Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość All about money

Zauwazyliscie, ze osoby malointeligentne sa slabe z matematyki i fizyki

Polecane posty

Gość All about money

Prawie zawsze sie to sprawdza

Gość co ty pierniczysz
Ale się mądry odezwał.....całe życie cierpię na dyskalkulię ale przynajmneij umiem dwa jężyki obce.... To że ktoś jest humanistą nie znaczy od razu że jest imbecylem...

Gość whatTheF***
Osoby małointeligentne ogólnie są słabe ze wszystkiego :P

All about money Prawie zawsze sie to sprawdza Gówno, a nie się sprawdza. Mnie fizyka nie interesuje, a mam wyższe IQ od Ciebie.

Gość andaluzjaa
a ja zauwazylam, ze osoby o niklym ilorazie inteligencji zakladaja tego rodzaju tematy. jesli cos piszesz, pomysl troche. nie zgadzam sie z takimi opiniami. dla mnie osoba o niskim ilorazie, to osoba osadzajaca innych :P

Gość All about money
Naszczescie twoje zdanie nikogi nie interesuje

Poczytaj, autorze, o inteligencji, to zrozumiesz. To, co Ty nazywasz inteligencja, to, co mierza testy 'iq', to nic innego jak zdolnosci matematyczne, jak wiec ta Twoja zaleznosc moglaby byc inna?

Gość na nieszczescie tak
zeby cos wkuc na pamiec, nie potrzeba zbytnich umiejetnosci intelektualnych - wiec Ci ambitni, a nie za genialni, z ograniczonymi mozliwosciami intelektualnymi pasjonuja sie historia i udaja intelektualistow-humanistow:) najczesciej zwykli tepole majacy problemy z matematyka na poziomie pierwszej klasy ogolniaka:) tylko sami wiedza, ze wstyd im,ze liczyc nie potrafia

Gość pierd mucha
ale głąb

Gość odwrotn analogia
Muszę mieć umysł jak brzytwa zatem:) Za to humaniści wiedzą, że nie są małointeligentni, a mało inteligentni.

'na nieszczescie tak' - czyżby jakiś urojony kompleks na punkcie aktywniejszych humanistów na lekcjach kiedyś CI wyrósł? Tak zabrzmiało. Zabrzmiało żałośnie.

Gość co ty pierniczysz
tia, zwłaszcza że jeśli np trzeba coś zapamiętać to trzeba mięć jakieś techniki zapamiętywania opracowane, np zabawa w skojarzenia itp... no i wg Ciebie nauka np języków wymaga jedynie zapmaiętania słówek, co ? geniusz z Ciebie o matmie dyskutować nie będę ale jestem pewna że wąskie horyzonty myślowe i brak wyobraźni nie są cechami osób inteligentnych

Nie zgodzę się. Bzdura.... Inteligencja to nie tylko fizyka i matematyka.... słabe wzore Ci wpojono.

Gość frelka18
A ja sie zgodze z autorem. Jesli ktos nie potrafi rozwiazac zadan o srednim poziomie trudnosci, to o inteligencji mowic nie mozna...

Gość whatTheF***
auć

i wiadomo od razu, kto z matmy byl cienki:) ale sie dajecie podpuszczac, Gamonie naprawde scisle umysly sa scislejsze od rozwolnionych szarych komorek humanistow;p

Dobra, pora skończyć tę beznadziejną polemikę! Ten kretyn się cieszy, że jego opinia wzbudza w nas tyle emocji. Skoro tak myślisz - to myśl, powiem tylko, że mnie twa inteligencja wręcz PORAŻA....

Gość matematyczka
a ja sie zgadzam z autorem ludzie o zdolnosciach matematycznych (ooglnie o umyslach scislych) sa inteligentniejsi ale za to humnistow mozna uznac za madrzejszych bo wiecej faktow i informacji maja wyuczonych na pamiec

Gość zIV
Nagle się pseudo-humanistów narobiło, bo nie potrafią niczego innego. Dyskalkulja, dysleksja pff po prostu jest się beznadziejnym z czegoś, co nie znaczy, że można się usprawiedliwiać jakimiśchorobami z dupy.

Takim oto sposobem z dyskusji o oczywistosciach zrobily sie przepychanki miedzy humanistami a umyslami scislymi. Jako ze nie weim, gdzie sie umiejscowic, nie zabiore glosu.

ja popieram umysly scisle jeszcze nie poznalam nikogo, kto bedac tylko humanista, a nie humanista i matematykiem rownoczesnie, powalalby blyskotliwoscia i inteligencja:p

Gość to widocznie masz wąskie
horyzonty , i malo ludzi znasz