Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

dzie temat?

Polecane posty

W młodości słuchałem punkrocka i Oi i wielu moich znajomych (poważnych ludzi) ma punkową przeszłość:) a zasada brzmi Piłaś Wino Bierz Do Dzioba!!!

v33 (vtrzy.35@o2.pl) dawaj jednego do dzioba?? ależ ja mam tylko jednego;):D:D:D

przychodzi facet do psychologa i mówi; -panie doktorze, rodzina mnie wysłała do pana bo mówią że ze mną coś nie tak, niech mi pan da zaświadczenie że wszystko w porządku i już sobie idę... -a o co chodzi?? -no bo ja wszędzie gołe baby widzę. psycholog pokazuje plansze z trójkątem -co pan widzi?? -No chyba jasne że... no wie pan, gołą baba... na planszy kółko, gość w śmiech -no tego... goła... kwadrat gość pęka ze śmiechu i się czerwieni -no golusieńka... Lekarz stwierdza -Muszę powiedzieć że jest pan klinicznym maniakiem seksualnym... -ja jestem maniakiem seksualnym?? a kto w kółko mi pokazuje te gołe baby??

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! baby mi się kce!! Gołej i seksualnie nastawionej do życia!!

chłopak z dziewczyną pojechali na pierwszy wspólny wyjazd, nocują w jednym pokoju, ale w osobnych łóżkach, seksu jeszcze nie było... Koleś z podniecenia sytuacją nie może zasnąć, przewala się z boku na bok, w końcu w środku nocy wstaje i zaczyna nerwowo łazić po pokoju, dziewczyna się obudziła i zaniepokojona pyta co się stało -mam taką ochotę ka seks że zaraz mnie rozerwie, zaraz mi jaja pękną, oszaleję... -kochanie no to choć... -przecież kurwa chodzę, nie widzisz??

w piątek to jest niedawno?? nie dla takiego maniaka jak ja:( Poza tym nie ilość się liczy:( spędziliśmy całą niedzielę w łóżku i tylko handwork był, odechciewa mi się chwilami :(

czym się objawia?:P kurde po 30tce chce sie duuuzo wiecej seksu niz przed 😭 jak tak dalej pójdzie to ze dwóch dodatkowych mi bedzie potrzeba :P ostatnio bije rekordy falowego odlatywania :P