Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietka77

Do czego takie buty latem?

Polecane posty

Swietne te buty :) Mysle, ze pasuja praktycznie do kazdego stroju \'casual\' ze tak powiem :D

Gość fanfa
ja mysle ze tez do wszystkiego ale najbardziej to chyba do krotkich spodenek jakichs albo spodniczek

Ciekawe te buty ecco, te co wkleila daisy i odcinam sa podobne tylko w innych kolorach. Jak dla mnie jednak za bardzo sportowe. Wlasnie takie sandaly, ale wygladaja na bardzo wygodne. Jak kupilas to wygodne sa? Mialas juz okazje zalozyc czy za zimno jeszcze? to polaczenie dosyc ciekawe, chociaz te okulary ;) teraz takie modne wielkie.

Gość ja odcinam
jesli mnie pytasz, to owszem masz rację - są sportowe, ale ja akurat takich szukałam, bo wersję wyjściową mam, a nie miałam takich 'wycieczkowo - do latania po mieście', nie miałam okazji ich jeszcze założyć bo nadal mi zimno i czekam na upały, natomiast pierwsze wrażenie, to takie że są bardzo wygodne, leciutkie, z bardzo miękką podeszwą

fajne, chyba do wszystkiego pasuja, sa uniwersalny. tylko najlepsze wrazenie robia jak sa cale widoczne, tzn spodnie max nad tym paseczkiem lub polowa lydki, podwinietemarchewki lub 3/4 itd :)

Gość musicie miec naprawde
do takich butow trzeba miec naprawde sliczne stopy

Gość blę26
zgadzam sie ze trzeba miec sliczne stopy....co z tego ze będą zadbane jak np.palce są brzydkie..

tez czekam z utesknieniem na upaly, a ogolnie uwazacie ze warto zainwestowac w buty ecco? maja opinie butow bardzo wygodnych i trwalych. \"ja odcinam \" mialas juz wczesniej jakies buty od nich? czy to twoje pierwsze?

Gość ja odcinam
to moje pierwsze ecco, więc sama jestem ciekawa trwałości :)

Gość kawałek słonia
te pierwsze wyglądają ok ale wydaje mi się że będą skracać nogi.

piękne te rzymianki.. sama mam podobne tylko z ćwiekami.. możesz założyć do krótkich spodenek, do legginsów i koszuli lub tuniki jakiejś fajnej.. :)

Gość kaledonia
nigdy nie miałam rzymianek. zawsze miałam wrażenie, że te paseczki będą mnie uwierać. wygodny jest taki model? przy okazji tematu "co do czego" poradźcie mi jakie buty założyć do spodni rybaczek. mam jedne czarne, bardziej eleganckie, i jedne jeansy. i jakoś nigdy nie wiem co do nich dobrać. obcas? baleriny?

Gość ja odcinam
co do uwierania - to nie uwierają, przetestowane dzisiaj :)

Gość Minuteka
Z uwieraniem to nie ma żadnego problemu. Mozesz isc do sklepu i sama zobaczyc. Nie jestem pewna dokladnie czy to jest skorka, jednak nic nie uwiera, naprawde jest komfortowo. Na poczatku mialam troche obaw, ale juz w sklepie zauwazylam, ze to zwykle uprzedzenia i ecco zwraca uwage na ten aspekt Kaledonia, ja bym do rybaczek eleganckich raczej buciki buisness wlozyla. Do tych jeansowych to moze bym poeksperymentowala. Moze jakas zabawa kolorami? To jeszcze musialoby zalezec od torebki

nie no jak ecco to na pewno skorka jest. cenowo troszke kosztuja ale wlasnie za to sie chyba placi, za jakosc wykonania. mi zawsze wygladaly na solidne buty. tylko ze wczesniej ogladalam sportowe a teraz jak widze ze maja duzy wybor na elegancko tez. Minuteka do tych butow co pokazujesz to chyba jakas torebka na sportowo, a nawet plecak moze byc.

jakos nie przekonuja mnie te rzymianki... ale moze dlatego ze jestem niska i zazwyczaj wybieram obcasy :)

Gość ja odcinam
ja akurat jestem wysoka i nie boję się, że mi skrócą nogi :)

Buty z pierwszego posta są ładne, wg. mnie będą pasować do większości sukienek, spodni, spódnic. Z tego co słyszałam buty ecco są bardzo wygodne. A jaka torebka ? Taka która uzupełni całość- diabeł tkwi w szczegółach.

anonimowa302 tez slyszalam ze ecco ma wygodne buty. bylam zmierzyc te rzymianki ale u nas sa tylko czarne a nie takie szare jak na zdjeciu. tez ladne i dobrze leza na stopie. mnie nic nie uciskalo, ani tez nie byly za luzne. czarne to beda do wszystkiego pasowaly ale mi sie tak te szare spodobaly :)

Gość odpowiem ja
do dlugiej przewiewnej spodnicy, tuniki i dluugasnych korali, bransoletek, wielllkich okularow slonecznych.. ehhh..do spacerow na plazy w sukeinkach maxi, spodnek jeansowych przed kolanko, sexownych minispodniczek z kamizelka i topem, bolerek z koszula i obcislych jeansow..

Gość ja odcinam
a ja już sobie zdążyłam pośmigać przez weekend w moich ecco i jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

Gość z londynu
najlepiej pasuja do dzinsow dlugich i krotkich, sukienek kolorowych, bialych szczegolnie takich bez szelek ciazowek, do kombinezonow tzn polaczonej gory z dolem ale krotkich spodenek lub spodnicy...gora bez szelek i krotkie spodenki(kombinezon)