Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaww

czy skreślić tą przyjaźń?

Polecane posty

Gość agaww

dzwonie dziś do swojego przyjaciela Potrzebowałam pogadać bo wydarzyło sie u mnie coś zlego Zaczęłam delikatnie najpierw tak normalnie a potem ze potrzebuje pomocy bo coś sie stało złego Cisza ja pytam czy nie może swobodnie rozmawiać ,on ze tak to ja sie szybko porzegnałam łamiącym głosem Do tej pory cisza Chciałam mu wysłać jakiegoś dosanego smsa ale nic nie napisałam Co powiedzieć jak sie jutro będziemy widzieć? czy wogóle chciećrozmawiać z nim? Czuje sie bardzo zawiedziona Ja mu pomagam jak mogę, on do tej pory też Co mam myśleć?

Gość jakby to powiedieć....
może nie wie jak Ci pomóc, zależy o co chodzi.... ale tak czy siak przyjaciel tak nie robi....powinien Cie wpierać

Gość Aurelinka
jeśli chodziło o coś osobistego mógł się poczuć nieswojo. jeśli chodziło o jakąś Twoją miłość, czy chłopaka, mogłaś zranić uczucia przyjaciela. - wszystko zależy od tego, jaki był Twój problem.

Gość agaww
ale ja mu nie zdążyłam powiedzieć o swoim problemie Jak powiedział ze nie moze rozmawiać ( bo prawdopodobnie był ze swoją laską) to powiedziałam ze spróbuje sobie sama poradzić isie rozłączyłam Ijutro nic mu już nie powiem choćby nie wiem co Problem bardzo osobisty ale nie chodzi o żadną miłość To raczej sprawa...ze tak powiem kryminalna Ktoś mi bliski został zatrzymany przez policję potrzebowałam tylko siewyżalić ale on o tym nie wiedział i nie dał mi szansy:(

Gość agaww
dobił mnie dosłownie swoim zachowaniem Napiszcie coś plissss

Gość takie moje zdanieee
A nie pomyslalas ze wlasnie uprawial sex ze swoja laska i im w tym przeszkodzilas? przeciez chlopak tez ma swoje zycie i nie musi byc na kazde twoje zawolanie, a ze jest przyjacielem to bonus! ale widocznie byl zajety

Gość takie moje zdanieee
nie powinnas sie go czepiac i zachowywac sie normalnie, moze jak sie spotkacie sam ci pierwszy wyjasni swoje zachowanie..

Gość umbaumba
wiadomo ze nie skreslaj

Gość też 19latka
znajdź sobie faceta dziewczyno a nie molestujesz cudzego chłopaka. On ma swoją dziewczynę i nie musi cie pocieszać na zawołanie. MA SWOJE życie. A ty swoje...

Gość agaww
no właśnie po to tu piszę zeby poznać spojrzenie kogoś innego czy sie rzeczywiście czepiam bo jestem zdenerwowana Chciałam mu napsać ze to najgorszy dzień w moim zyciu bo spotkało mnie nieszczęście a potem straciłam przyjaciela... Ale z drugiej strony on nie wie co sie u mnie stało bo nie zdążyłam mu powiedzieć i mógł np sobie pomyśleć ze tak chce sobie tylko popłakać mu wrękaw bo czasem tak mam A może laska zazdrosna bo on dużo ze mną rozmawia i pisze ...?

Gość agaww
19 latka---ja mam faceta już 6 lat tego samego

Gość lola202
ej no dupki, wezcie sie ogarnijcie. jesli facet - "przyjaciel" uprawial sex albo byl zajety swoja laska, to mogl nie odbierac :O skoro odebral, to chyba jednak nie byl az tak zajety. ja ci, autorko, wspolczuje. tez kiedys mialam takiego kolezke, co to jak byl w klopocie, to zawsze wiedzial, gdzie mnie znalezc, a jak ja czegos potrzebowalam, to jakos niewiele go to interesowalo :O skreslac moze nie skreslaj, jak ci zalezy na znajomosci. ale raczej za bardzo na niego nie licz, skoro tak sie zachowal. kropka. 🖐️

Gość agaww
zależy mi tym bardziej ze i tak sie codziennie widzimy bo razem pracujemy i na co dzień jest sielanka między nami, troskliwy, miły uczynny dużo rozmawiamy, mamy do siebie zaufanie, chodzimy razem na lunch itp Z tym tel to było tak ze napisałam mu esa ale takiego tylko co słychać jak sie czuje (bo jest teraz chory) a on nie odpisał, to po godzinie napisałam zeby do mnie zadzwonił jak już będzie pod telefonem, zadzwonił od razu ale od razu poznałam ze ktoś słucha mu rozmowy bo gadał ze mną nie tak jak zawsze no to już nie powiedziałam jaki mam problem ...

wszystko zależy do tego jak często zaczynasz z nim rozmowę w taki sposób jak dziś, jak często a później żalisz się na pierdoły, to w sumie normalnie się zachował. jak dla mnie to on po prostu nie wyczuł twojej intencji. nie wiem czemu ludzie oczekują domyślania się. trzeba było powiedzieć w prost. słuchaj x został aresztowany, nie mam z kim pogadać. to by facet rozumiał, że potrzebujesz pomocy i znalazł dla ciebie czas. jak dla mnie to do niego nie dotarło ze potrzebujesz pomocy.

