Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NANA888

PRZESPAŁAM SIE ZE ZNAJOMYM A TEN TOTALNIE MNIE ZLAŁ.NIENAWIDZE SIEBIE

Polecane posty

Gość NANA888

NIC NIE OCZEKIWAŁAM,A JEDYNIE KULTURY JAKIEJS WOBEC MNIE ,NIE JESTEM DZIWKA A TAK ZOSTAŁAM POTRAKTOWANA

Gość NANA888
BYŁ KTOS WOGULE W TAKIEJ SYTUACJI,ODWALIŁO MI PO ALKU I TAK SIE STAŁO. SIARA I WSTYD .ZABIJE CHYBA SIEBIE

Gość zaglubiona
No to jestes w czarnej d.. Nie biegaj za nim , nie odzywaj sie do niego .. zyj tak jakby nic sie nie stalo ..

Gość zaglubiona
jelsik cos zagada.. to rozmawiaj z nim tak jakby nigdy nic .. Ja sie przespalam ostatnio z pewnym facetem ( mialam nadzieje ze nie zoobowiazujaco)..nawet wolalabym zeby mnie zlal .. a tymczasem chyba sie zauroczyl jeszcze bardziej ..;/

Gość kika1987
ja tez przespałam sie ostatnio z moim starym kolegą, nie wiem jak bedziemy ze sobą rozmawiać kiedy sie znów spotkamy bo on jest z innego miasta, ale mamy ze sobą kontakt telefoniczny taki jak przed całym zajściem i nikt sie o nic nie spina. nie wiem jakie on ma do tego podejscie i co on teraz o mnie myśli ale ja na pewno nie mam wyrzutów sumienia chociaz to bardzo bardzo krepujace doświadczenie mysle ze dla niego również.po prostu trzeba iść dalej. do przodu :)

Gość NANA888
OCZYWIŚCIE CHODZIŁO O ZLANIE MNIE KABLEM OD PRODIŻA, SPODOBAŁO MI SIĘ

Gość do Turquoise
Twoje komentarze są prawie w co drugim topiku. Nie masz co robić?