Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

dzie temat?

Polecane posty

ok Żonko, ale: - ja strasznie bazgrzę, więc możesz mieć problemy z odczytaniem dedykacji :classic_cool: - jestem niezbyt fotogeniczny jak wiesz, więc zrobienie nadającego się do wysłania zdjęcia zajmie mi kilka minut 😭

Gość ajrona wcielo
pizdusia malego... i dobrze

la_fin_du_monde rozsyła pewnie zdjęcia gołej dupy:) ja nie kce:D ani z dedykacją ani bez:D za to panie mogą pokazać tzytze, doope, albo cokolwiek...

Witacy - i bardzo dobrze że nie chcesz, to zdrowy odruch u hetero-faceta :classic_cool: 🖐️ Gęsi w sumie też mógłbym wysłać, ale ja nawet nie wiem, czy to gąska, czy gąsior :classic_cool: p.s. już ustawiam aparat :D 🖐️

no dobrze, dobrze. kuper mam niczego sobie... a tak prywatnie to wam powiem, że mam takiego jednego gąsiora w domu, ale jak by się nowy model nawinął.... to bym chyba nie pogardziła... :classic_cool: :p

a kto mi wyśle kawałek atrakcyjnego nagiego kobiecego ciała?? może być czubek nosa jak panie wstydliwe;):D

och ty Gąsko niegrzeczna;) Nie boisz się ze rogami stłucze żyrandol?? :D:D:D

nie dzisiaj tylko wczoraj, widziałem (no chyba że dziś była fota bez majteczek w kwiatki🌻

spokojnie witkacy, jak już znajde zastępce to zostawie biedaka co by mu rogi własnie nie rosły, bo by musiał często chałupe remontować i kupywć nowe żyrandole....

jak coś bedzie leciec na maile nie zpomnijcie o mnie🖐️ mam sporo pracy i jeszcze dodatkową przez neta załapałam😭

moja luba stwierdziła że jestem nienasyconym erotomanem i maniakiem seksualnym... Taki los, nigdy mi dość;)

Gęsiu jakbyś poczytała co Żona wyprawia z doprawiaczem rogów zwanym roboczo roochaczem leśnym, to byś zredefiniowała pojęcie "niezłą impreza";):D:D:D

Viciu robota to głupota, życie to picie!! (_)(_)(_)(_)(_) PS przypomnę starą pankowską zasadę PWBDD

Witkacy moje zycie to chyba tylko po półlitra ma jakiekolwiek barwy :O dawaj jednego:P

chyba jestem mało domyślna.... ee taki szczegół :D dobrze mieć takiego jak dopiszczona.... ..a ja biedna co.... tylko gąsior... pogęga pogęga... zwinie sie kłębek i tyle go widziałam ;)