalek ale pewnie juz ma?? a moze zapytaj jej rodz czy zgodza sie na jakiegos zwierzaka?jest mala wiec np chomika odradzam bo moze go zameczyc ale pies albo hmm rybki??

ej ja poważnie z tym bączkiem. Też miałam podobny problem z bratankiem mojego męża i przypominając sobie co nas najbardziej cieszyło z zabawek w dziecinstwie przypomnieliśmy sobie o bączku. Wtedy ten mały miał 5 lat, dziś ma 7 i dalej frajdę mu sprawia bawienie się bączkiem :)

Gość 2 bilety do teatru dla dzieci
nie odpowiada teatr? Dzieci bardzo lubią teatr i to mało oklepany prezent, a na pewno przezycie dla dzieciaka

Gość anka1-1
no a co do tego baczka to fakt fajna rzecz na dodatek teraz sa juz takie fajne swiecace grajace itp w moim dziecinstwie to mielismy taki najzwyklejszy ale niezla zabawa:)

Gość liczydło
moja 5letnia córcia uwielbia się nim bawić, przestawia kolorowe kulki i przy okazji uczy się dodawania i odejmowania :)

Gość dfdf
zabawki gadające ma, wózek też ma, rybki ma, chomika juz jednego zamęczyła, pies nie w chodzi w gre, kot też nie bo mama uczulona, a teatr hmmm nie wiem sama super prezent ale dla małego dziecka. wiem jedno chce pojechać do londynu i spotkać się z hanah montana

Gość dfdf
liczydło też jest, rower rolki, lalki reklamowane pieski chodzące małpki itd, prawie wszytskie zabawki z reklam

Gość dfdf
bo chodzi o to że dużo dostaje zabawek od tatusia który nie mieszka z mamusią i córeczka i temu tyle ma pozatym, zawsze dziewczyna zawsze ma spełniane życzenia

Gość dfdf
no to właśnie w takim miejscu ma urodzinki dla koleżanek w przedszkola i będą się bawić do upadłego

Gość dfdf
ma cały duży kuferek czy tam walizke i jeszcze tysiąc innych kosmetyków po mamie

Gość Meggi123
A np. puzzle z jej zdjęciem. Myślę, że dla 5 - latki byłoby to super. Potem wystarczy antyrama i można powiesić

Gość dfdf
wsumie fajny prezent z tymi puzlami a dzieckiem,jeszcze jakieś pomysły