Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziiiiiiutka

Ciąża

Polecane posty

Gość samasobie
wiesz, on może nawet nie podejrzewać ciąży (chyba że nie bez powodu wyrzucił tak szybko gumkę). może myśli, że latasz za nim z zakochania czy jakoś tak. jak nie odbiera to napisz i tyle. na wszystkie możliwe kontakty. niech wie i też się podenerwuje

Gość gohafiona
szkoły nie zostawiaj....jeszcze rok Ci został ważne żebyś zaliczyła 3klase świadectwo i tak sie nigdzie nie liczy...a maturę możesz przez 5lat poprawiać:-)przejdz sie do niego i powiedz mu bobasie bo jego obowiazkiem jest pomoc Ci w tej sytuacji choćby finansowo...moze sie nawet zmieni jak mu powiesz obudzi sie:-)powodzenia:-)pisze jak sie czujesz byłas już na usg?słyszłas bicie serca?weź mame moze zmieknie:-)

Gość ziiiiiiutka
byłam... ciąża jest zagrożona... dziecko jest zbyt słabe ;(

Gość gohafiona
biedna:-( uważaj na siebie....i pisz co z Toba i bobasem...pozdrawiam:-*

Gość samasobie
rodzice już si przyzwyczaili do bycia dziadkami? złagodnieli? to ich powinno kopnąć po sumieniu

Gość ziiiiiiutka
no jednak nie bardzo... znalazłam mieszkanie... małą kawalerkę... szkołe chyba musze rzucic bo lekarz powiedział, że mam za dużo obowiązków i muszę odpoczywac, a z pracy przecież nie mogę zrezygnowac... jutro sie przeprowadzam

Gość gohafiona
a co ojciec dziecka powiedział? Szkoda że rodzice jak postąpili...trzymaj sie i nie martw sie za dużo bo bobas to czuje....trzymaj sie zdrowo i naprawde pisz co u Ciebie....

Gość ziiiiiiutka
nie mogłam się do niego dodzwonić więc wysłałam sms-a, że jestem w ciąży on na to: gratuluje, niezły żart ja się zabezpieczałem!

Gość gohafiona
uuuu....pewno nie bedzie chciał Ci wierzyć ze to jego...nie martw sie nim glupi i tyle...jak bys chciała to możesz do mnie napisać na gg 6476840....

Ziiiiutka nie rozumiem twoich rodziców, a z chłopakiem to najlepiej byłoby osobiście porozmawiać. w ogóle tak mi smutno jak to czytam, szkoła, rodzice i jeszcze bobasek słaby. Trzymaj się dzewczyno

Gość ziiiiiiutka
wiesz co po rodzicach się tego spodziewałam... najbardziej boli postępowanie ojca dziecka... nie dość, że to był mój pierwszy raz... do tego wpadka, a on zrobił ze mnie jakąś dz**kę i mysli, że sypiałam z innymi :( dziś byłam u dyrekcji szkoły i powiedziała, że muszę zrezygnowac ponieważ to jest porządne liceum, a nie dla "mamusiek" myśle o tym żeby się przenieść do wieczorowego...od rana bede pracowac i może jakoś dam radę :( martwię się o dziecko... podobno córeczkę.... lekarz mówił, że się zbyt wolno rozwija ale wydaje mu się, że to dziewczynka.... pomału już przez nią nie mieszczę się w spodnie:)

Gość fsdfsdzvcccd
autorko nie odzywałam się wcześniej tutaj, ale zaglądałam czasami i czytałam.. strasznie Ci współczuję, bo widać że nie jesteś głupią małolatą która wpadła przez swoją nieuwagę, i brak myślenia tylko po prostu miałaś pecha którego mogła mieć każda z nas.. mam nadzieję, że z dzidziusiem będzie wszystko ok!..trzymam za to mocno kciuki:) a co do tego idioty, 'tatusia' dziecka, proponuję Ci powiedzieć mu, że jeżeli będzie się próbował wypierać to zrobisz badania na ojcostwo( mam nadzieję, że można o coś takiego wystąpić nawet jeśli on się nie zgodzi) i tak czy siak jeśli nie chce Ci pomagać, to alimenty będzie musiał płacić!! plus, że powiesz jego rodzicom itp. rozumiem, że może być to dla Ciebie dodatkowy stres ale pomyśl że robisz to dla swojego dziecka, żeby było mu potem lepiej!!.... p.s. praca i szkoła wieczorowa to może być dużo jak na kogoś w Twoim stanie.. a wystarczy Ci na to pieniążków ??

ziiiiutka zaglądasz tutaj czasami, napisz co u ciebie, a właściwie u \"was\" słychać