Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

dzie temat?

Polecane posty

O kurde, Żonka - ja nie sądziłem, że ktoś tu takiej niszowej muzy słucha - masz u mnie rispekt ((:classic_cool:)) A na doła najlepsze są smakowite, niepełnoletnie damy o lekko zaokrąglonych kształtach :classic_cool:

Żonko - bo te damy na poprawę humoru to 12-15 letnie buteleczki szkockiej :D Na starsze niż 26 lat mnie nie stać jeszcze :D :D Dobra dupa - no wiesz, nie zebym był niechętny... 😴

wiecie co, dochodzę do wniosku, że robota to głupota muszę wreszcie wygrać tą dużą bańkę w totka, zniknę wtedy na miesiąc nie mówiąc nikomu gdzie i dokąd i w jakim celu ech

to ja stwierdziłwm że poniżej 26 to gówniary!!! Panie doktorze wszyscy mnie ignorują:( mam doła ale wiosennego a nie jesiennego

la fin - przy whisky wiek ma moim zdaniem drugorzędne znaczenie, taki dobry single malt (albo jeszcze lepiej single cask) nawet 15 letni potrafi być o niebo lepszy od wiekowego mieszańca :)

Ajron - toż ja o maltach piszę, z mieszańcami staram się nie zadawać 😴 :classic_cool: Żonko -szkoda, mam rozumieć, że oświadczyny odrzucone? :classic_cool: Witkacy - jak chcesz, to ja miałem kiedyś fajne proszki - jak się je popiło czymś mocniejszym, to człek prawie zaczynał lewitować, moze coś mi jeszcze zostało w apteczce. Tylko na pikawę trza uważać ...:classic_cool:

nie wiem o czym mówicie, jeszcze nigdy nie destylowałem:( ale musiał bym mieć piwnicę jak schron atomowy z drzwiami od kasy pancernej żebym jakiś trunek trzymał więcej niż 5 lat:(

ni choooja żadnych pojeebanych psychotropów!! no chyba że lekarz przepisze. Wariowało się w czasach studenckich, teraz grzecznie jaram tylko;)

niektóre trzymam dłużej:) ten trójniak różak który pracuje postoi sobie w beczce dębowej 4 lata minimum!! Pierwszy rok nastawiłem się na eksperymenty, w tym sezonie już nauczony doświadczeniem zrobię winka do postania dłużej:)

no grzybki są fajne, pixy ewentualnie, kwasy od czasu do czasu... ale już od 2000roku nie eksperymentowałem z nimi;)

na doła nie warto!! Jarałem swego czasu dużo myśląc że da się przejarać deprechę- zdrowo mnie zryło:(