Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anggie87

puszyste też jest piekne zapamietajcie o tym zakompleksieni panowie

Polecane posty

Gość anggie87

puszyste tez jest piękne i nie powinno sie takich dziewczyn źle traktować szanowac każdy potrzebuje miłosci zrozumienia przyjaźni nie wazne czy jest puszysty czy gruby

Gość a ile ważysz

Gość interesujaca goralka z podhala
A JA MYSLE ŻE LUDZIE PUSZYSCI SĄ WSPANIALI.CZESTO SĄ BARDZIEJ INTELIGĘTNI OD TYCH NIBY "PSEUDO NORMALNYCH"(SZCZUPŁYCH) :-O

Gość Pustostan Pustych Słów
jak często?

Gość pol-opcia
W sumie w niczym nie jestesmy gorsze od szczuplejszych no moze róznia nas rozmiary i umiejetnosc cieszenia sie z zycia ( na nasza korzysc ) ale jak inni mamy uczucia i chcemy zyc Mysle ze faceci sie przekonuja do nas jak sie wyszaleja - to przychodzi z wiekiem bo w nas znajda ciepło rodzinne zas slicznie plastikowe dziewczyny z okładek brukowców dla koniobijców :-D maja problemy w stylu jak zmyje naczynia połamie sobie paznokcie... Znam to z autopsji:-p

Czy to znaczy ze faceci wybieraja 200 kilowe krowy bo im sie nudza te dla koniobijcow?

Gość WIelkie puchate sadło
Kurwa co to za teoria, że puszyści cieszą się bardziej z życia?!!! Ja sama stalam się puszysta i mam ciągle stany depresyjne, wcześniej tego nie bylo. Bylo lato to się cieszyłam jak każdy normalny czlowiek, a teraz jak przychodzi lato to co na siebie zalożę to wszędzie mi się wylewa tłuszcz, nogi obcierają mi się w spódnicach więc chodzić nie mogę. No jeszcze raz pytam kto wymyślił tą teorię????

Gość a kiedy są swieta
właśnie zapasiony jarku. też masz wymagania. sam tłusty i nalany jesteś a chudych lasek szukach. obłudny chłopcze wiedeński :o ty pasztecie :o

Gość wezwijcie lekarza
Jarek nie znosi smalcu, on uwielbia W A Z E L I N Ę ! co widać, słychać i czuć!

Gość a kiedy są swieta
nie znosi smalcu, bo sam jest tłusty jak prosię :D

a ja wole jak kobieta ma troche ciala a nie wieszak, jest sie do czeggo przytulic no ale zeby szukac sobie spaslaka, to tak samo jak z chuderlakami klopoty z odzywianiem.

Gość jarku jestes mniej niz zero
Zastanawiam sie czemu nie ma pokazow mody gdzie sa puszyste modelki itd przeciez puszyste panie dziewczyny sa piekne i sa sexi!W dawnych czasach puszystosc byla normalana a teraz same wieszaki!No i tez nie wiem skad bierze sie brak akceptacji siebie wsrod puszystych!!!Caly Londyn jest puszysty i nikt sie niczym nie przejmuje bawia sie tancza piaja a u nas polska jest chorym krajem!!! I faceci sa chorzy zwlaszcza taki zjeb jak Jarek co tylko obraza puszyste kobietki :-o

"puszyste" nie jest "piekne", jest chore i mozna cos z tym zrobic. wez sie za jakies odchudzanie, a nie wypisuj teorii bez pokrycia, autorko 🖐️

Ludzie, jesli juz chcecie 'dyskutowac', to najpierw ustalcie, co macie na mysli poprzez te terminy 'puszyste' i inne 'kaszaloty'.

Puszyste nie jedzcie tyle bo nie starcza dla chudych :P

Gość Boski Apollo
Ależ wy jesteście guuupi

Co do tego, że otyłe zmywają a szczupłe nie ! To tylko stereotypy a przecież są zmywarki. Mówi się jeszcze, że te z nadwagą gotują a laski nie, albo lepiej od nich gotują.. No ok .. Ale nie ma gwarancji, że przy takiej się dopchasz do talerza ...

