Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polokokta

Mojemu partnerowi nie staje...

Polecane posty

Witam wszystkich! Od roku jestem w stałym związku...kochamy się z moim chłopakiem. Spędzamy ze sobą bardzo dużo czasu, czujemy się świetnie w swoim towarzystwie, jesteśmy młodymi ludźmi. Ale...jak zawsze musi być ale... W naszym związku seks nie jest, ze tak powiem normalny...Otóż mój partner podczas zbliżenia zawodzi. Jest gra wstępna,wszystko idzie jak trzeba i gdy osiągamy apogeum, jego członek przestaje być w zwodzie i do niczego nie dochodzi. Sądziłam że to jednorazowe-stres albo po prostu zły dzień , ale taka sytuacja pojawia się za każdym razem ( tak naprawdę w ciągu naszego związku kochaliśmy się dosłownie kilka razy-to raczej nie jest normalne:/)on ucieka od zbliżeń,znajduje zawsze jakaś wymówkę. Jeśli zaspokajam go w sposób oralny,jest wszystko ok. Cała ta sytuacja zaczyna mnie przytłaczać. Jestem kobietą lubiącą seks. Faktycznie nie często, ale potrzebuje jego więcej niż daje mi mój partner...czy jest to do wyleczenia w jego przypadku? jeśli sądzicie ze wynika to z tego ze jestem mało dla niego atrakcyjna,to jesteście w błędzie. Wiele razy mi wyznawał miłość, chce spędzić ze mną resztę życia. Pomóżcie mi, napiszcie co myślicie. Może ktoś z was był w podobnej sytuacji-wiecie gdzie się zgłosić i jak to ewentualnie leczyć.

Gość Mirror
*W naszym związku seks nie jest, ze tak powiem normalny...Otóż mój partner podczas zbliżenia zawodzi. Jest gra wstępna,wszystko idzie jak trzeba i gdy osiągamy apogeum, jego członek przestaje być w zwodzie i do niczego nie dochodzi. * A gdy osiągacie apogeum jest w wzwodzie? Jeśli jest, to twój partner ma jakieś zaburzenia. Najlepiej przejdź się z nim do seksuologa. Te zaburzenia mogą być spowodowane notorycznym oglądaniem filmów xxxx, tudzież częstym onanizowaniem partnera. Nie rozumiem jak po grze wstępnej może opaść? Wizyta u seksuologa konieczna! Pozdrawiam

Gość jeśli staje mu pieniędzy
to wystarczy inne stojące rzeczy zawsze mozna kupić :-P

Gość kobietka...
to sie kwalifikuje do seksuologa...

Mirorr dziękuje Ci za wypowiedz...zgadam sie z Toba,wizyta jest konieczna...tylko teraz musze z nim porozmawiac i mysle ze razem pojdziemy! Nasuwa mi sie problem...a jeśli on powie ze to nie jest problem i nie bedzie chcial isc do lekarza...nie wiem jak to wpłynie na jego meskie ego:/ jak z nim wtedy rozmawiac?

Mirorr dziękuje Ci za wypowiedz...zgadam sie z Toba,wizyta jest konieczna...tylko teraz musze z nim porozmawiac i mysle ze razem pojdziemy!pozdrawiam

Gość Mirror
A jak nie to poszukaj sobie nowego :P

Gość Mirror
Smutna prawda :( Ale wtedy Ty będziesz szczęśliwa :D

Gość Mirror
Powodzenia :D