Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz po prostu nie

chyba potrzebuję wsparcia...

Polecane posty

Gość musisz zdac sobie sprawe z
to rob jak chcesz... moze pomoze ci fakt ze kazdy kazdego ma tu gleboko w dupie razem z jego problememi i wlasnie z takimi przegrancami jak ty toczysz calodzienne nic niewnoszace dyskusje

i w żadne tam głupoty o osobowościach obesesyjnych nie wierz! i szkoda czasu na zastnawianie się teraz, jaka to jesteś, blablabla... lepiej bierz się za pisanie (każda literka cenna;))

Gość nie chce juz po prostu nie
muszisz zdac sobie sprawe z, tak wiem.. 90% kafe to przegrancy, ktorzy maja nickow na peczki, nawet sami ze soba rozmawiaja... zreszta nevermind... Agnie, dziękuję Ci bardzo, ale wydaje mi sie, ze lepiej nie.. chyba nie powinnam tu miec jakis otwartych watkow i zastosowac drstyczne ciecie od kafe...jeszcze raz dzięki 🌻 🖐️

Gość Ewa a
hej :) ja zaczne od moich doświadczen... tez jestem zla na siebie, tez pisze prace, a z racji tego, ze mi sie nie chce, czesto siadajac przed kompem zaczynalam od pudelka poprzez wirtualna, a konczac na kafe... i pol dnia zlecialo. No i pewnego pieknego dnia doszlam do wniosku, zeby za pisanie pracy zabierac sie od samego rana, a jak zrealizuje plan minimum, to ruszam gdzies w plener albo na zakupy i jakos to wszystko sie kreci. Masz laptopa- idz pisac w plener, tam gdzie nie ma internetu, przeciez pogoda ladna, nawet w parku mozna posiedziec. Ewentualnie w kawiarni, rozerwiesz sie troche a i pozyteczne to bedzie równiez. Znikaj juz stad i wiecej nie zagladaj powodzenia