Zmywarki wyjechały do Londynu.

Gość Autorko a jak
wyglada u Ciebie odzywiane? Co jesz na osniadanie, obiad i kolacje? Bo jesli same pizze, hamburgery i fryty to sie nie dziwie ze jestes gruba.

Gość Boski Apollo
Wyobraźcie sobie grubaski , że płyniecie jakimś statkiem. I nagle podpływa kuter i strzela do was harpunem. Każdy sąd uniewinni tych biednych rybaków bo powiedzą , że pomylili Was z wielorybami. I co wtedy ?

Gość jarku jestes mniej niz zero
Jarku ty paskudny wyprysku na psim qutasie !!! Wiesz, to jest tak, ze ty zapewne jestes osoba szczupla, uprawiajaca czynnie sport (?), zdrowo sie odzywiajaca i pewnie nigdy nie bylas gruba, wiec niestety trudno ci jest sie obiektywnie w tej kwestii wypowiadac. Wydaje ci sie tez, ze skoro ty mozesz utrzymac taka sylwetke, to i inni moga i nie mozesz pojac, jak ludzie grubi moga byc grubi! To nie jest takie proste. Ja troche na ten temat wiem, nie chce w tej chwili wchodzic w szczegoly, bo jest to zbedne. Zaloze sie, ze 90% grubych osob, o niczym innym nie marzy, jak o schudnieciu, ale gdyby to bylo takie proste, to nie byloby grubych osob, albo przynajmniej problem by taki nie istnial, bo byloby ich bardzo malo (te marne 10%). Po raz kolejny obstaje przy tym, ze z otyloscia nalezy walczyc, bo zagraza zdrowiu, ale nie obarazajmy ludzi grubych, nie wysmiewajmy sie z nich, nie wytykajmy palcami, tak jak nie robimy tego w stosunku do ludzi z innymi "chorobami". Swoja droga, zastanow sie dlaczego nie obrazamy i nie wytykamy ludzi chociazby z rakiem pluc, ktorego nabawili sie palac tony papierowso, a z latwoscia przychodzi nam bluzganie na osoby grube, co przykre od dzieci poczawszy na starych konczac. To, co szkodzi jest zle! Ale nie czlowiek, ktoremu to zaszkodzilo Ale tego nie pojmie taki idiota jak ty :-o

Gość dla mnie dziewczyna ktora
ma lekka nadwage i jest proporcjonalna, moze byc. duzo zależy do budowy. na przykład znam dziewczyny, która waży jakos 72 kg przy 162 wzrostu i w ogóle tego po niej nie widać. Dałbym może jej z 60kg.

hehe dobry temat.. się uśmiałem :D Najbardziej mnie rozwala tekst typu "jestem otyła bo jestem chora". Do cholery przecież w większości przypadków jest tak, że te osoby chorują przez swoją nadwagę bo wpierdzielają tony słodyczy jak ich depresja łapie.

A większość facetów nie marzy o spasionych babach.

Jedno jest pewne... Na pewno nie marzą! Więc nie ma co rozpominać czasu królowej angielskiej kiedy w modzie była bladość i otyłość tylko zapieprzajcie biegać albo na rower.. ładna pogoda jest

Gość akurat bladość znów jest modna
więć może i pulchność kiedyś wkroczy na salony. Nigdy nic nie wiadomo.

wkroczyc to ona moze, jak sie zaczna chude czasy, ale poki co warto dbac o zdrowie i nie patrzec jaka jest moda, kreatorzy to pedaly i jak za chwile wprowadza na miejsce kobiet facetow to tez bedzie taka moda zeby z kobiet robic facetow? Kto wie przeciez moze taka moda przyjsc

Gość Boski Apollo
pulchność wkroczy ? wolne żarty ! Chyba wpełznie albo się wtoczy...