Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziiiiiiutka

Ciąża

Polecane posty

Gość belaris
dużo lżej mi na sercu:) mam nadzieję ze powtórny test będzie także negatywny, no a wtedy do gina szukac przyczyny.

Gość junia922
ja dzisiaj tez zrobilam test i negatywny! ale to 7 dni od owulacji takze nie wiadomo czy wynik prawidlowy

Gość ziiiiiiutka
pozytywny ;(

Gość belaris
kochana jestem z Tobą! jutro robię next teścik, zrób tez!

Gość ziiiiiiutka
juz dziś zrobiłam dwa tak samo:/

Gość wielkaszkodamiCie
ooo rozumiem Cie, ze musisz byc w szoku, ale powinnas to zrobic wczesniej...ten test. No to teraz trzeba to rodzicom powiedziec. Rozumiem Cie, moja przyjaciolka zaszla w ciaze z chlopakie, z ktorym raczej nie planowala przyszlosci, bo ona to taka femi nistka, zaszla w ciaze a testu ze strachu nie robila z 2 mce, tylko ze ona nie miala zadnhych objawow oprocz braku miesiaczki;-), jak zobaczyla test , dostala takiego zawalu , ze poleciala do ginekologa aby ustalic szczegoly aborcji ale po kilku dniach zmienia zdanie i dzis jest szczeliwa, tylkoze my jestesmy troszke starsze...

chciałabym być na Twoim miejscu szczerze mam 20 lat w tym roku 21 i jak patrze na dziecka to mnie skreca bo też chce a tu nic nawet kiedys zrobiłam to w dni płodne jak dostałam okres to płakałam jak głupia....chodzi o to że chce wpaść bo nie moge sie zdecydować bo studiuje no i chłoopak nie jest gotowy:-/ Tylko się nie zamartwiaj tylko sie ciesz masz mała siebie w brzuchu:-)

Gość ziiiiiiutka
no tak tylko ty masz chłopaka... ja chodze do dobrego liceum pewnie mnie wywalą..rodzice pewnie zrobią to samo... chłopak to frajer bez uczuc więc nie mam co liczyc na pomoc.... zostałam sama

Gość wielkaszkodamiCie
z liceum Cie nie wywala , w tym roku masz mature tak?

Gość ziiiiiiutka
nie za rok dopiero...

sama to Ty nie jestes:-) i już nigdy nie bedziesz:-)Tylko nie osuwaj...rodzicom nie mów jak maja krzycz weć zrob usg i daj im zdjecia może to inaczej na nich wpłynie w końcu to ich wnuk:-)ze szkoły nie mogą Cie wywalić...a w której klasie jestes?

Gość ziiiiiiutka
w 2 klasie... właśnie ja słyszałam, że nie wywalą ale dyrekcja każe się wypisać...bo tam wszyscy tacy porządni :/ no nie wiem... kiedyś rodzice mi powiedzieli jeżeli zajdę w ciąże to nie mam czego szukac w domu... nie nie usunę na pewno tego nie zrobie

Gość studentka położnictwa
skąd jestes?

ta klasę skończysz napewno a w trzeciej jest już mniej lekcji:-)moja siostra jest w 1klasie liceum i jej kolezanka za miesiac rodzi:-)ale ona jest w Twoim wieku:-)wydaje mi sie ze rodzice nie beda tacy źli:-)Twoja mam ile miała lat jak Ciebie urodziła moze mozesz to w jakis sposob wykorzystac:-)

Gość ziiiiiiutka
no właśnie moja mama miał 31 lat :/

Gość wielkaszkodamiCie
kiedy planujesz powiedziec rodzicom?

to najwyższa pora zostać babcia:-)a ojcu dziecka mówiłaś?powienien wiedziec...tak szczerze to wydaje mi sie ze to jego sprawka w duzym stopniu...moge sie zapytac jak długo z nim byłas zanim...

