Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziiiiiiutka

Ciąża

Polecane posty

Gość halkaaaa
dziewczyny zrobcie test i jak cos to piszcie co i jak jak ktoras chce pogadac to jestem chetna:)

Gość dziwne to wszystko ale
może jednak sie okaze ze to nie ciaza? moze po prostu byłas szczupła po rozstaniu sie zamartwialas i schudlas? i to od niedowagi nie masz okresu? wymioty mogły byc od stresu...osłabienie i zmeczenie rowniez stres plus to ze mało jadłas i de facto wymiotowałas...zrób jutro test i napisz jaki wynik bo jezeli to faktycznie ciaza to tak jak ktos tu pisałmusiałby to być juz 15 tydzien wiec wynik na pewno bedzie wiarygodny...

Gość ziiiiiiutka
ok jak się odważę to dam znac... dziękuje Wam:)

Gość eeendżiiii
oj kobitko... to wychodzi Ci juz na 13/14 tydzień? nie zauważyłas brzuszka? no pomacaj sie czy nie czujesz tam macicy. ale przy takich objawach test zrób koniecznie

Gość halkaaaaaa
dziewcyny zrobcie testy i napiszcie dzis koniecznie jakie wyniki:) na pewno tu zagladne a teraz pedze:) 3mam kciuki:*

ZIIIIIUTKA ja uważam ze co by test nie pokazał to dasz sobie rade jesteś młoda ale to nie jest problem rodzice Ci pomogą może a ojciec dziecka może sie wróci do Ciebie albo bedzie musiał płacić alimenty. Ja też byłam młoda bo miałam 18 lat jak urodziłam teraz moja córcia ma 7 lat i jest super a z ojcem dziecka nie jestem ZRÓB TEN TEST- TERAZ NIE MUSISZ JUŻ ROBIĆ Z SAMEGO RANA BO JEŚLI TO CIĄŻA TO JUŻ WYJDZIE O KAŻDEJ POŻE DNIA

Gość Karrraammmbbbaa
Ziutka- zrobilas test?

Gość ziiiiiiutka
nie nie zrobiłam testu:( nawet nie odważyłam się go kupic :( a co do tego wychowanie to raczej na rodzine nie mogę liczyc :/

Gość niechąca
Mi wyszedł NEGATYWNY! Wielka krecha czerwona, jedna jedyna bez żadnej najmniejszej dodatkowej. Czekam spokojnie na okres. Ja już zrobiła, i radzę Ci autorko też zrobić, bo na pewno ulży Ci tak samo jak mnie.

Gość halkaaaaa
gratuluje ze sie odwzylaz Ty ziutka te zpowinnas:)

Gość belaris
ja tez nie zebrałam się na odwagę. Dwa razy wracałam z pod drzwi apteki. no nie mogę:(

Gość niechąca
dziewczyny ale pomyślcie, nawet jak jesteście,to etraz i tak już po ptokach, a test wam wykaże i będziecie wiedzieć na czym stocie i myśleć co dalej. A kiedy tak się stresujecie tookres się ebdzie spoznial i spoznial....chwila stresu i zrobione, pomyslcie jakie bedziecie szczesliwe jak wam wyjdzie negatywny! Marsz do apteki...polecam testy strumieniowe, kosztuja ok 15 zl, moim zdaniem bardziej wiarygodne niz plytkowe, wydajemi sieze to okienko grubsze jest i wyrazniej widac linie.

Gość halkaaaaa
belaris i wszystki dziewuszki ktore boja sie zrobic test.na co wy czekacie? myslicie ze to odkladanie wszystkiego na pozniej cos zmieni?nie sadze wezcie sie w gars i zrobcie testy tak jak juz mowilam moze niepotrzebnie sie stresujecie

Gość belaris
może shizuję, nie wiem. Ale cholernie się boję, muszę się przygotowac na ewentualny szok. a i tak już rycze nocami:(

Gość niechcąca
niepotrzebnie się nakręcasz...j anie miałam,żadnych obaw,żeby zrobić test, a ciąży panicznie się boję. stresujesz sie i okres bedzie ci sie od stresu spoznial a tak sie uspokoisz wyluzujesz i dostaniesz

Gość halkaaaaa
pamietaj nigdy kobieta w 100% nie jest gotowa na dziecko zawsze jest jakies ale.... m dluzej z tym wzlekasz tym bardziej sie pograzasz.jesli nie zrobisz testu jak najszybciej bedziesz ta decyzje odkladala ciagle na pozniej a czas leci. palisz papierosy?jesli tak to pomysl o tym jak mozesz zaszkodzic swojemu dziecku palac a nie wiedzac ze jestes w ciazy

Gość belaris
papierosy tak, alkohol tak, kawa tak...

Gość junia922
hey, mam problem. l3 miesiace bralam tabl ant. treraz jest pierwszy miesiac jak ich nie biore. Kochalam sie z chlopakiem dzien po owulacji. do wytrysku we mnie nie doszlo.. ale martwie sie czy ten plyn preejakulacyjny nie zawieral plemnikow. dzisiaj jestem 6 dni po tym zdazeniu nie amm zadnych objawow. czy to mozliwe zebym byla w ciazY??

Gość halkaaaaa
belaris w takim razie powinnas wykonac test jak najszybciej. a co do juni mysle ze sa male szanse ze jestes w ciazy tym bardziej ze bralas tabletki anty wiec zanim wroci rownowaga do Twoejego org troche minie:)

Gość junia922
no wlasnie wrocilam owulacje mialam 14 du cyklu... tak sie boje ze chyba umre! chlopak twierdzi ze to nie mozliwe ze ejstem w ciazy bo robimy tak od 2at ale moze dlatego jestem tak zaniepokojona bo pierwszy raz mam regularnie cykl.

Gość studentka położnictwa
radzę używac prezerwatywy. Podciąga skutecznosc antykoncepcji,ale także chroni przed wieloma chorobami.

Gość ziiiiiiutka
no to się tak łatwo pisze... ale trudniej zrobić to wszystko nie takie łatwe:(

Gość junia922
czyli te plemniki nie powinny zapladniac tak?? juz jestem u schylku wszystkeigo! zoladek mnie bardzo boli z nerwow

Gość studentka położnictwa
plemniki to plemniki moja droga. I te z preejakulatu też mogą zapłodnic, nie są w niczym gorsze od tych z pełnowartościowego nasienia.

Gość niechąca
ja się uspokoiłam, temp. rano miałam bardzo niską, a więc dziś na pewno dostane okres, i boli mnie starsznie więc nawet w każdej chwili :)

Gość niechąca
i dostałam :)

Gość ziiiiiiutka
to się ciesz:)

Gość belaris
dziś się odważyłam... i zrobiłam test. Wynik: Negatywny. Jedna czerwona kreska. Cieszę się przeogromnie. jednak chyba go powtórze,lepiej miec większe przekonanie. 3mam kciuki!

Gość Emisia0111
Ja ostani okres miałam w lutem czekam na ten, jeżeli nie bedzie go robie test boje sie okropnie...

Gość niechąca
No i gratulacje!! ziutka teraz Twoja kolej! i na pewno bedzie negatywny!