Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O 22-letniej dziewczynie

Dziewczyna ma 22 lata i spała z 6 chłopakami. Wasza opinia?

Polecane posty

prawiczek to idź się wkońcu wyżyj bo ci sperma na mózg udeża

Prawiczek hehehe trochę ugodziła cię ta piosenka:P widzisz tylko ci tzw zakomplesieni mają w sobie pozytywną energię a wokół siebie kobiety i to cię stary boli:P

prawiczek z ciebie taki typ chuligana jak ze mnie hip hopowiec:P

oj prawiczek przawiczek ciebie już zupełnie sperma ciśnie ale żeby powodować halucynacje:P idź do burdelu :P

Gość Gruthar
Dlaczego prawiczki mają najwięcej do powiedzenia w sprawach seksu? Żałośni jesteście...

DKMG, musze sie do Ciebie usmiechnac za Zabili Mi Zolwia. I wiej jak najdalej od Kropki, bo Ci zaszkodzi na drodze dyfuzji czy cos ;)

te verde :D to mi nie grozi podobno za duzy kobieciaż ze mnie :P:P:P czyżby miłośniczka ŻMZ i FL :D

DKMG, fanka to duze slowo, ale cenie dobra muzyke ;) Kropko, jak przystalo na hipisiare co nie goli bikini, wolę kudłatego suchara niż huligana z dworca :P

Gość hacuna matata i JuzSieNieMARTW
ja mam 20 lat spalam narazie z dwoma obcokrajowcami i zpolakami..juz ci mowie bo nie pamietam ..hmm..z chyba 6 tam moze o jednego wiecej, czyli mialam d0 10 partnerow, ale hej krag sie jeszcze nie zamyka...moj partner mysli ze spalam tylko z dwoma, bo o pozniejszych 7 nie wie bo to sie stalo jak bylam z nim ale co na to poradze kocham porywczy seks i juz!

prawiczek szukaj przez TWA:P te verde ich muza jest tak pozytywna że aż się miło robi :D akurat może też nie jestem ich wielkim fanem ale to jest ta energia która na mnie działa :D

A ZRESZTA TO JEST MOJE ZYCIE I JAK MAM ZLY DZIEN TO PRZYPOMINAM SOBIE TE WSZYSTKIE UNIESIENIA...ZYCIE JEST TAKIE KROTKIE MOZE JUTRO WALNIE MNIE CIEZAROWA A MOZE DOWIEM SIE ZE FACET NIE ZDRADZIL I CO? DLATEGO ZAWSZE KIERUJE SIE HASLEM HACUNA MATATA HAHAH NIE ZARTUJE ALE Z ZYCIA TRZEBA WYSYSAC OSTATNIE SOKI I SKAD MAM TAKI HUMOR Z SEKSU

DKMG, ja mam teraz prawie za duzo pozytywnosci w zyciu, pracuje z kolesiem, ktory caly dzien slucha rege :) suuuper a Akurat to akurat uwielbiam, zwlaszcza na koncertach :D

Gość marylka.
dziewczyna lubi ten sport i tyle

fakt na koncertach sa super chociaż koncertowo jeżeli chodzi o regge to chyba bardziej leniwiec mi przypada do gustu :D ale muza pozytywna i czas nie ma to jak punk reege i ska :D

a co najlepsze nikt na mnie nigdy zlego slowa na ten temat nie powiedzial, wybieram sobie partnerow dojrzalych emocjonalnie, poza tym to nie swiadczy o mnie jak o dziwce...wdaje sie w romanse a to jest takie pociagajace..i wciagajace..

no i widzisz, wtopa, bo Leniwca nie znam;) Ogolnie malo pewnie znam, a juz na nazwach 'podgatunkow' to juz w ogole, ska nadal jest dla mnie nierozwiklana zagadka :D [a tak w ogole to ja rocka slucham przewaznie :)]

wynocha stad brudasy

prawiczek ale mnie jakoś nagranie płyty o dziewicach nie interesuje podobnie jak one same:P

Gość lalallalalaa
haha prawiczek dalej, zamiast cos zadupczyc to udaje gansta hahha

Jesli Kropus na zywo jest choc w 1/3 tak monotematyczny jak tu, nie ma sie co dziwic, ze nikt go nie chce.

te verde obawiam się że on jest w 100% tak monotematyczny :P

te verde niby racja ale przynajmniej jakoś czas leci:P a to już nie nasza wina że kafe jest monotematyczna:P

te verde no bo faceci to takie już som :P abo to prawiczek albo nie a jak już zasmakował to chce więcej:P:P:P