Gość ziiiiiiutka
wiesz co to długa historia... ja młoda głupia naiwna... znaliśmy się jakieś pól roku może i więcej... ja w nim strasznie zakochana... tak gówniara co sobie bez niego życia nie wyobrażała... on mnie tak bajerował... niby czasu nie miał na spotkania bo do pracy chodzi... a gdy napisałam mu, że chodzi o sex to od razu był u mnie... ja myślałam, że w taki sposób go zatrzymam przy sobie,że może on mnie pokocha tak jak ja go... ostatnio sie dowiedziałam, że on był na jakiejś imprezie i podrywał jakieś inne dziewczyny... spotkałam się i z nim porozmawiałam on na to: że nigdy mnie nie kochał, że byłam tylko jego dobrą koleżanką, a sex ze mną był tylko przyjemnością i nie potrzebnie to wszystko wzięłam tak na poważnie... teraz możecie mi cisnąc, że jestem puszczalską małolatą i dobrze mi tak... ale ja zrobiłam to z miłości..bo go kochałam...i kocham nadal... nie wiem jak mam mu powiedzieć on nie odbiera ode mnie telefonu:/

puszczalska!!!pierwszy raz sie kochałas a Tu odrazu bobas gdzie tu puszczanie sie....maz 18 lat itak późno zaczełas:-)moja kuzynka ma 18 i 1,5 rocznego syna!!!!ja też pierwszy raz wspołżyłam po6miesiacach znajomości a za miesiac mija nam 2lata:-)Oni umieja bajerować:-(

Gość wielkaszkodamiCie
palant..szkoda slow, teraz bedzie musial placic alimenty, jak nie odbiera pop prostu wyslij mu wiadomosc, jestem w ciazy, a Ty bedziesz teraz placil....i tyle, ja sie dziwie ze mu nie napisalas jeszcze , na co czekasz?

Gość ziiiiiiutka
a ja taka głupia pusta wierzyłam, że on mnie może pokochac a teraz co mam? patrze jak się ugania za innymi...

Gość elastycznie
dobrze ze chcesz urodzic :) hmm no wiesz jestes juz pelnoletnia wiec jakiejs mega tragedii chyba nie ma gorzej jakbys miala z 15 lat... fakt Twoje zycie sie zmieni ale kiedys spojrzysz na to inaczej :) a brzuszek juz cos widac?? :)

Mówiłaś juz komuś z rodziny...napisz mu sms że musi zadzwonić...a jak nie zadzwoni to idź do niego do domu...ja bym tak zrobiła...chyba że jest cham i nie chcesz robić sobie przykrości to wyślij mu sms...

Gość ziiiiiiutka
wiesz co? ja sie boje,.. bo teraz gdy on sie nie odzywa to jest dobrze... zapominam... nie myśle tyle o nim... staram się.... ale jak on się zacznie znowu odzywac to ja go jeszcze kocham mimo tego, że mnie skrzywdził to i tak boje się, że znowu będzie mną manipulował... może bedzie ze mną dla dziecka ale co z tego jak bedzie mnie pewnie zdradzał i cały czas imprezował ;( szkoda, że tak późno przejrzałam na oczy ;(

Gość elastycznie
a ile on w ogole ma lat? (i czy widac juz cos brzuszek??)

on jest duzo starszy od Ciebie?nie mozesz do niego wrocic jak teraz bedzie tego chciał...musisz mu pokazac ze musi sie postarac...wiem że tylko tak sie mowi a co innego jak Ci zalezy na nim i tylko myslisz zeby wrocił...napewno jestes silna i dasz sobie rade...zobaczysz czy napewno go kochasz...!!!

Gość ziiiiiiutka
on ma 24 lata... kocham go... on mnie już tyle razy ranił, a ja i tak pierwsza reke wyciągałam teraz tez tak bedzie:( brzucha nie widac:/

"to najwyższa pora zostać babcia" O 49letniej kobiecie powiedzieć,że najwyższa pora na babciowanie?No luuudzie...Moja mama ma 50,spokojnie powinna poczekać na to super hiper zaszczytne postarzające miano z 15 lat. Poza tym,skoro taki z niego podrywacz to jak mógł spieprzyć sprawę aż tak,że źle założył gume i pekła? Oj,biedulo.

moja mama ma 43lata i nie może sie doczekać kiedy bedzie babcia!!!!no to troche to on lat ma....biedna dzwoniłaś do niego?