Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilq

Rubi zapach penisa

Polecane posty

Gość kamilq

Witam. wiem że to jest magazyn dla kobiet lecz niewiem gdzie indziej napisać. Otóż od penego czasu zauważyłem że jak obciągne sobie to mój penis śmierdz rybim zapachem. Kurde czytałem żeby pod skórą też go umyć lecz gdy dotykam żąłędzia w celu umycia to cholerne mnie boli. Co z tym zrobić? Czy to normalne?

Gość chłoopie lub dzieciaku
pod napletkiem zbiera się mastka podnapletkowa i w pomieszaniu z moczem stanowi doskonałą pożywkę dla bakterii. Po kilku godzinach następuje gnilny rozkład i zatem smród przypominający smród rozkładających się śledzi. Niedziwota, że kobiety flejtuchy, które nie myją ciip, przechodzące obok facetów, wyśmiewane są: o fabryka śledzi przeszła. Jedynym wyjściem, to ściąganie napletka i mycie żołądzi mydłem, ciepłą wodą, po umyciu hartowanie zimną. Po wytarciu penisa, nałożenie na żołądź kremu kosmetycznego i masowanie żołądzi do niepełnego wzwodu. Wyrobisz w ten sposób nawyk otwartej żołądzi, i zapobiegmiesz nagminnemu odkładaniu mastki. Wpisz w google fizjologia i filozofia seksu, a później poszukaj innych tematów dot. higieny. No i stosuj wskazówki w życiu codziennym.

Gość stulejka
przypuszczalnie masz niepełną stulejkę. ZAtem albo operacyjne usunięcie napletka albo poprzez trening doprowadzenie go do właściwego stanu. Trening: w ciepłej wodzie, po rozpukchnieniu skóry, z użyciem wazeliny sytematyczne milimetr po milimetrze ściąganie napletka i smarowanie żołądzi wazeliną/kremem kosmetycznym. Czy masz pełną stulejkę czy częściową dowiesz się z googli wpisując tam "stulejka" Typowa stulejka to przyrośnięty napletek do żołądzi, jest to dla mężczyzny kalectwo, gdyż nie pozwala na wyzwolenie orgazmu u siebie, a kobietę może "zarżnąć" na śmierć, gdyż nie będzie wiedział kiedy skończyć. Męski orgazm=wytysk nasienia jest sygnałem satysfakcjonującego seksu, pod warunkiem, że kobieta trochę wcześniej będzie też szczyować.

Gość załupek
Załupek (łac. paraphimosis) – to schorzenie najczęściej nabyte, występujące u mężczyzn. Polega na niemożności sprowadzenia napletka z powrotem na żołądź ... Uważaj by nie dopuścić do załupka, gdyż może się to przyczynić do martwicy żołądzi. Właściwym, ww. treningiem możesz pozbyć się dolegliwości. Od czasu do czasu możesz ejakulować, nazywa się to masturbacja. Jest to dużo, dużo przyjemniejsze niż obrzezanie, ręczę głową.

Gość kamilq
to ja juz sam niewiem. Pytałem się o higiene a wyszły mi jakieś choroby. Do kiego lekarza się wbrać żeby spr czy wszytko w porządku?

Gość prosisz i masz
do urologa, a w zasadzie do dowolnego lekarza. Jeśli nie masz przyrośniętego napletka do żołądzi to spróbuj najpierw potrenować. Jeśli masz przyrośnięty napletek, to tylko chirurg i obrzezanie.

Gość kamilq
to mi napędziliście stracha :/

Gość objaśnienie
stulejka(przyrośnięty napletek do żołądzi) jest wynikiem zaniedbań higienicznych w okresie niemowlęcym, kiedy to nieuświadomione matki nie ściągają niemowlakowi podczs mycia napletka i zgromadzona tam mastka wywołuje stan zapalny i w rezultacie przyrośnięcie napletka. Notabene, napletek należy ściągać podczas mycia od wczesnej młodości do późnej starości, no, chyba, że się jest obrzezanym.

Gość obrzezanie
to istna głupota!!!!!Co prostsze i bez bólu, mycie prącia przy ściągniętym napletku czy wycięcie napletka/okaleczenie penisa? Po obrzezaniu skóra na żołądzi staje się twarda jak na stopie, mało wrażliwa na bodźce dotykowe, coś takiego może wywołać zaburzenia w ejakulacji=orgaźmie. Taki obrzezany mężczyzna może zarżnąć kobietę na śmierć a samemu nie ejakulować. Przykre ale prawdziwe. Ponoć w siódmym dniu od narodzenia, ze wzgl. na najlepszą krzepliwość krwi, należy wykonać ten zabieg. Obrzezanie to wymysł Żydów czy polecenie Boga?

Gość kamilq
kurcze już sam nieiwem. Napewno mam ten złupek bo mam problemy z naprowadzeniem pozniej napletka na żołądź. Poza tym zauważyłem. Albo za mało się masturbuje bo jak czuje że już dochodzę idę do toalety dochodze a okazuje się że to mocz :/ A obrzezać się niebęde poniewaz: po 1 mam małego penisa i niebędę łaził bez połowy napletka? po 2 bardzo mnie boli żołądź gdy dotykam i niewuobrażam sobie jak będzie się obcierać o bieliznę. po 3 prubowalem tego waszego "treningu" i gdy miałem nakładać na żołądź wazeline to po chwili przetsalem bo jak juz mowilem zaoladz mnie boli gdy go dotykam

Gość do Kamila
chłopcze, nie masz innego wyjścia jak systematyczny, początkowo delikatny trening, później normalny trening łącznie z ejakulacją, a jeszcze później seks z kobietą!!!!! Skoro mówisz o bólu, to z tym problemem musisz iść do seksuologa lub urologa, tu na Forum nic na ten temat się nie dowiesz, no chyba, że znajdzie się tu jakiś lekarz seksuolog.

Gość chyba ściemniasz
Albo za mało się masturbuje bo jak czuje że już dochodzę idę do toalety dochodze a okazuje się że to mocz :/ Skoro się masturbowałeś, to zapewne miałeś erekcję, a podczas erekcji niemożliwe jest oddanie moczu. A może Ty nie odróżniasz nasienia od moczu, albo masz zamiast nasienia mleczko, które pomyliłeś z moczem. Nie przejmuj się, dzieci tak mają.

Gość zapach śledzi
on ma wyciek samej wydzieliny sterczowej bez plemników, gdyż jego jądra jeszcze nie produkują plemników. Ta zawiesina/wydzielina jest rzadka i wodnista, zatem mógł pomylić z moczem. Sperma dojrzałego mężczyzny jest gęsta i koloru białawego. Taka sperma nie zmyta z penisa czy warg sromowych to dopiero po kilku godzinach jedzie śledziami na kilometri!!!!

Gość kamilq
może i tak nie znam się ale kurde mam 16 lat więc czy niepowinienem mieć spermy?

Gość piszesz że
bijesz konia, i jak wtedy Cię nie boli, przecież napletek jest rytmicznie ściągany i nasuwany na bolącą żołądź?. Systematycznym delikatnym onanizmem możesz zamienić ból na rozkosz. Później, po wyleczeniu dolegliwości nie zapomnij o smarowaniu i masowaniu dłonią aż do wytrysku nasienia.

Gość dziewczyna 15l
jak dziewczyna będzie Ci masować żołądź, wtedy zapomnisz o jakimkolwiek bólu.