Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkkaa2

SWEDZENIE MIEJSC INTYMYCH

Polecane posty

Gość karolinkkaa2

wita.od jakis 4 dni piecze mnie cipka(przepraszam za okreslenie jezeli komus przeszkadza) co mam robic? odrazu mowie dbam o higiene 2 razy dzienne sie myje. moze na ktos jakis krem lub zel ktory mi pomoze?i w jakiej jest cenie? a jeszcze jedno pytanko. czy jezeli jestem dziewica to ginekolog bedzie mi wkladal cos a 1 wizycie.pomozcie prosze

Gość wejdz na topik
grzybica pochwy tam sie dowiesz

Gość hmm no przecież musi
kup w aptece albo w sklepie zielarckim płyn azucalen i podmywaj się tym po każdej wizycie w wc. Jeśli przez 3 dni nie przyniesie ulgi - do lekarza. Wystarczy, że usiadłaś na jakiejś brudnej ławce i złapałaś jakiegoś grzybka i stąd objawy

Gość karolinkkaa2
A SLYSZALAM O "clotrimazolum" CZY TO JEST DOBREE? I ILE KOSZTUJE? LICZE NA ODP;*

Gość dorcia33
Jest dobry,ale nie kazdemu pomaga.Cena nie jest wysoka,bo nie przekracza 10zl.

Gość karolinkkaa2
A JESZCZE JEDNO PYTANKO,. CZY JEZELI JESTEM DZIEWICA I ZGLOSZE SIE DO GINEKOLOGA Z TYM PROBLEM TO NAPISALAM W TEMACIE TO BEDZIE MI WKLADAL COS DO POCHWY? ;/ CZY TO BOLI. ? BOJE SIE TEJ WIZYTYY !!:(:( POMOCY

Gość lalolaaa
masc clotri mazolu ok 3zl bez recepty globulki clotri ok 2zł ale na recepte mnie gin pierwszy raz badal przez odbyt sa saszetki tamtum rosa do irygacji badz przemywania albo bez recepty globulki z nagietka na grzybka vagical

Gość dziewczyna z lipca
jakkolwiek głupio to zabrzmi: nie myj się tak często. Raz dziennie to max! Mycie i podmywanie niszczy naturalną florę bakteryjną- ochronną. Nawet płyn do higieny intymnej ja niszczy. Jest sporo prawdy w powiedzeniu "częste mycie skraca życie" ;)

Gość dorcia33
Nie mam pojecia jak badaja dziewice:-)