Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

Mam dosyć do cholery

Polecane posty

Kobieta według wileu musi polegać na mężczyźnie, byc delikatna eteryczna itp.Co prawda mnie nikt nigdy nie zarzucił,że jestem babochłpoem, wręcz przeciwnie mężczyźni się za mną oglądają, dbam o siebie itp. Jednak jednocześnie ubieram się na sportowo i rockowo, słucham rocka, metalu, interesuje się spotrem, kocham filmy sensacjne, kryminalne, jhorrory, intersuje się kompuerami, mechcaniką, grami komputerowymi. Gdy ktos bliżej mnie poznaje chodzi mi ofacetów bo dziewcxzynom to nie przeszkadaza to są trodzkę niezadowoleni bo jestem silna twarda, itp. Zakocham się dopierw tedy kiedy jakiś facet bdzie potrafił poskromić mój ognisty cgarakter, ale może powinnam zmienić zaintersowania?

Gość River178
jesteś normalna

Gość River178
wake up

Gość Ayano-chan
A po co ci zmieniac zainteresowania ?? chcesz miec faceta z ktorym o niczym nie pogadasz ? albo takiego ktory nie chce z toba gadac masz tylko ladnie wygladac i grac slodka idiotke ??? Ja tez gram w gry komputerowe (on-line tez), moze nie interesuje sie komputerami czy samochodami jakos przesadnie ale zawsze slucham mojego meza jak sie czyms podnieca i mowi o tym, wiec lapie co nieco z tej rozmowy na tyle by dzielic z nim jego zainteresowania jak on slucha mnie kiedy nawijam mu o fotografii, czy nawet plotek z babskiego forum :D Wierz mi, dla obu stron w zwiazku zwiazek partnerski oparty na porzyjazni i dzieleniu zainteresowan jest wazniejszy niz cokolwiek innego :)

Marzę o facecie, który będzie podzielał choć część mouich zainteresowań i tak jak ja bęzie buntownikiem!

Gość to jedź do somali tam
są piraci buntownicy na pewno wyhaczysz jakiegoś bolca :classic_cool:

Od razu wiedziałam,że tak będzie. Chodzi mi faceta w stule Billego samstronga, Grabarza albo Chestera

I słusznie, mężczyzna powinien kochać kobietę za jaka jest a nie za to czy jest wytapetowana

Gość dużo facetów ma takie
laski przy których nie muszą się starać, każdy groszy wydają na siebie, spod tapety nie widać rysów twarzy, solarium na brąz, a do powiedzenia ani jednego słowa. Tylko, że to świadczy o tym facecie, jest popyt to jest i podaż. Chcą idiotki, to je mają. Widocznie sami nie lubią wysilać szarych komórek. Dlatego takich facetów sobie odpuść i poczekaj na kogoś zwyczajnie inteligentnego i dojrzałego. To fajnie, że masz jakieś zainteresowania poza tymi jak usidlić faceta.

Gość kobiety są do ruchania
a nie rozmawiania :o 🖐️

Gość dużo facetów ma takie
dla kogoś, kto nie potrafi nic innego, bo natura wyposażyła go w większe jądra niż mózg...

Gość a dlaczego zaraz
To może zmień orientację. :D

Gość zainteresowania to jedno
a charakter to drugie, coś kręcisz dziewczyno...co to niby jest ten Twój 'ognisty charakter'?

Ognisty w senie że jestem niezależna, kocham wolnośc, nie lubie się tłumaczyć nikomu ,że wychodzę gzieś i z kim, nigdy nie zrezygnuje z pracy, którą lubie, w związku uznaję wyłącznie partnerstwo i równy podizał obowiążków itp.

River mam tak samo ;) mnie zawsze faceci chcą przeciagać na to bym była taka \'słodka i koffana\' kutwa ;/ wkurza mnie to