Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa87

Poród w Olsztynie?? Gdzie??

Polecane posty

Dziewczyny, mam problem z wyborem szpitala w którym miałabym rodzić!! Słyszałam już wiele opinii od kobiet na temat Miejskiego i Wojewódzkiego, ale to raczej od kobietek, które rodziły parę lat temu, teraz wiem, że położniczy w Wojewódzkim jest po remoncie, może coś się zmieniło??!!! Może byłybyście w stanie mi pomóc, w sumie rodzę dopiero za dobre 2 miesiące ale czas już się pomału zdecydować??!! Z góry bardzo dziękuję za pomoc:)

Gość ..ojojojjjjj
pustka w głowie - Twój nick jest dla ciebie idealny . Nie wypisuj durnot .

szczesliwa z checia bym tobie pomogla ale niestety nie jestem z olsztyna ... ja bede jedynie dojezdzac do biskupca bo do ol jest za daleko a opinii nie znam na temat szpitali w olsztynie ale napewno jest lepsza opieka niz w biskupcu :)

Kurcze pamiętam, że koleżanka mi ostatnio tłumaczyła, że w którymś bardzo nalegają na poród naturalny i nawet jak są wskazania, to do ostatniej chwili nie chcą cesarki robić, to chyba o wojewódzki chodziło, ale na 100% pewna nie jestem.

Nie rodzilam w moim rodzinnym miescie,ale podobno to w Miejskim bardzo nalegaja na sn za wszelka cene.Podobno w razie komplikacji w Wojewodzkim nie ma problemu ze zrobieniem cc,a w Miejskim i owszem.

Dzięki za odzew:) W Olsztynie jest sporo szpitali, najpopularniejszymi są wojewódzki i miejski, a reszty szczerze mówiąc nie znam... No ale szczerze mówiąc nic nie słyszałam o tym, że robią jakiekolwiek problemy z cesarka... Aż mnie przestraszyłyście. No widzę że trzeba się jeszcze raz dokładnie zastanowić:)