No to nie skreślaj. Facet nie wie, co sie tak naprawdę stało i po co dzwoniłaś. Chyba ze nie pierwszy raz tak Cię zbywa, a sam chce, bys była na każde skienienie. E...Ale ja przecież nie wierzę w przyjaźń damsko - męską...:)

zameczasz go ta przyjaznia, on pewnie ma ciebie dosc.z kazda pierdola do niego lecisz? to zalosne.

Gość agaww
koralowa---pierwszy raz sie tak zachował, zawsze gdy widzi tylko ze jestem smutna to sam zaczyna rozmowe i zarazmilepiej gwiazdki---rozmowa wyglądała mniej wiecejtak dzwoni na moją prośbe i sie pyta co w pracy to ja bla bla bla potem on pyta czy u mnie w porzadku a tu zonk bo ja mówie ze nie, bostało sie cos bardzo złego wtedy cisza...nawet nie zapytał co ja: nie mozeszrozmawiać? on: tak ja myslałam ze mi pomożesz ale bede musiała sobie jakoś poradzic, na razia on: do jutra Wiem ze małokonkretnie zaczełam...alenie mogłam przewidziecze traie na zły moment

Gość agaww
12 3 --- od tego miedzy innymi jest moim przyjacielem

Może on ma już dość rozwiązywania twoich problemów czy wysłuchiwania o nich. Może jego dziewczyna nie życzy sobie żebyś mu zawracała głowę albo ma swój duży problem?

Gość agaww
muszka to ze on moze miecproblem wziełam pod uwage, nawet z tej rozmowy wnioskuje ze u niego sie akurat tez cos złego mogło wydarzyć bo od poczatku jakoś smutno ze mną rozmawiał Ale jak by argumentem było naprawde to ze laska sobie nie zyczy to juz bym na pewno go skresliła i to dozgonnie

to o czym piszesz to nie przyjazn, tylko wykorzystywanie na chama.lubisz, zeby byl skupiony na twoim zyciu, bo podswiadomie go sobie przywlaszczylas.

Gość agaww
nie mam ochoty na zarty Prosze o normalne komentarye

ty jestes najlepszym zartem!!! a teraz zadzwdz do niego i sie pozal ,moze przyjedzie i przytuli...albo na noc zostanie.

Gość agaww
1 2 3jakie wzkorzystywanie na chama Nigdz nic od niego nie zadalam takiego konkretnego mmimo jego zawsze zapewnial ze we wszystkim moge na niego liczyc tak sie skladalo ze jesli juz czegos potrzebowalam to wlasnie rozmowy To fakt lubie jak wykayuje zainteresowanie bo w koncu to chyba normalne ze jak sie komus zwierzasz , ufasz to chcesz zebz bylo dla niego wazne co mowisz

Gość agaww
to z zartem to sie odnosilo do tej co biust reklamuje Nie chce zeby yostawal u mnie na noc po co te zlosliwosci_

Gość agaww
dziwie sie ze dorosly facet a taki malo asertywny ze tak sie daje lasce ograniczac ,ja na jego miejscu zadzwonilabyz za chwile Zreszta jak on do mnie dzwoni przy moim facecie to ja wychodze do drugiego pokoju i gadam normalnie...

jak chcesz z jego laska konkurowac to codziennie w pracy na ''dzien dobry'' sex oralny dla niego w toalecie, a na ''do widzenia'' w samochodzie.mysle, ze twoje szanse bardzo wzrosna, awansujesz z przyjaciolki na bardzo dobra przyjaciolke.jeszcze pare gwiazdek i facet twoj.

Gość agaww
kurde no ja nie chce z nim sexu ani zadnej konkurencji Akceptuje to ze ma dziewczyne, w koncu ja tez jestem zajetai u mnie to dlugi powazny zwiazek a u niego poczatki Wkurxzlam sie dzis na niego i dlatego tak reaguje bo jesliby tylko dlatego ze laska siedzi obok tak mnie potraktowal to pantoflarz z niego i tzle

Gość monjya
wybacz, ale ja tez byłam wku..wiona jakby mój facet gadał przez telefon z przyjaciółkami, gdybym u niego siedziała. W ogóle wkurza mnie nawet jak dzwonią te pindy w błahych sprawach.